?>

Özel’den mitingleri yayınlamayan medyaya karşı boykot çağrısı

Cumhuriyet halk partisi (chp) genel başkanı özgür özel, saraçhane'de açıklamalarda bulundu. özel, eylemleri göstermeyen merkez medyaya karşı boykot çağrısı yaparak, "ya tarafsız olacaksınız ya da karşı tarafınızdayız" ifadesini kullandı.

Siyaset - 3 ay önce

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Saraçhane’de açıklamalarda bulundu. Özel, eylemleri göstermeyen merkez medyaya karşı boykot çağrısı yaparak, "Ya tarafsız olacaksınız ya da karşı tarafınızdayız" ifadesini kullandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Saraçhane’deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi binasında basın toplantısı düzenledi. Soruşturmalara ilişkin iddialara yanıt veren Özel, Ekrem İmamoğlu ile birlikte gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Serdar Haydanlı hakkında iddialarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "İlk andan beri olduğumuz gibi Saraçhane’deyiz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bu simge mekanındayız. İstanbul, yapılan yerel seçimlerle İstanbul’un kim tarafından yönetilmesi isteniyorsa ona emanet edilir. O emanet Saraçhane’de devralınır. 15 Temmuz darbesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni ele geçirmek isteyenler de Saraçhane’ye yönelmişlerdi" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ismi alınan şirketlerine, ihale alan kim varsa hepsinin evlerinden toplandığını kaydeden CHP Lideri Özel, "Şirketlerde ihale yetkilisi kim varsa, bunların isimleri alınmış ve hepsi evlerinden toplanmış. Bu yöntemle ilerlerseniz, 4 şirket adı daha yazar yarın 100 kişiye daha operasyon yapabilirsiniz. 106 kişilik suç örgütü, bir basit tanımdan ibaret. Hatta ihalelere imza atanlarda da hiyerarşi var. Çünkü Ekrem Bey’in bu ihalelerin hiçbirinde imzası yok. Belediye başkanları imza atmadıkları, yetkili olmadıkları hiçbir ihaleden sorumlu tutulamaz. Sorumlu tutarsanız, Türkiye’de bir belediye başkanı görevine devam edemez. Çünkü her ihaleye biri itiraz eder, soruşturma açılır" açıklamasında bulundu.

CHP Lideri Özel, "Bu haberi yapmayanlar, yarın günü geldiğinde bu basın toplantısını izleyip, sen bu haberi nasıl yaptın sorusuna bana değil, evlatlarına cevap verecekler. Bu haberi görmeyenler, bu haber yayınlanırken yayından çıkanlar, bu basın toplantısını görmeyenler. Bugün kimi mahkum ederseniz edin, tarih önünde mahkumsunuz. Buradan merkez medyaya sesleniyorum; bütün reklamları, belli bir gelir, eğitim seviyesinin üzerinden alırsın. CHP seçmeni yüzde 70 seni izler. Oraya çıkardığın iki yorumcu ile denge kurar gibi yaparsın. Bu soruşturmada bütün suçu bize yıkarsın. Daha ortada hiçbir şey yokken, gizliyken. Buradan sesleniyorum haber kanallarına, bu haberleri görmeyin, yapmayın. Pazartesi günü tüketimden gelen gücünü kullanmayan, sizi hedefe koymayan, buna sessiz kaldılar, görmediler diyen, polisin 220 bin dediği, gözün 500 bini gördüğü, dronun 1 milyon çektiği bir gece mitingini görmeyenlere söylüyorum, sizi izleyen bize oy veren yüzde 70’i, tüketimden gelen gücünüzü, diğer firmalarınızın ürünlerini tüketirsem, reklamlarınızı izletirsem namerdim. Hadi bakalım, görmeyin" şeklinde konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Şahinbey Belediyesi’nden öğrencilere sahur ikramı

2025-03-16 17:39 - Kültür Sanat

Marmaris'te Taksicilerin Park Çilesi

2025-03-18 14:41 - Marmaris

Bakan Uraloğlu'ndan İstanbul Havalimanı Metrosu Müjdesi

2025-03-19 12:54 - Ulaşım

MARMARİS BELEDİYE BAŞKANI ACAR ÜNLÜ, DESTEK SIRASINDA BİBER GAZINA MARUZ KALDI

2025-03-19 16:04 - Marmaris

Başkan Ünlü: "Mağduriyetimizle ilgili şikayetçi olduk"

2025-03-20 10:03 - Siyaset

İmamoğlu’nun kasası Adem Soytekin’e savcıdan "çakar" kıyağı

2025-03-22 15:57 - Asayiş

MARMARİS'TE BİNLERCE KİŞİ İMAMOĞLU İÇİN YÜRÜDÜ

2025-03-19 15:29 - Marmaris

Mehmet Çevik’ten viral hit alarmı: "Ben ordayım"

2025-03-17 13:01 - Magazin

MFÖ hayranlarına sürpriz albüm

2025-03-20 16:44 - Magazin

Ortaca'da Türk Mutfağı Kursu

2025-03-18 15:55 - Eğitim

İlgili Haberler

Çocuklar sordu, Başkan Kocagöz yanıtladı

10:10 - Siyaset

Trump’tan ABD ordusuna övgü, protestoculara gözdağı

07:12 - Siyaset

Saadet Partisi Genel Başkanı Arıkan: "İsrail’in asıl hedefi İslam dünyası"

22:20 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında güvenlik toplantısı gerçekleştirildi

20:30 - Siyaset

Rusya ve Ukrayna arasında bu hafta gerçekleşen 4. esir takası

20:10 - Siyaset

Günün Manşetleri

Otomobil mağazaya daldı

17:58 - Asayiş

İş yeri kurşunlayan 2 kişi tutuklandı

17:36 - Asayiş

Uyuşturucu satıcısı tutuklandı

17:22 - Asayiş

Mühendisler 'Sessiz Çığlık' Eylemiyle Haklarını Aradı

15:41 - Ekonomi

Kaz Dağları Balı Dünya Şampiyonu Oldu

15:26 - Genel