?>

Pakistan’a Bağcılardan yerel yönetim desteği

PAKİSTAN İSLAM CUMHURİYETİ DEVLET AKADEMİSİ’NDEN GELEN BÜROKRATLARDAN OLUŞAN HEYET, BAĞCILAR BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ. BELEDİYE PERSONELİ TARAFINDAN PAKİSTANLI KONUKLARA YEREL YÖNETİMLERİN ÇALIŞMALARI ÜZERİNE SUNUMLAR YAPILDI.

Genel - 3 ay önce

Pakistan İslam Cumhuriyeti Devlet Akademisi’nden bir grup heyet, Türkiye’deki mahalli idarelerin nasıl çalıştığını görmek için Bağcılar Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye personeli tarafından Pakistanlı konuklara yerel yönetimlerin çalışmaları üzerine sunumlar yapıldı.

Belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Bağcılar Belediyesi’ni Pakistan İslam Cumhuriyeti Devlet Akademisi’nden gelen bürokratlardan oluşan heyet dün ziyaret etti. Heyette Pakistan Devlet Yönetim Hizmetleri, Dış İşleri Bakanlık Grubu, Enformasyon Grubu, Sayıştay Grubu, Devlet Yönetim Hizmetleri, Polis Hizmetleri Grubu, Devlet Hazine Hizmetleri, Gümrük Hizmetleri yer aldı.

Tecrübe paylaşımında bulunuldu

Belediyeye gelen 13 kişilik heyeti birim müdürleri ve yetkililer karşıladı. Türkiye ve Pakistan arasındaki ilişkileri güçlendirmek amacıyla bir araya yetkililer, müdürlükler bünyesinde gerçekleştirilen çalışmalar konusunda sunum yapıldı. Daha sonra misafirler, belediyenin çalışmalarını yerinde görmek ve tecrübelerinden faydalanmak amacıyla birimleri gezdi. Belediye personeli de konuklarla bilgi ve tecrübe paylaşımında bulundu.

"Güzel ve yararlı ziyaret oldu"

Pakistanlı heyeti ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Yasin Yıldız, "Pakistan’ın bizim için yeri özeldir. Kendilerini belediyemizde konuk ettik. Çok güzel ve yararlı ziyaret odluğunu düşünüyorum. Yerel yönetim adına projelerimiz hakkında bilgi edindiler. Müdürlüklerimizi de gezip çalışmalarımızı yerinde gördüler" dedi. Pakistanlı heyet de kendilerine gösterilen ilgiden dolayı Başkan Yıldız’a ve personele teşekkürlerini iletti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

İYİ Parti Marmaris ilçe teşkilatında yeni yönetim hazırlığı

2025-10-07 18:00 - Marmaris

Marmaris sosyal yardımlaşma vakfında zimmet iddiası: üç kişi tutuklandı

2025-10-10 17:28 - Marmaris

Ölüdeniz Yolu Projesinde Dev Adım

2025-10-09 14:43 - Ulaşım

Marmaris Devlet Hastanesi’nde MR cihazı hizmete girdi

2025-10-13 15:31 - Marmaris

İbrahim Tatlıses, Neşet Ertaş’ın mezarını ziyaret etti

2025-10-11 16:08 - Magazin

Buket Cançekenoğlu Marmaris Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün başına geçti

2025-10-07 13:57 - Marmaris

Bursalı modacıdan İnegöl’e yeni şube

2025-10-13 13:29 - Magazin

İYİ Parti Marmaris İlçe Başkanlığı'na Osman Özbek Seçildi

2025-10-11 15:10 - Marmaris

MUĞLA VALİLİĞİ’NİN “YABAN DOMUZU İLE MÜCADELE PROJESİ” TEPKİLERE YOL AÇTI

2025-10-10 11:56 - Gündem

Rehinelerin Serbest Bırakılması İçin 72 Saatlik Süre Başladı

2025-10-10 15:00 - Siyaset

İlgili Haberler

Salihli’de terzilerde Saygın ikinci kez kazandı

19:27 - Genel

Battalgazi’de Miraç Kandili özel programı

19:10 - Genel

Vali Canbolat’tan şehit polis Koçyiğit’in ailesine taziye ziyareti

17:27 - Genel

Kayseri’de suya zam yok

16:47 - Genel

Bolu’da yeni Tugay komutanı Öztürk göreve başladı

16:38 - Genel

Günün Manşetleri

Başkan Mandalinci Basın Mensupları İle Bir Araya Geldi 

13:21 - Gündem

Kayserispor, Brno’yu 3-2 yendi

10:06 - Spor

Yaşlı kadının ocakta unuttuğu makarna itfaiyeyi alarma geçirdi

09:48 - Asayiş

Çukura düşen araçları durdurmaya çalıştı, başarısız oldu

09:46 - Asayiş

Babasını öldürdüğünü kabul etti,

09:27 - Asayiş