?>

Okandan, Gaziantep’te düzenlenen Yerel Yönetimler Başkanlığı Bölge Toplantısı’na katıldı

AK PARTİ KAYSERİ İL BAŞKANI HÜSEYİN OKANDAN, 17-18-19 EKİM TARİHLERİNDE AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKANLIĞI TARAFINDAN GAZİANTEP’TE DÜZENLENEN YEREL YÖNETİMLER BAŞKANLIĞI BÖLGE TOPLANTISINA KATILDI.

Siyaset - 3 ay önce

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, 17-18-19 Ekim tarihlerinde AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Gaziantep’te düzenlenen Yerel Yönetimler Başkanlığı Bölge Toplantısına katıldı.

Yerel yönetim vizyonunun güçlendirilmesi ve belediyeler arasında bilgi paylaşımının artırılması amacıyla gerçekleştirilen toplantıya, İl Başkanı Hüseyin Okandan’ın yanı sıra Kayseri’den Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilçe belediye başkanları da iştirak etti.

17 Ekim’de başlayan ve 19 Ekim’de sona erecek toplantılar kapsamında; deneyim paylaşımları, eğitim programları, istişare ve müzakere oturumları düzenlenecek. Üç gün sürecek bu önemli buluşmada, yerel yönetimlerin hizmet kalitesini artırmaya yönelik kapsamlı değerlendirmeler yapılıyor.

İl Başkanı Hüseyin Okandan, toplantının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

"Yerel Yönetimler Başkanlığı Bölge Toplantısı, belediyelerimiz arasında bilgi ve tecrübe paylaşımı açısından son derece verimli bir organizasyon oldu. Bu anlamlı buluşmanın gerçekleşmesinde büyük emekleri bulunan Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mustafa Demir’e teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; milletimiz için, Kayserimiz için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz.

Milletle bütünleşen belediyecilik anlayışıyla düzenlenen bu toplantının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum."

AK Parti teşkilatları, ortak hedefler doğrultusunda millete hizmet yolunda kararlılıkla çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmarisli muhtar Ankara’da düzenlenen programa katıldı

2025-10-18 10:06 - Marmaris

Ergun “gıda fiyatları el yakıyor, vatandaşın sofrasına ateş düşmüştür”

2025-10-16 12:44 - Ekonomi

Dünya 2.’si kadın kuaför Denizli’nin gururu oldu

2025-10-17 14:08 - Magazin

Marmaris Devlet Hastanesi’nde MR cihazı hizmete girdi

2025-10-13 15:31 - Marmaris

Acıpayamlı kadın kuaför İngiltere’de Dünya 2.’si oldu

2025-10-17 09:29 - Magazin

Katil zanlısının yargılanmasına devam edildi

2025-10-14 17:35 - Asayiş

Bursalı modacıdan İnegöl’e yeni şube

2025-10-13 13:29 - Magazin

Marmaris Siteler Mahalle Muhtarı Gülizar Pekpak’tan Ankara çıkarması

2025-10-16 15:55 - Marmaris

Türk sinemasının sultanı afyonkarahisar’ı gezdi

2025-10-17 11:27 - Magazin

AK Parti Muğla İl Başkanlığı’na Cengizhan Güngör atandı

2025-10-17 19:32 - Gündem

İlgili Haberler

Beyaz Saray Sözcüsü Leavitt: "(Rus bandıralı tanker) El konulan gemi, sahte bayrak taşıdığı için vatansız kabul edildi"

23:01 - Siyaset

Başkan Kul: "Terme, kuzeyin üretim merkezi olacak"

21:40 - Siyaset

Balıkesir’de imar yolsuzluğu iddiası: 4 gözaltı

20:58 - Siyaset

Bakan Fidan, Malezya Başbakanı İbrahim ve Dışişleri Bakanı Hasan ile görüştü

21:05 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Malezya ile atabileceğimiz müşterek adımları değerlendirmeyi sürdüreceğiz"

20:29 - Siyaset

Günün Manşetleri

Sivrice polisinden üşüyen minik dostlarına kedi evi

14:34 - Gündem

Okul sporları gençler halter müsabakaları tamamlandı

14:17 - Spor

Sabiha Gökçen Havalimanı 2025 yılını rekorlarla kapadı

14:05 - Ekonomi

17 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

13:59 - Asayiş

Parmağını kombi borusuna sıkıştırdı

13:56 - Asayiş