?>

Osmangazi’de 8 bin 24 çocuk yüzme keyfi yaşadı

Osmangazi belediyesi’nin yaz spor okulları kapsamında düzenlediği yüzme kursları büyük ilgi gördü. Sertifikalarını başkan erkan aydın’ın elinden alan minikler, büyük mutluluk yaşadı.

Spor - 2 ay önce

Osmangazi Belediyesi’nin yaz spor okulları kapsamında düzenlediği yüzme kursları büyük ilgi gördü. Sertifikalarını Başkan Erkan Aydın’ın elinden alan minikler, büyük mutluluk yaşadı.

Osmangazi Belediyesi’nin çocuklara yönelik düzenlediği yaz spor okulları yüzme kursları, bu yıl da büyük ilgi gördü. Fatih-Çiftehavuzlar, Yeni Karaman Yarı Olimpik, Demirtaş ve Soğanlı yüzme havuzları ile Ertuğrul Sağlam Spor Tesisi’nde gerçekleştirilen kurslara, 5-14 yaş aralığında 8 bin 24 çocuk katıldı. Beş dönem halinde düzenlenen kurslarda minikler, profesyonel antrenörler eşliğinde yüzme eğitimi aldı.

Çocukların yaz tatilini hem verimli hem de eğlenceli geçirmeleri için hazırlanan kursların sonunda Yeni Karaman Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda sertifika töreni düzenlendi. Törene; Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve Osmangazi Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Karayılan katıldı.

Törende konuşan Başkan Aydın, şunları söyledi: "Yaklaşık üç aylık yaz dönemi boyunca 8 bin 24 çocuğumuz Osmangazi’nin havuzlarında yüzmeye başladı, daha önce başlamış olanlar ise yüzme becerilerini geliştirdi. Çocuklarımız yazı spor yaparak, hem beden sağlıkları hem de kişisel gelişimleri açısından verimli geçirdi. Bu katılım çok önemli bir rakam. Çünkü hayata daha sağlam adım atabilmenin ve başarılı olabilmenin en önemli şartlarından biri spordur."

Başkan Aydın, "Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Biz de bu anlayışla, hem geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı sağlıklı bireyler olarak yetiştirmek hem de ailelerin evlatlarıyla gurur duymasını sağlamak için bu kursları düzenliyoruz. Sadece yüzmede değil; basketbol, hentbol gibi farklı branşlarda da çocuklarımızın sporla buluşması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Osmangazi’mize ve Bursa’mıza hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Eğitimlerini başarıyla tamamlayan minik yüzücüler, sertifikalarını Başkan Erkan Aydın’ın elinden almanın mutluluğunu yaşadı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris’te ’canım sıkılıyor turistlere takılıyorum’ paylaşımı emniyette bitti

2025-08-27 10:20 - Asayiş

PEMBE MİKROFON'DAN MARMARİS'İN SESİ

2025-08-27 12:34 - Marmaris

36 YAŞINDAKİ ARDA KARA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

2025-08-23 14:47 - Genel

Marmaris'te Motosiklet Kazalarına Karşı Seferberlik

2025-08-28 16:43 - Asayiş

Vatandaşın Borç Yükü Artıyor

2025-08-25 10:25 - Ekonomi

MUĞLA'DAN TOKYO'DAKİ OLİMPİYATLARA 6 SPORCU

2025-08-29 14:21 - Spor

Menteşe, 30 Ağustos'u Büyük Bir Coşkuyla Kutladı

2025-08-30 12:03 - Genel

75 yaşındaki marangoz ustası Şentürk: "Eti senin kemiği benim dönemi bitti"

2025-08-25 13:02 - İnsan

TCSG-310 BOTU VE TCG İMBAT MARMARİS’TE ZİYARETE AÇILDI

2025-08-30 13:11 - Marmaris

Sinop’ta köylüler kendi yollarını yaptı: "Artık yeter dedik ve yola çıktık"

2025-08-26 19:39 - İnsan

İlgili Haberler

Genç milli boksör Avrupa üçüncüsü oldu

10:47 - Spor

Galatasaray ile Göztepe 63. randevuda

10:45 - Spor

Muğlaspor, Adana 01 FK ile karşı karşıya geliyor

10:34 - Spor

Kayserispor U19 PAF Takımı 3 puanla döndü

10:03 - Spor

German Onugkha gollerine devam ediyor

09:57 - Spor

Günün Manşetleri

Düğün dönüşü bariyerlere çarpan genç sürücü hayatını kaybetti

10:32 - Asayiş

3 yıl sonra duş alıp, tıraş olan Barış’ın anksiyete ve depresyon sorunu olduğu ortaya çıktı

10:04 - Sağlık

Kayseri Kadın FK evinde galibiyet peşinde

09:58 - Spor

Ömrünü mesleğine adayan 49 yıllık imama duygusal veda

09:57 - İnsan

Hamsinin ihracatına boy engeli

09:33 - Ekonomi