?>

Osmaniye’de geçici prefabrik iş yerlerinin kura çekimi yapıldı

Belediye hizmet binasındaki toplantı salonunda başkan ibrahim çenet’in de katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, kiracı esnafın taşınacakları dükkanlar kura ile belirlendi.

Gündem - 1 yıl önce

Osmaniye Merkez Deprem Konutları Projesi çerçevesinde, Alibeyli Mahallesi’nde rezerv alan olarak ilan edilen Mehmet Eminler Sıra Dükkânlarındaki kiracı esnaf için, Cumhuriyet Meydanı’nda geçici prefabrik iş yerleri yapıldı. Belediye hizmet binasındaki toplantı salonunda Başkan İbrahim Çenet’in de katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, kiracı esnafın taşınacakları dükkanlar kura ile belirlendi.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 6 Şubat depremlerinin ardından başlatılan kentsel dönüşüm projeleri tüm hızıyla devam ediyor. Bu çerçevede, Alibeyli Mahallesi rezerv alanında kentsel dönüşüm projesine de start veriliyor. Mehmet Eminler Sıra Dükkânlarında kiracı olarak bulunan esnaf için, Cumhuriyet Meydanı’nda yapımına başlanılan geçici prefabrik iş yerleri tamamlandı. Buradaki dükkanlara taşınacak olan esnaf ise yapılan kura çekimi ile belirlendi.

Projenin tamamlanmasının ardından Cumhuriyet Meydanı’nın altının otopark olacağını ve meydan düzenlemesi ile yeniden hizmete açılacağını kaydeden Başkan Çenet, Osmaniye’nin yapılan kentsel dönüşüm projeleriyle çehresinin hızlı bir şekilde değişeceğini ifade etti. Yeni konut ve iş yerlerinin depreme dayanıklı modern ve kentin kültürel dokusuna uygun bir mimariyle inşa edileceğine dikkat çeken Başkan İbrahim Çenet, Mehmet Eminler Sıra Dükkanlarındaki kiracı esnaf için Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan geçici iş yerlerinin de hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Narkotik dedektör köpeği Tony, araçtaki zulada eroin ve metamfetamin buldu

2024-11-22 13:43 - Asayiş

Serdivan’da internet artık Wi-Free

2024-11-23 10:35 - Genel

Ağrı’da tırın su tankına gizlenmiş 7 kilo metamfetamin ele geçirildi

2024-11-20 19:15 - Asayiş

8 kilogram metamfetamini buzdolabına sakladılar, ’Fırtına’dan kaçamadılar

2024-11-19 23:10 - Asayiş

Muğla’ya yağmur sonrası soğuk hava uyarısı

2024-11-22 07:50 - Gündem

PAYLAŞILAMAYAN TENEKE TAVUĞUN EFSANE TADI

2024-11-22 13:43 - Gündem

Kula’da öğrencilere diyabet ve bağımlılıkla mücadele eğitimi

2024-11-21 11:08 - Sağlık

Karaman’da otomobil römork ve bariyerlere çarptı: 4 yaralı

2024-11-21 15:59 - Asayiş

Yenişehir’e akıllı otopark ve öğrenci apartları müjdesi

2024-11-23 14:59 - Ekonomi

Hayal gücünüzü zorlayacak ilginç müzelerimiz

2024-11-21 12:27 - Kültür Sanat

İlgili Haberler

Kastamonu’da planlı su kesintileri yapılacak

21:18 - Gündem

Toybelen köyünün tarihi dokusu yerinde incelendi

18:56 - Gündem

Alaplı’da istinat duvarı çöktü

18:55 - Gündem

Giresun Belediyesi’nden tasarruf hamlesi: Aylık 2,5 milyon TL kazanç

18:31 - Gündem

Siirt’te 5 buzağı çöken çatının altında kalarak telef oldu

18:05 - Gündem

Günün Manşetleri

Askere gidecekti, tabutuna "O şimdi asker" yazılı tülbent serildi

13:58 - Asayiş

Polisten tarihi eser operasyonu

13:56 - Asayiş

Kaldırımda yürüyen kişiye silahlı saldırı: 2 yaralı

13:49 - Asayiş

Taziye evine yemek yaparken evini yakıyordu

13:48 - Asayiş

Bu okulda manav var, görevli yok

13:45 - İnsan