?>

Osmaniye’de yapımı tamamlanan 32 köy evinin daha anahtar teslimi yapıldı

Osmaniye’de yapımı tamamlanan 32 köy evinin daha anahtar teslimi yapıldı

İnsan - 9 ay önce

Osmaniye’nin Kadirli İlçesi Yusufizzettin köyünde yapımı tamamlanan 32 köy evinin anahtarı hak sahiplerine teslim edildi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Osmaniye’nin Kadirli İlçesi Yusufizzettin köyünde depremzede vatandaşların barınma ihtiyacını gidermek adına inşa edilen 32 köy evinin anahtar teslimi yapıldı. Deprem bölgesinin hızla ayağa kaldırılması için inşa edilen köy evlerinin anahtar teslim programına katılan Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, hak sahiplerine anahtarlarını teslim etti.

Bütün hak sahibi hemşerilerimize deprem konutlarını teslim edinceye kadar durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz diyen Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, "Şu anda Kadirli ilçemizin Yusufizzettin köyünde köy deprem konutlarımızın bulunduğu yerdeyiz. Burada yapımı tamamlanan 32 konutumuzun anahtarlarını kıymetli hemşehrilerimize teslim ettik. 145 metrekare, 3+1 modern, çok sağlam yapılmış, kıymetli hemşehrilerimizin, huzur, mutluluk ve sağlık içinde oturabilecekleri konutlar. Ayrıca 4 konutumuzun da inşaatı devam ediyor, yaklaşık 1,5 ay sonra onların da inşaatını tamamlayıp inşallah teslim edeceğiz. Bütün hak sahibi hemşerilerimize deprem konutlarını teslim edinceye kadar durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz, edeceğiz. Allah’ın izniyle bu yılın sonuna kadar teslim etmediğimiz konut neredeyse kalmayacak, yüzde yüze yakınını ilimiz genelinde teslim etmiş olacağız. Hem şehir merkezindeki toplu konutlarımız hem köylerimizdeki deprem köy konutlarımızın inşaatlarını çok hızlı bir şekilde tamamlayarak hemşehrilerimize teslim ediyoruz. Asrın felaketinden sonra asrın birlikteliğini yaşadığımız ve bu birliktelikle olağanüstü bir gayretle hemşehrilerimizi konutlarına yerleştirme çalışmalarımız hızla sonuçlanmaktadır. Allah hayırlı, uğurlu eylesin inşallah" dedi.

Anahtarlarını teslim alan vatandaşlarımız Vali Yılmaz’a teşekkür ederek, "Allah Devletimizden razı olsun" dediler.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Şırnak’ta dağ keçileri dronla görüntülendi

2025-03-13 11:14 - Gündem

Küçükçekmece’de iftar sofralarına büyük ilgi

2025-03-10 10:57 - Genel

Fenerbahçe, ASVEL’i konuk edecek

2025-03-12 11:32 - Spor

Yüksek Hızlı Trenle 97 Milyon Yolcu Taşındı

2025-03-13 10:49 - Ulaşım

Mardin Büyükşehir Belediyesi, Nusaybin Belediyesinin yapmadığı çöp temizliğini üstlendi

2025-03-10 13:35 - Gündem

Galatasaray, Antalyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

2025-03-14 09:19 - Spor

İlk Yerli Banliyö Treni Test Sürüşünde

2025-03-14 14:58 - Ulaşım

Mardin’de ’bayat ekmek kutusu’na bırakılan ekmekler değerlendirilerek israf önleniyor

2025-03-10 13:45 - İnsan

Sultanbeyli Belediyesi evlere iftar ve sahur yardımını sürdürüyor

2025-03-09 15:11 - Genel

Bayraklı’dan Adıyaman’a gönül köprüsü

2025-03-10 12:46 - Genel

İlgili Haberler

Elazığ’da 650 öğrenciye destek

18:09 - İnsan

Osmaniye’de kaybedeni olmayan maraton düzenlendi

17:14 - İnsan

Şanlıurfa’da aşiret düğününde geline kilolarca altın takıldı

16:27 - İnsan

Bu kafede sonsuz sevgi var

16:26 - İnsan

Muş’ta asırlık kavurma geleneği yaşatılıyor

15:38 - İnsan

Günün Manşetleri

Kayıp yaşlı adam 14. günde ölü bulundu

16:05 - Asayiş

Sahte altın oyununu kuyumcunun dikkati bozdu

14:55 - Asayiş

Yeni yıl üzümleri yola çıkmaya başladı

14:53 - Ekonomi

Geleneksel Lezzetler 2026’da Sofralara Dönüyor

14:06 - Sağlık

Tescilli Maraş kelle paça kış mevsiminin vazgeçilmezi

13:12 - Ekonomi