?>

Otobüs durağına saldırdılar: Çevresinde kalıntılar bulundu

Kocaeli'nin izmit ilçesindeki bir otobüs durağına kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zarar verildi. Saldırganlar, durağın camlarını kırarken, olay yerinde kimyasal madde kullanıldığına dair izlere de rastlandı.

Asayiş - 6 ay önce

Kocaeli’nin İzmit ilçesindeki bir otobüs durağına kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zarar verildi. Saldırganlar, durağın camlarını kırarken, olay yerinde kimyasal madde kullanıldığına dair izlere de rastlandı.

Olay, Veliahmet Mahallesi Kornişon Caddesi’ndeki otobüs durağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, durağa gelen vatandaşlar camların kırıldığını, çevrede cam parçacıkları ile birlikte alüminyum folyo kalıntıları olduğunu gördü. Vatandaşın ihbarı üzerine bölgeye olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Ekipler, durak ve çevresinde incelemelerde bulundu. "Folyo parçacıkları, asfalta yapışmış kimyasallar var"

Veliahmet Mahalle Muhtarı Bülent Tuncel, olayın gece saatlerinde yaşandığını söyleyerek, "Gün ağarınca bazı detaylar ortaya çıkmaya başladı. Yolda alüminyum folyo parçacıkları, asfalta yapışmış kimyasallar var. Bunların içeriği ile ilgili polislerden bilgi alacağız. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler gece yarısından sonra gelip durağımızın camlarını kırmışlar" dedi.

Daha önce de benzer bir durum yaşandığını ve durağa zarar verildiğini ifade eden Tuncel, "Bununla ilgili Büyükşehir Belediyesi ekipleri yaşanan problemi gidermişti fakat bu sefer yaşanan biraz daha farklı bir durum. Dediğim gibi, yolda kalıntılar var ancak içeriğini bilemiyoruz" diye konuştu. "Sürekli burada oturuyorduk ama şu anda oturamıyoruz"

Her sabah yürüyüş yaptığını ve zaman zaman otobüs durağında mola verdiğini dile getiren mahalle sakini ise "Buna zarar verenler bu durumdan zevk alıyor bence. Sürekli burada oturuyorduk ama şu anda oturamıyoruz. Üzülüyoruz" şeklinde konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Mersin’deki gizemli hazineye ziyaretçi akını

2025-06-22 13:45 - Gündem

Muğla'da Yeni Sanayi Sitesi Tamamlanıyor

2025-06-25 10:23 - Gündem

Meram’da görsel şov yeniden başladı

2025-06-20 14:11 - Gündem

Çankırı’da yaban hayatı kamerada

2025-06-23 12:43 - Gündem

Büyükşehir'den 260 Km Yeni Yol Çizgisi

2025-06-26 13:16 - Ulaşım

MUTTAŞ İLE 2025’İN İLK 5 AYINDA 202 BİN YOLCU TAŞINDI

2025-06-20 15:19 - Ulaşım

Tunceli’de karne heyecanı

2025-06-20 15:07 - Eğitim

Maltepe’de felsefe halkla buluşuyor

2025-06-22 12:37 - Genel

MUĞLA MİLLETVEKİLİ ERGUN “TRAFİK CEZALARIYLA EKONOMİ YÜRÜTÜLEMEZ”

2025-06-21 12:58 - Genel

Metin Ergun'dan Hükümete Acil Önlem Çağrısı

2025-06-24 15:53 - Gündem

İlgili Haberler

Kütahya’da korkutan yangın, 3 kişi dumandan etkilendi

14:12 - Asayiş

İnegöl’de elini testereye kaptıran işçinin 3 parmağı parçalandı

14:00 - Asayiş

Kaygan zemin kazaya neden oldu: 1 yaralı

13:49 - Asayiş

Denizli’de duyarlı sürücülerin fermuar sistemi ile yol verdiği anlar kamerada

13:55 - Asayiş

Adıyaman’da bıçaklı kavgada 1 kişi ağır yaralandı

13:48 - Asayiş

Günün Manşetleri

Genel Müdür Abdulkadir Çay’dan yeni yıl mesajı

14:23 - Gündem

Yatağanlı hayırseverden Filistin’e bağış

09:41 - Genel

Bodrum’da maddi hasarlı kazanın kavgası büyük oldu

20:10 - Asayiş

Dalaman’da Doğalgaz İçin 2026 Hazırlıkları Başladı

14:50 - Genel

Kar yağışı durdu, esnafın mücadelesi başladı

13:27 - İnsan