?>

Özlemini çektiği beyaz gelinliği 56 yıl sonra giydi

özlemini çektiği beyaz gelinliği 56 yıl sonra giydi

İnsan - 10 ay önce

Kuşadası’nda yaşayan Mustafa Güneş ve Güllü Güneş çiftinin, 56 yıl önce dünya evine girerken maddi imkansızlıklar nedeniyle düzenleyemedikleri düğün hayallerini Belediye Başkanı Ömer Günel gerçek yaptı. Düğünde yıllardır özlemini çektiği beyaz gelinliğini giyip, havaya çiçek buketi fırlatan Güllü Güneş, “Bugün o kadar mutluyum ki duygularımı ifade edecek kelimeler bulamıyorum” dedi. Kuşadası’nda 1968 yılında evlenen ancak maddi şartlar nedeniyle o tarihte düğün yapamayan 5 çocuk sahibi Mustafa Güneş (79) ve Güllü Güneş (75) çiftinin hayallerini 56 yıl sonra Başkan Ömer Günel gerçekleştirdi. Bu kapsamda Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Kuşadası Cemevi’nde düğün töreni düzenlendi. Düğüne Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası Belediye Meclis Üyesi Ayşegül Dağlı, Kuşadası Kent Konseyi Başkanı Mustafa Ünver, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Kuşadası Şubesi Başkanı Erdal Kılınç ve çok sayıda davetli katıldı. Düğünde gerçekleştirilen sembolik nikah kıyma töreninde çift, dünya evine girmenin heyecanını yeniden yaşadı. İmzaların atılmasının ardından Başkan Ömer Günel, çifti tebrik ederek ömür boyu mutluluklar diledi. 56 yıldır hasretini çektiği beyaz gelinliği giymenin sevincini yaşayan Güllü Güneş de havaya çiçek buketi fırlattıktan sonra eşi Mustafa Güneş ile birlikte dans etti. “Duygularımı anlatacak kelime bulmıyorum”

Yıllardır gelinlik giymek istediğini belirten Güllü Güneş, “İlk evlendiğimiz zamanlarda düğün yapacak imkanımız yoktu. Gelinlik giymek hep içimde kaldı. Başkanımız vesilesiyle bugün bu hayalim gerçekleşti. O kadar mutluyum ki duygularımı ifade edecek kelime bulamıyorum. Başkan Ömer Günel’e çok teşekkür ederim” dedi. “Eşim gelinlik görünce hep gözleri dolardı"

Evlendikleri ilk günkü gibi heyecanlı hissettiğini dile getiren Mustafa Güneş ise, “Evlendiğimizde bir düğünümüz olamadı. Eşim hiç gelinlik giymemişti. Televizyonda gelinlik giyen birini görünce bile gözleri dolardı. Seçim döneminde Başkan Ömer Günel’e durumu anlattığımızda bize söz vermişti. Bugün bu sözünü tuttu, bizleri çok mutlu etti. Gerçekten hem çok heyecanlıyım hem de duygu dolu bir gün geçiriyorum. Başkan Ömer Günel’e hayalimizi gerçekleştirdiği için teşekkür ederim” diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris Körfez ve Muğla koylarında yer kalmadı

2024-07-24 10:24 - Marmaris

Büyük Miting: Hayvan yasası için tüm Türkiye Ankara'ya geliyor

2024-07-26 13:52 - Gündem

Tarsus’un kalbi ’Gastronomi Sokağı’ olacak

2024-07-27 12:01 - Genel

Antalya’da sadece tekneyle gezilebilen mağara

2024-07-22 16:17 - Gezi

Yunanlıların Marmaris’teki kutsal adası: Kameriye

2024-07-29 15:00 - Yaşam

Marmaris'te Tan Taşçı konserinde izleyiciye tepki

2024-07-26 14:24 - Marmaris

Marmaris’te bu adayı görenler yeniden aşık oluyor

2024-07-23 11:28 - Marmaris

Çevreciler Bodrum Dereköy’de buluşuyor

2024-07-23 12:54 - ÇEVRE

Sokak hayvanları yasasında son durum

2024-07-29 11:48 - Gündem

Yeniköy ve Kemerköy Santrallerin devletten ek bütçe

2024-07-25 17:00 - ÇEVRE

İlgili Haberler

Eyyübiye’de zabıta denetimleri devam ediyor

18:22 - İnsan

Şehit Piyade Er Muhammet Çağrı Toppuz’un adı yaşadığı sokağa verildi

18:10 - İnsan

Yıldırım ’Aile’ için yürüdü

17:50 - İnsan

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda gündem Eskişehir oldu

17:50 - İnsan

Erzurum’daki engelli araçları atölyesine anlamlı destek

17:40 - İnsan

Günün Manşetleri

Uyuşturucu ham maddesi ele geçirildi

16:30 - Asayiş

Can ve Canan Leylek Yuvalarına Geldi

15:29 - Gündem

Japonya Tarım Bakanı Pirinç Açıklaması Sonrası İstifa Etti

15:19 - Siyaset

İSKİ'ye 3.3 Milyon Lira Çevre Kirliliği Cezası

15:12 - Gündem

Tıbbi Sekreter Eski Eşi Tarafından Öldürüldü

14:50 - Asayiş