?>

Nigel Hayes-Davis: "MVP olduğum için gurur duyuyorum"

Fenerbahçe beko'nun abd'li oyuncusu nigel hayes-davis, euroleague final four'da mvp (en değerli oyuncu) olduğu için gurur duyduğunu söyledi.

Spor - 1 gün önce

Fenerbahçe Beko’nun ABD’li oyuncusu Nigel Hayes-Davis, Euroleague Final Four’da MVP (En değerli oyuncu) olduğu için gurur duyduğunu söyledi.

Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Abu Dabi’de düzenlenen THY Euroleague Final Four’da şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe Beko, basınla bir araya geldi. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’ndaki organizasyonda sarı-lacivertlilerin ABD’li oyuncusu Nigel Hayes-Davis açıklamalarda bulundu. Final Four’un final maçı sonrası MVP (En değerli oyuncu) ödülünü alan forvet, "İnişli çıkışlı bir yıl yaşadıktan sonra artık eğlenme vakti. MVP olduğum için kendimle gurur duyuyorum. 3 kez Final Four oynadım. İlkinde 2 dakika oynadım. İkincisini kaybettik, üçüncüsü nazar boncuğu gibi şans oldu. Mutluyum ama daha da mutlu olabilirdim çünkü çok atış kaçırdım. Saras bizi maça çok iyi hazırladı. Maç planını uygulamaya başladık. Maç içerisinde iyi ve kötü gidişler oluyor ama hiç olumsuz düşünceye kapılmadık. Bu şampiyonluğu hak ettik" dedi. "Takım olarak zorlukların üstesinden gelebiliyoruz"

Sezonun kırılma maçıyla ilgili sorulan soruya Hayes-Davis, "Yalova maçı diyebilirim. Çünkü kazanmayı hak etmediğimiz maçı kazandık, çok kötü oynadık. Ama bir şekilde kazandık. Aslında bunu Türkiye Ligi’nde de, Euroleague’de de çok fazla yaşadık. Bu da ne kadar karakterli bir takım olduğumuzu gösteriyor. Zorlukların üstesinden gelebildiğimizi gösteriyor, play-off’ta da bu şekilde kazandık" yanıtını verdi. "O mesajı attığımda ağladım"

Final maçından önce örnek aldığı Kobe Bryant’a sosyal medya üzerinden yazdığı mesajda verdiği sözü tuttuğu için mutlu olduğunu dile getiren ABD’li basketbolcu, "Çok duygusal bir mesajdı. Bir gece öncesinde tüm duygusallığımı atmış oldum. Telefonuma her zaman hedeflerimi yazarım. Gece mesajı yazdım ve ağladım. Kazandığımda ağlarım diye düşünmüştüm ama o mesajı attığımda ağladım. Onun söylediği en iyi sözlerden biri ’İnsanların en önemli görevlerinden biri başkalarına ilham olmaktır’. O da bana ilham oldu" diye konuştu. "Jasikevicius ile aramızda değişik bir sevgi dili var"

Başantrenör Jasikevicius ile ilişkisine de değinen Nigel Hayes-Davis, "Bizim aramızda çok değişik bir sevgi dili var. Dalga geçmek, şakalaşmak ve bazen hakaret olabiliyor. Bunların hepsi sevgi dilimizle alakalı. Geçtiğimiz zaman içerisinde ona verdiğim reaksiyonlar bazen agresif bazen de şakacı olabiliyor" dedi. "Hayat çok güzel anılarla dolu"

Deneyimli oyuncu salona elinde geldiği kamera ve sürekli yaptığı çekimlerle ilgili şöyle konuştu:

"Youtube kanalı olduğunu, hedefinin gün gün bunu paylaşabilmek, kamera arkasında çok fazla şey yaşanıyor. Hayat çok güzel, çok güzel anılarla dolu. Bunu herkesle paylaşmak çok güzel olacak."

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris’te Ne Ünlüdür? Ne Yenir?

2025-05-26 16:28 - Marmaris

Marmaris Emniyet Müdürlüğü'nde Görev Değişimi

2025-05-22 10:36 - Marmaris

MARMARİS PLAJINDAKİ BAKIMSIZ TUVALETLER TEPKİ ÇEKTİ

2025-05-23 13:23 - Marmaris

Motosiklet kazasında yaralanan yayayı güneşten şemsiye yardımıyla korudular

2025-05-21 18:42 - Asayiş

FETHİYE'DE AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI BİNASINA TAŞLI SALDIRI

2025-05-21 12:29 - Asayiş

Menteşe Belediyesinden imara aykırı yapılara geçit yok

2025-05-23 21:02 - Gündem

DİZİ VE FİLM SEKTÖRÜNÜN GÖZDESİ MARMARİS!

2025-05-22 11:54 - Marmaris

Başsavcı Yasin Emre öğrencilerle bir araya geldi

2025-05-21 17:15 - İnsan

Datça'da Tamirci Ustası İşyerinde Ölü Bulundu

2025-05-24 12:36 - Asayiş

450 YILLIK TARİHİ SU DEĞİRMENİ YÖRE HALKINA HİZMET VERİYOR

2025-05-21 11:25 - Genel

İlgili Haberler

UEFA Konferans Ligi Kupası Chelsea’nin

23:54 - Spor

Bursaspor, Ertuğrul İdris Furat ile sözleşme imzaladı

21:05 - Spor

Fenerbahçe, Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı

20:18 - Spor

Galatasaray, Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı

18:53 - Spor

Eczacıbaşı Dynavit’te Giulio Bregoli dönemi

18:26 - Spor

Günün Manşetleri

Pompalı Tüfekle Kedi Vuran Şahıs Serbest Kaldı

16:40 - Asayiş

Beşiktaş’ta, Bodrum FK maçı hazırlıkları başladı

16:23 - Spor

Motosiklet Denetimleri Rekor Cezayla Sonuçlandı

15:43 - Asayiş

Enkazda Mahsur Kalan Kediye İtfaiye Yetişti

15:42 - Gündem

Altın Güvenli Liman Olmaya Devam Ediyor

15:22 - Ekonomi