?>

Osmangazi Belediyesi TSE tetkiklerini başarıyla tamamladı

Osmangazi belediyesi’nde, türk standartları enstitüsü (tse) ekipleri tarafından 4 gün boyunca gerçekleştirilen dış tetkik tamamlandı. Denetleme sonucunda osmangazi belediyesi’nin sahip olduğu kalite, iş sağlığı ve güvenliği ile çevre belgelerinin geçerliliği devam etti.

Genel - 12 ay önce

Osmangazi Belediyesi’nde, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ekipleri tarafından 4 gün boyunca gerçekleştirilen dış tetkik tamamlandı. Denetleme sonucunda Osmangazi Belediyesi’nin sahip olduğu kalite, iş sağlığı ve güvenliği ile çevre belgelerinin geçerliliği devam etti.

Hizmet kalitesini ve verimliliğini artırmaya yönelik çalışmalar sürdüren Osmangazi Belediyesi, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından yürütülen TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve TS ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemleri dış tetkikini başarıyla tamamladı. Belgelerinin geçerliliğini koruması için yapılan tetkikler, tüm birimlerde gerçekleştirildi. 4 gün boyunca TSE’den gelen 5 kişilik uzman ekip tarafından tetkike tabi tutulan Osmangazi Belediyesi, süreç sonunda belgeleri yenilemeye hak kazandı. Denetim sürecinin ardından değerlendirme ve kapanış toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan kapanış toplantısıyla da tetkik süreci değerlendirildi.

Gerçekleştirilen dış tetkikin ardından TSE yetkilileri iyileştirme fırsatlarını rapor haline getirerek Osmangazi Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıda TSE Kimya Mühendisi ve Denetçisi Erçin Özçelik, tarafından Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, başkan yardımcıları ve birim müdürlerine rapor sundu. Toplantıda, birimlere yapılan gezilerde majör hatalara rastlamadıklarını ifade eden tetkik ekibi, iyileştirilmesi gereken noktalar olduğunu ve ekibin bu noktaları dikkatle dinleyerek gerekli notları aldığını aktardı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

DÜNYA OKYANUS GÜNÜ’NDE DATÇA’DA KARA VE SUALTI TEMİZLİĞİ

2024-06-08 18:29 - ÇEVRE

SUÇIKAN'DA SU BİTTİ, ARTIK YETER

2024-06-09 14:59 - ÇEVRE

GÖKOVA’DAKİ SEVGİ YOLU’NDA AĞAÇ ÜSTÜ AŞK İLANLARI

2024-06-13 13:52 - ÇEVRE

MARMARİSLİ 14 YAŞINDAKİ FUTBOLCU MUĞLA KARMASINA SEÇİLDİ

2024-06-11 11:34 - Spor

DALAMAN SARSALA KOYU'NA GİRİŞE REKOR ZAM

2024-06-10 16:58 - Ekonomi

MEHMET AKPINAR ATAUZDERE BAYRAM SEVİNCİ YAŞATTI

2024-06-10 13:39 - Gündem

Amasya’da otomobil yol kenarındaki tezgaha daldı: 1 ölü

2024-06-10 17:37 - Asayiş

PİK KURS MERKEZİ AÇILDI

2024-06-11 17:57 - Marmaris

ŞANLIURFA'DA KÖPEKLERE YAŞATILAN VAHŞETİ DURDURUN

2024-06-10 11:48 - Yaşam

MARMARİS’TE ÇEVREYİ KORUYAN VATANDAŞA HAKSIZ SALDIRI

2024-06-14 14:54 - ÇEVRE

İlgili Haberler

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kuşadası’nda çalışmalarını sürdürüyor

19:55 - Genel

İzmir’de binlerce balon 6 yaşındaki Erhan ve arkadaşları için uçuruldu

19:26 - Genel

Başkan Çerçioğlu bu yıl da çocukları aquapark ile buluşturacak

19:23 - Genel

Vali Yiğitbaşı ve protokolden şehitlikleri bayram ziyareti

18:00 - Genel

Trafik kazalarına karşı jandarma ekipleri sürücüleri uyardı

17:06 - Genel

Günün Manşetleri

Trump, Elon Musk İçin "Aklını Kaçırdı" Dedi

10:38 - Siyaset

Kamyon 3 aracı biçti: 1 ölü, 10 yaralı

10:26 - Asayiş

Bu yıl 277 çocuk enstrümanları tanıdı

10:06 - Kültür Sanat

Foseptik çukuruna düşen boğa kurtarıldı

09:59 - Asayiş

15 Milyon TL’lik Bağışla Milli Savunmaya Destek Verdiler

09:42 - İnsan