?>

Osman Zeki Korkmaz: “Çorum FK bugün bizden daha fazla istedi ve maçı kazandı”

çorum fk’ya 3-1 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulunan istanbulsporteknik direktörü osman zeki korkmaz, “maçlara biraz daha fazla isteyerek başlamamız gerekiyor. çorum fk bugün bizden daha fazla istedi ve maçı kazandı” dedi.

Spor - 1 yıl önce

Çorum FK’ya 3-1 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulunan İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, “Maçlara biraz daha fazla isteyerek başlamamız gerekiyor. Çorum FK bugün bizden daha fazla istedi ve maçı kazandı” dedi.

Trendyol 1. Lig 19. hafta karşılaşmasında Çorum FK, evinde konuk ettiği İstanbulspor’u 3-1 mağlup etti. İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Çorum FK’nın daha istekli bir maç oynadığını belirten Korkmaz, maçlara ekstra bir motivasyonla çıkmaları gerektiğini belirtti. “Motive olmamız gerekiyor”

Rakiplerinin motivasyonunun kendilerine göre daha iyi olduğunu ifade eden Korkmaz, “Her hafta futbolcu arkadaşlarla konuştuğumuz zaman bir hedef koyuyoruz. O hedef için her maç nasıl hareket edileceğini konuşuyoruz. Ama bir noktada takılıyoruz. İstanbulspor, oyunuyla, aldığı skorlarla dikkat çeken bir takım. Dikkat çeken takımlara karşı da nerede maç yapsak, rakipler ekstra motivasyonla başlıyorlar. Buna karşı maçlara biraz daha fazla isteyerek başlamamız gerekiyor. Çorum FK bugün bizden daha fazla istedi ve maçı kazandı. Bu konuyu her hafta yeniden çalışıyor olmamız yorucu bir süreç. Her hafta maç motivasyonu için uğraşılmaz, uğraşmamız, enerji sarf etmememiz lazım. Ama ne yazık ki her hafta bir hedef koymak için, yeniden zihnimizi tazelemek için motive olmamız gerekiyor” dedi. “Grubun saha içerisinde kendi çözeceği bir şey”

Takımın yaşadığı motivasyon sorununu saha içinde çözmesi gerektiğini belirten Korkmaz, “Futbol kültürü olan ve puan olarak beklentinin altında kalmış Çorum takıma karşı oynadık. Buraya gelirken, bu maçın önemini bilerek gelmemiz gerekiyordu. Ama maça öyle başlayamadık. Çorum çok daha istekli başladı. 1-1’lik skordan sonra maçın momentumunu tamamen aldık. Orada ikinci golü bulsaydık, çok rahat geçecek bir maçtı. Ama dediğim gibi, saha içerisinde grubun kendi çözeceği bir şey. Bunu çözmeyi öğrenmek zorundalar. Bunu öğrenen gruplar hedefe gider, öğrenemeyenler her hafta bunun için çaba harcar” diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Hakkari’de 42 Kilogram Metamfetamin Yakalandı

2025-01-07 11:15 - Asayiş

2 kilogram metamfetamile yakalanan zehir tacirleri tutuklandı

2025-01-13 09:13 - Asayiş

Kütahya’da Bonzai ve Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-10 10:22 - Asayiş

MARMARİS’TE ANAYOL ÜZERİNDEKİ GİZEMLİ SÜRGÜLÜ KAPI

2025-01-11 14:40 - Marmaris

Kömür Yüklü Tırda 50 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-13 09:50 - Asayiş

Meta’nın CEO’su Zuckerberg’den Biden yönetimine "baskı" suçlaması

2025-01-11 11:49 - Siyaset

331 Gram Metamfetamin ve 30 Bin Hap Ele Geçirildi

2025-01-13 11:01 - Asayiş

Aracın Yolcu Koltuğunda 3.5 Milyon TL'lik Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-07 10:38 - Asayiş

Metan gazı püskürmesinde ölen 8 maden işçisi 12. yılda anıldı

2025-01-07 12:37 - İnsan

Abdülkerim Bardakcı 3. golünü kaydetti

2025-01-08 22:37 - Spor

İlgili Haberler

Merkezefendi Belediyesi Yaz Spor Okullarında yüzler gülüyor

12:42 - Spor

Erzincan’ın kızları Türkiye şampiyonu oldu

12:14 - Spor

11 yaşındaki Karabüklü sporcudan Dünya Kupası’nda tarihi başarı

11:59 - Spor

Karşıyaka, Ömer Faruk’la sözleşme uzatmak için görüşüyor

11:56 - Spor

Potanın yıldız dev adamlarını Analig’e uğurlandı

11:44 - Spor

Günün Manşetleri

Dünya Kayseri’de buluşuyor

11:21 - Spor

Bakan Ersoy: "Tunceli Müzemiz ülkemizi uluslararası platformda temsil edecek"

10:48 - Kültür Sanat

Stres yönetimi eğitimi düzenlendi

10:34 - Eğitim

Kuşadası’nda caretta carettalardan umutlandıran yuva

10:05 - Gündem

İş kazası geçirdi, ameliyat oldu, belinde panç unutuldu

10:02 - Asayiş