?>

Özel Çocuklar İçin Rafting Keyfi

Trabzon'un Hayrat ilçesinde Yeşil Yol Derneği tarafından düzenlenen özel rafting etkinliğinde, down sendromlu ve zihinsel engelli çocuklar aileleriyle birlikte eğlenceli ve keyifli anlar yaşadı.

Genel - 5 ay önce

Trabzon’un Hayrat ilçesinde bugün down sendromlu ve zihinsel engelli çocuklara yönelik bir rafting etkinliği düzenlendi.

Yeşil Yol Derneği tarafından organize edilen etkinliğe çok sayıda özel çocuk ve aileleri katılırken, etkinliğe katılanlar gün boyunca hoşça vakit geçirdiler. Salıncağa binen çocuklar, daha sonra kendileri için hazırlanan şişme simitlerle beraber suyun keyfini çıkardılar.

Hayrat ilçesine bağlı Balaban Yarlı Mahallesi’nde bir süre önce yapımı tamamlanan Hayrat Rafting Merkezi’ndeki etkinlikle ilgili bilgi veren Ali Haydaroğlu, dernek olarak özel çocuk ve ailelerine yönelik dönem dönem sosyal aktiviteler gerçekleştirdiklerini hatırlattı. Haydaroğlu "Hayrat Kaymakamımız Selçuk Baş ve eşleri bizi davet ettiler. Çocuklarımız ve aileleri ilk kez böyle bir etkinliğe katıldılar. Ailelerimiz ve çocuklarımız için farklı bir etkinlik oldu. Hepsi mutlu oldu" dedi.

Özel çocuk annesi Nuray Küpelioğlu ise düzenlenen etkinliğe emeği geçenlere teşekkür ederek "Bizim için çok güzel bir aktivite oldu. Çok heyecanlıyız. Çocuklarımız için güzel bir gün oldu" diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

MİLAS BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRİYOR

2025-07-14 13:09 - Ulaşım

Marmaris’te araç içinde fenalaşan şahıs hayatını kaybetti

2025-07-11 17:29 - Marmaris

Akmeşe: “Şehitlerimizin emanetine sahip çıkacağız”

2025-07-11 16:51 - Gündem

Motosikleti ile kaza yapan genç hayatını kaybetti

2025-07-12 09:41 - Asayiş

Dil öğrenmek için girdiği uygulamada hayatının aşkını buldu

2025-07-13 21:10 - İnsan

Dev gemi Bodrum’a ilk kez geldi

2025-07-17 16:01 - Turizm

SAKAR GEÇİDİ'NDE OTOBÜS ŞOFÖRÜ AĞIR YARALANDI

2025-07-14 15:31 - Asayiş

Akyaka Yine Tatilcilerin Gözdesi Oldu

2025-07-15 16:03 - Turizm

Eğlence mekanı çalışanlarının kadın turistleri darp ettiği iddiası

2025-07-13 11:04 - Asayiş

"KIDEM TAZMINATINDA TAVAN ÇÖKTÜ"

2025-07-14 14:18 - Genel

İlgili Haberler

Didim Belediyesi pazar atıklarını komposta dönüştürüyor

09:48 - Genel

Esnaf odalarında seçim heyecanı başladı

09:37 - Genel

Koçarlı’da öğrencilere balık tüketiminin önemi anlatıldı

09:34 - Genel

Rektör Elmastaş’tan BİGACEM’e ziyaret

08:48 - Genel

TATSO Akademi ve Proje Danışmanlık Merkezi hizmete açıldı

08:47 - Genel

Günün Manşetleri

Muğla’da Engelsiz Yaşam Platformu toplantısı

15:41 - İnsan

Engelsiz Tatil Yaşam Merkezi ücretsiz hizmet verecek

15:25 - İnsan

Başkan Aras 19.Uluslararası Turizm Ticaret Fuarı’na Katıldı

15:06 - Turizm

Engeller Muğla’da sevgi ve hizmetlerle aşılıyor

15:32 - Genel

Milas’ta Yeni Hastane Yolu Hızla İlerliyor

14:59 - Genel