?>

Odunpazarı zabıta ekipleri kaldırım işgallerine geçit vermiyor

Odunpazarı belediyesi zabıta müdürlüğü ekipleri, vatandaşların kaldırımlarda rahatça yürüyebilmesi için denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen çalışmalarda, cadde ve sokaklarda yaya geçişini engelleyen duba, tabela, reklam panosu gibi malzemeler toplanarak kaldırıldı.

Asayiş - 4 ay önce

Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların kaldırımlarda rahatça yürüyebilmesi için denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen çalışmalarda, cadde ve sokaklarda yaya geçişini engelleyen duba, tabela, reklam panosu gibi malzemeler toplanarak kaldırıldı.

Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi, İnal, Sanayi ve Şentürk sokak üzerinde bulunan yaya geçişini engelleyen duba, tabela, reklam panosu gibi malzemeleri topladı. Zabıta Müdürlüğü ekipleri kaldırım ve yol işgallerine karşı yürütülen denetimlerde, esnaflara uyarılarda bulunulurken, kamuya ait alanların yayaların kullanımına açık olması gerektiğini vurguladı. Vatandaşların güvenliği ve kent estetiğinin korunması amacıyla bu tür çalışmaların düzenli olarak devam edeceğini belirten Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, kaldırım ve yol işgalleriyle ilgili ihbarların titizlikle değerlendirildiğini, herkesin yayaların güvenliği konusunda duyarlı olması gerektiğini ifade etti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Muğla ve ilçelerinin isimleri nereden geliyor?

2025-02-13 12:14 - Kültür Sanat

Soykan Kuyumculuk’tan Marmaris’e Yeni Mağaza

2025-02-11 17:23 - Marmaris

MUĞLA TARİHİNİ BÜYÜLEYEN MUHTEŞEM EFSANELERİ

2025-02-10 11:23 - Turizm

FETHİYE'DE 328 MİLYONLUK YATIRIM HIZLA İLERLİYOR

2025-02-12 15:13 - Ulaşım

Beldibi Mahalle Buluşması 16 Şubat’ta Gerçekleşecek

2025-02-11 17:53 - Marmaris

GEBZE OSB-DARICA SAHİL METRO HATTINDA YENİ DÖNEM

2025-02-08 11:42 - Ulaşım

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER DE ULAŞTIRMA ZİRVESİ

2025-02-12 12:32 - Ulaşım

SELÇUK ÖZDAĞ: YÜKSEK HIZLI TRENDE NEDEN İNTERNET YOK?

2025-02-14 14:54 - Ulaşım

Kent içi raylı sistemi 634 kilometreye çıkacak

2025-02-11 13:48 - Ulaşım

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN MALATYA’YA ARAÇ DESTEĞİ

2025-02-10 12:44 - Ulaşım

İlgili Haberler

Kuyucak’taki eve uyuşturucu baskını

12:20 - Asayiş

Manisa’da yasadışı kenevir ekim alanlarına sıkı denetim

12:10 - Asayiş

Cenazeyi vinçle taşıdılar

12:06 - Asayiş

Ağaçtan düşen çocuk korkuluk demirlerine saplandı

11:58 - Asayiş

Gaziantep merkezli 3 ilde kamuyu 13 milyon TL zarara uğratan şahıslara operasyon: 13 gözaltı

12:01 - Asayiş

Günün Manşetleri

Yemek Ateşi Felakete Neden Oldu

15:57 - Asayiş

Tıbbi Malzeme Skandalına Açıklama

15:36 - Sağlık

Kafasından bıçaklanan genç hayatını kaybetti

15:32 - Asayiş

Sürücünün Uyuklaması Aileyi Hastanelik Etti

15:27 - Asayiş

Evinde Ölü Bulunan Kadının Eşi İçin Aramalar Sona Erdi

15:22 - Asayiş