?>

Öldürülen 3 çocuk babasına tuzak kuruldu iddiası: Bıçaklandığı anlar ortaya çıktı

ERDAL ELİK ÖLDÜRÜLDÜ

Asayiş - 3 saat önce

Adana’da 3 çocuk babası, geçtiğimiz günlerde eski sevgilisinin erkek arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olay anına ait görüntüler ortaya çıkarken, aile serbest kalan S.T.’nin olayda azmettirici olduğunu öne sürerek suç duyurusunda bulundu.

Olay, 5 Ekim saat 21.00 sıralarında Çukurova ilçesi Yurt Mahallesi Anadolu Lisesi Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Çukurova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde çalışan Erdal Elik (48), Adana Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan eski sevgilisi S.T. (45) ve aynı kurumda görevli erkek arkadaşı Seyfi E. (40) arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü, Seyfi E. bıçakla Elik’e saldırdı. Aldığı bıçak darbesiyle yaralanan Elik, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan şüpheli Seyfi E.’nin ifadesinde, "Erdal, önümüzü kesti ve bize küfretti. Ona zarar vermek istemiyordum" dediği öğrenildi. S.T. ise ifadesi sonrasında serbest bırakıldı.

Buruk Mezarlığı’nda toprağa verilen Elik’in bıçaklandığı kavgaya ilişkin güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde, cep telefonuyla konuşan S.T.’nin, sevgilisi Seyfi E. ile semt pazarında buluştuğu, farı söndürülen motosikletle ilerlerken Erdal Elik ile karşılaştıkları anlar yer aldı. Bir süre konuştuktan sonra Elik’in yolun karşısına geçmek istediği, şüphelinin bıçakla saldırdığı anlar da görüntülere yansıdı. "Olay günü eşime tuzak kurulmuş"

Erdal’ın 24 yıllık eşi ve 3 çocuğunun babası olduğunu belirten Gürnaz Kara, Elik’in S.T. ile evlenmek için 22 Nisan’da kendisinden boşandığını söyledi. Kara, "Kızım Z.E.’nin (12) velayeti karşılığı anlaşmalı boşanma yoluna gittim. Eski eşim bu kadınla 3 yıldır birlikteymiş. Son bir yıldır da benimle boşanmak istiyordu ve sonunda ayrıldık. Olay günü eşime tuzak kurulmuş. Vuran kişi ’yolumuzu kesti’ diyerek yalan söylüyor. Aslında tuzak kurulan kişi benim eski eşim. Vuran kişinin en ağır cezayı almasını istiyoruz. Ayrıca bu kadının da tutuklanmasını talep ediyoruz. Kadın, eşimden sürekli nikâh istiyordu. Biz ayrılınca arada hiçbir engel kalmamasına rağmen, iş ciddiye binince onu bıraktı. Eşimin parasını yedi, içti ve sonunda terk etti. Aslında yeni sevgili olan kişi benim eski eşim. Eski sevgili olan kişi ise bu kadının dövmesini vücuduna yaptırmış. Eski eşimden ’saplantılı âşık’ diye bahsediliyor ama asıl saplantılı âşık vuran kişi" dedi.

Şüphelinin ifadesinde "Biz tuzağa düşürüldük, önümüze çıktı, böyle olmasını istememiştik" dediğini hatırlatan Kara, "Ancak görüntülerde her şey açıkça görülüyor. Tuzak, eşime kurulmuş. Adam motordan inerken aynı anda elini bıçağına atıyor ve o şekilde koşarak eski eşimin üzerine gidiyor" diye konuştu.

Aile, S.T.’nin olayda azmettirici olduğunu öne sürerek suç duyurusunda bulundu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

İYİ Parti Marmaris ilçe teşkilatında yeni yönetim hazırlığı

2025-10-07 18:00 - Marmaris

Muğla’da "Bu kadarı olmaz" dedirten görüntüler: Fayton çeken ata alkol içirdiler

2025-10-06 16:28 - Asayiş

GÖKOVA'NIN KALBİNE YAPILACAK TESİS TEPKİ ÇEKİYOR

2025-10-06 15:12 - Marmaris

Marmaris sosyal yardımlaşma vakfında zimmet iddiası: üç kişi tutuklandı

2025-10-10 17:28 - Marmaris

Buket Cançekenoğlu Marmaris Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün başına geçti

2025-10-07 13:57 - Marmaris

Ertelenen Aleyna Tilki konseri 10 Ekim’de yapılacak

2025-10-07 10:03 - Magazin

MARMARİS’İN YÜREĞİ SIZLADI, İDDİALAR ÇOK SERT

2025-10-10 13:55 - Asayiş

Marmaris’te sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi

2025-10-07 14:05 - Gündem

MUĞLA VALİLİĞİ’NİN “YABAN DOMUZU İLE MÜCADELE PROJESİ” TEPKİLERE YOL AÇTI

2025-10-10 11:56 - Gündem

Yenidoğan bebeğini terasa bıraktı, ekipler cansız bedeniyle karşılaştı

2025-10-10 01:06 - Asayiş

İlgili Haberler

Yoğun bakımda ölümün ardından yeni iddialar

14:28 - Asayiş

Bolu’da çeşitli suçlardan aranan 4 kişi tutuklandı

14:30 - Asayiş

Asansör kazasında beton ağırlığın düşmesi ölüme neden olmuş

14:24 - Asayiş

Susurluk’ta devrilen tırda 1 kişi yaralandı

14:25 - Asayiş

Ağrı’da 14 yaşındaki çocuk konuşma bahanesiyle götürüldüğü yerde 3 kişi tarafından öldüresiye dövüldü

14:22 - Asayiş

Günün Manşetleri

Eski hükümlü İş-Kur desteğiyle hayata tutundu

11:33 - İnsan

Bir yılda 25 bin saat, 210 bin ton su: Türkiye ormanlarını korumak için havada nöbet tuttu

11:13 - Gündem

Litvanyalı turistler tarihi köye hayran kaldı

10:58 - Kültür Sanat

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır’a gitti

10:56 - Siyaset

Geçmişi duvarlarda yaşatıyorlar

10:12 - İnsan