?>

Ordu’da 3 ilçeyi ilgilendiren yolda sıcak asfalt çalışması

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, PERŞEMBE İLÇESİNDE 6 MAHALLEYİ BİRBİRİNE BAĞLAYAN VE ALTINORDU İLE FATSA İLÇELERİNE DE ULAŞIM SAĞLAYAN 5 KİLOMETRELİK GÜZERGAHTA SICAK ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLATTI.

Gündem - 1 ay önce

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Perşembe ilçesinde 6 mahalleyi birbirine bağlayan ve Altınordu ile Fatsa ilçelerine de ulaşım sağlayan 5 kilometrelik güzergahta sıcak asfalt çalışması başlattı.

Perşembe ilçesine bağlı Kırlı, Hacılar, Selimiye, Çamarası, Karaoluk ve Yeşilyurt mahallelerini birbirine bağlayan yolda uzun yıllardır beklenen sıcak asfalt çalışmaları başladı. Altyapısı tamamen yenilenen ve genişliği 4 metreden 8 metreye çıkarılan yol, Perşembe ve Altınordu ilçelerindeki 10 mahalleye hizmet verecek. Fatsa ile de bağlantı sağlayan güzergahta yürütülen çalışmalarla ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi hedefleniyor.

Çalışmaların başladığı bölgede incelemelerde bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, yolun bölge için önemli bir ulaşım ağı oluşturduğuna dikkat çekerek, "Yolumuz sıradan bir yol değil, 10 mahallemizi ilgilendiren bir yol. Hem Perşembe hem Altınordu hem de Fatsa ilçelerimize hitap eden bir güzergâh. Toplam uzunluğu 5 kilometre olan güzergâhımızın 4 metrelik genişliğini 8 metreye çıkardık. Ardından da sıcak asfalt çalışması başlattık. Daha öncesinde altyapı çalışmalarımızı da tamamlamıştık. Ortaya güzel bir hizmet çıktı. Perşembe’mize ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak ise çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sevinçliyiz. Allah razı olsun, çok konforlu bir yola kavuşmuş olduk. Öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Mahalle sakinleri de uzun yıllardır bekledikleri yolun sıcak asfaltla buluşturulmasından memnuniyet duyduklarını belirterek, hizmetten dolayı Başkan Güler ve ekibine teşekkür etti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS’İN KIRSAL YOLLARINI KİM GÖRECEK?

2026-06-01 11:13 - Marmaris

Çorum’da iki otomobil çarpıştı: 1’i ağır 7 yaralı

2026-05-31 00:43 - Asayiş

Marmaris 19 Mayıs havuzunda su gösterileri neden durdu?

2026-05-31 22:45 - Marmaris

MARMARİS'TE GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU 

2026-06-03 12:11 - Marmaris

Köyceğiz Tazelenme Üniversitesi İlk Mezunlarını Verdi

2026-06-02 10:03 - Genel

Romanyalı yıldız Amelissa’dan Bodrum’da bayram şovu

2026-05-31 15:16 - Magazin

Bengü’den Manisa’da muhteşem gece

2026-06-01 12:21 - Magazin

Arazi anlaşmazlığı cinayetine 3 tutuklama

2026-05-29 00:08 - Asayiş

Kubat, Manisa’yı türkülerle coşturdu

2026-06-02 10:42 - Magazin

Kültür Yolu Festivalinde Fatma Turgut’tan unutulmaz gece

2026-06-03 10:40 - Magazin

İlgili Haberler

Elazığ’da fırtına etkili oldu: Feribot iskeleye yanaşamadı

22:07 - Gündem

Kedi ile yılanın kavgası kamerada

20:43 - Gündem

Mersin Silifke’de su sıkıntısı: Bidonlarla su taşıyan köylüler destek istedi

19:13 - Gündem

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde deprem sonrası büyük dönüşüm

17:45 - Gündem

Bakan Kurum: "Bugüne kadar 81 ilimizde 7 milyona yakın vatandaşımızı sosyal konutlarla afetlere karşı sağlam konutlarına kavuşturduk"

17:31 - Gündem

Günün Manşetleri

Mason Greenwood, Fenerbahçe’de ilk antrenmanına çıktı

15:01 - Spor

Yaşlı çifte ait evden kamyon dolusu çöp çıkartıldı

14:41 - Asayiş

Kavurucu sıcaktan soluğu süs havuzunda aldılar

13:58 - İnsan

Kontrolden çıkan otomobil 5 metrelik yükseklikten uçtu

13:53 - Asayiş

Devrilen motosikletin sürücüsü yaralandı

13:50 - Asayiş