?>

Niğde Belediyespor’a destek kampanyası başlatıldı

Niğde belediyespor için başlatılan destek kampanyasının tanıtım toplantısı düzenlendi.

Spor - 6 ay önce

Niğde Belediyespor için başlatılan destek kampanyasının tanıtım toplantısı düzenlendi.

Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen kampanya tanıtım toplantısında, birçok branşta bünyesinde 990 amatör ve profesyonel sporcu bulunduran Niğde Belediyespor’un desteklenmesi için kısa mesaj kampanyası başlatıldığı ifade edildi. Kampanya tanıtım toplantısında konuşan Niğde Valisi Cahit Çelik kente yapılan spor yatırımları ile ilgili bilgi verirken Niğde Belediyespor’un başarısında emeği geçenlere teşekkür etti.

Niğde’de gerçekleştirilen ve planlanan yatırımlarla sporun her dalında başarının hedeflendiğini kaydeden Vali Çelik; “Bu kapsamda, 7 bin 500 kişilik Niğde Stadyumu projemiz hızla ilerlemekte, maddi gerçekleşme ve fiziki gerçekleşme yüzde 91 seviyesindedir. Bu projelerle gençlerimizin ve sporcularımızın iyi şartlarda spor yapmalarını hedefliyoruz. İlimizde ulusal ve uluslararası başarılar elde eden sporcularımızın sayısı her geçen gün artmakta. Kentte 47 ulusal, 14 uluslararası başarı elde eden sporcumuz bulunmaktadır. Toplamda 40 bin 859 lisanslı sporcumuz ve 61 milli sporcumuz ile gurur duyuyoruz. Ayrıca 104 spor kulübümüzle gençlerimizi spora yönlendirmeye ve desteklemeye devam ediyoruz.İsteğimiz çocuklarımızın muhakkak bir spor dalı ile ilgilenmesidir" ifadelerine yer verdi. “Niğde Belediyespor sadece belediyenin değil, kentin takımı”

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ise kampanya tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada Niğde Belediyespor’un çatısı altında 990 amatör ve profesyonel sporcunun bulunduğunu belirtti.

Özdemir; " Geçmişi köklü olan şehrimide bugün sporun çok daha iyi konumda olması gerekirdi ancak telafi edeceğiz. Niğde Belediyespor Niğde’nin takımı. Son zamanlarda desteğe ihtiyacımız vardı ve bu yüzden bir kampanya başlattık. 5103’e ’bağış’ yazıp gönderdiğiniz zaman 50 TL destek vermiş olacaksınız. Bir şehrin gelişmişliği kültürü ve sporunun gelişmesi ile doğrudan ilgilidir. Bu eksikliklerimi de en kısa sürede sizlerin de desteği ile gidereceğiz" şeklinde konuştu.

Niğde Belediyesspor Kulüp Başkanı Atila Tasalı ise Niğde Belediyespor’a bugüne kadar destek veren herkese teşekkür ederken vatandaşlardan kampanyaya destek vermelerini istedi.

Konuşmaların ardından, Vali Cahit Çelik ve Belediye Başkanı Emrah Özdemir sponsorlara forma hediye ederek, SMS ile kampanyaya destek verdi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

430 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi

2024-12-24 10:12 - Asayiş

Esen Metalspor: 2 - Kocasinan Şimşekspor: 1

2024-12-23 10:41 - Spor

Abdülkerim Bardakcı ’dalya’ dedi

2024-12-22 18:10 - Spor

Hakkari’de turşu bidonunda 13 kilo metamfetamin ele geçirildi

2024-12-23 15:59 - Asayiş

Batman’da çocuğun parmağına sıkışan metal, itfaiye ekiplerince çıkarıldı

2024-12-21 17:21 - Asayiş

Kasım ayında 17 bin 431 kilogram tekstil ve 3 bin 962 kilogram metal atığı geri dönüşüme kazandırıldı

2024-12-23 12:03 - Gündem

Kötekli Kavşağında Trafik Düzenlemesi

2024-12-22 22:09 - Genel

MUĞLA, SUÇ ORANI YÜKSEK İLLERLE ÇEVRİLİ

2024-12-27 14:29 - Asayiş

KÖYCEĞİZ GÖLÜ: DOĞA VE EKOLOJİK ZENGİNLİĞİN ADRESİ

2024-12-25 13:12 - Gezi

DATÇA KNİDOS RESTORANI VE İSKELE, BAKANLIĞA DEVREDİLİYOR

2024-12-28 12:53 - Gündem

İlgili Haberler

Basketbol Şampiyonlar Ligi’nin 10. sezonunda 4 Türk takımı yer alacak

23:36 - Spor

Fenerbahçe, final serisinde 1-0 öne geçti

22:46 - Spor

Sakaryaspor’un 60. yılı görsel şölene dönüştü

22:08 - Spor

Fluminense - B.Dortmund maçında gol sesi çıkmadı

21:24 - Spor

Enes Çelik: "Bursaspor’u ait olduğu Süper Lig’e, oradan da Avrupa’ya taşımak istiyoruz"

19:50 - Spor

Günün Manşetleri

Yaz mevsiminin gelmesiyle gondol turlarına talep arttı

11:16 - İnsan

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücü kaza yaptı

11:14 - Asayiş

Sigara içen çocuklar otları tutuşturdu

11:06 - Asayiş

Otomobil mağazaya daldı

17:58 - Asayiş

İş yeri kurşunlayan 2 kişi tutuklandı

17:36 - Asayiş