?>

Özel çocuklar podyumda ışıldadı

Kocaeli'de özel çocuklar, terzilerin ellerinde sevgiyle dikilen kıyafetlerle sahnede yürüdü. Duygusal ve coşku dolu anlara sahne olan etkinlik, izleyenlerden tam not aldı.

İnsan - 3 ay önce

Kocaeli’de özel çocuklar, terzilerin ellerinde sevgiyle dikilen kıyafetlerle sahnede yürüdü. Duygusal ve coşku dolu anlara sahne olan etkinlik, izleyenlerden tam not aldı.

Kocaeli Terziler-Dokumacılar-Deri Giyim Eşyası İmalat ve Onarımcıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın "Sevgiyle Kuşananlar Projesi" kapsamında etkinlik düzenlendi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin de desteklediği proje kapsamında özel çocuklar, kentin sevilen terzileri tarafından dikilen özel kıyafetlerle sahneye çıktı. Gösterinin başından sonuna kadar ilgiyle izlenen etkinlik, katılımcılara hem duygusal hem de neşeli anlar yaşattı.

Podyumda ilk yürüyen isim anaokulu öğrencisi Gökçe Dora Işık oldu. Lila renkli kıyafetiyle podyumda yürüyen minik Gökçe, masalarda oturanlara çiçek de bıraktı. 6 yaşındaki Gökçe, izleyenler tarafından alkışlandı.

Programda özel çocuklar, partnerleriyle birlikte şarkılar eşliğinde podyumda yürüdü. Defilede, Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi Ritim Grubu da sahne alırken, Yeşildoğa Özel Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri de podyumda yürüyen çocuklar arasındaydı. Yöresel halk oyunları ekibinin de sergilediği performans, geceye farklı bir renk kattı. Özel çocukların podyumda yürüdükçe yüzlerinde beliren mutluluk, salondaki herkesi duygusal anlar yaşamaya sevk etti.

9 yıldır evli olan ve 1 kız çocuğu sahibi Ahmet ve Aylin Arslan çifti, gösteride sahne aldı. Akülü sandalyelerinde el ele podyumda hareket eden çift, sandalyeleriyle çift olarak dans etti. İzleyiciler, Arslan çiftinin gösterisini büyük bir beğeniyle izleyerek onları alkış yağmuruna tuttu.

Gecede sahne alan Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi Ritim Grubu’nun performansı ise salondaki coşkuyu doruğa taşıdı. Ritim grubunun enerjik gösterisi büyük beğeni toplarken, özel çocukların mutluluğu salona yansıdı. "Hep birlikte başarabileceğimiz çok şey var"

Projenin öncüsü olan Şaziye Kahrımanlı, "2019’da başlattığımız bu projeye pandemi araya girdiği için ara vermek zorunda kaldık. Ancak özel çocuklarımız, projenin devamı için bize sürekli yazılar yazdı. Gece gündüz demeden, büyük bir heyecanla çalışarak bu projeyi yeniden hayata geçirdik. Hep birlikte başarabileceğimiz çok şey var. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Müşteriler Tarçın'lı Taksi İstiyor

2025-05-03 15:33 - İnsan

Marmaris'te Motosiklet Çarpan 12 Yaşındaki Çocuk Öldü

2025-05-06 11:04 - Marmaris

Eski Uzman Çavuşlar Okullarda Güvenliği Sağlayacak

2025-05-07 13:41 - Gündem

YABAN DOMUZLARI İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

2025-05-05 13:41 - Gündem

Marmaris Belediyesi'nde Yeni Başkan Yardımcısı

2025-05-06 15:49 - Marmaris

Fethiye'deki Bisiklet Kazasında Bir Can Kaybı Daha

2025-05-02 10:15 - Asayiş

BİSİKLET YARIŞI VATANDAŞI MAĞDUR ETTİ

2025-05-01 15:09 - Marmaris

YAĞIŞ SONRASI KAYGANLAŞAN YOLLAR KAZALARA SEBEP OLDU

2025-05-02 15:53 - Asayiş

Marmaris Balıkçı Barınağında Mazot Sızıntısı Alarmı

2025-05-01 14:23 - Marmaris

MUĞLA'DAKİ ORGAN BAĞIŞI İZMİR'E NAKLEDİLDİ

2025-05-03 12:27 - Sağlık

İlgili Haberler

Van’da tarihi camiyi uygunsuz kıyafetlerle ziyaret eden turistlerle ilgili tartışma sürüyor

23:05 - İnsan

Çocuğun parmağına sıkıştırdığı cıvata pulu kesilerek çıkartıldı

22:41 - İnsan

Filistin için imza kampanyasına destek veren Cemile teyze: "Her bir imza İsrail’e bir bomba olacak"

21:21 - İnsan

Yol kenarındaki cami yolcuların uğrak yeri

21:03 - İnsan

Minik Berra kurtarılamadı

20:34 - İnsan

Günün Manşetleri

Serinlemek için girdiği denizde boğulan genç toprağa verildi

14:28 - Asayiş

Balık avlamak için geldiği ırmakta ceset buldu

14:02 - Asayiş

Kadın Cinayetinde Ağırlaştırılmış Müebbet Kararının Gerekçesi Açıklandı

13:57 - Asayiş

Türk Yapımı Sıcak Hava Balonları 11 Ülkeye İhraç Edildi

12:13 - Ekonomi

Milli takıma davet edildi

12:11 - Spor