?>

Pedrinho: "Konyaspor’a yardım etmek ve burada olmak mutluluk veriyor"

Konyaspor'a bu sezon katılan ve trendyol süper lig'de ilk çıktığı maçta haftanın golünü atan pedrinho, “konyaspor'a, takımıza yardım etmek ve burada olmak mutluluk veriyor” dedi.

Spor - 1 yıl önce

Trendyol Süper Lig’in ilk 3 haftasında kaydettiği 2 serbest vuruş golüyle dikkatleri üzerine çeken Konyaspor’un Brezilyalı futbolcusu Pedrinho, "Konyaspor’a, takımıza yardım etmek ve burada olmak mutluluk veriyor" dedi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, yaz transfer döneminde 27 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Pedrinho ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Yeşil-beyazlı takım ile çıktığı ilk lig maçı olan Kasımpaşa karşılaşmasında frikikten ilk golünü atan Pedrinho, ligin 3. haftasında oynanan Bodrum FK mücadelesinde de frikikten güzel bir gole daha imza attı. "Buraya gelmekten çok mutluyum"

İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine açıklamalarda bulunan Pedrinho, Konyaspor’a transfer sürecini anlattı. Konya’ya gelmekten dolayı mutlu olduğunu aktaran Brezilyalı futbolcu, "Konya’ya gelmeden önce bu güzel şehir hakkında bilgim yoktu. Guilherme ile konuştum. Guilherme ile görüştükten sonra Konya projem başladı. Tabii ki buraya gelmekten çok mutluyum, Konya’yı ve Türkiye’yi çok seviyorum. Konyaspor gibi bir takımda forma giymekten çok mutluyum, çok keyifliyim" şeklinde konuştu. "Burada bir etki oluşturmak istiyorum"

Trendyol Süper Lig’in ilk 3 haftasında 2 frikik golü atan Pedrinho, her zaman takıma fayda sağlamak için çalışacağını belirtti. Pedrinho, "Elbette çok güzel bir hissiyattı. Konyaspor’a, takımıza yardım etmek ve burada olmak mutluluk veriyor. Konyaspor’a geldiğimde burada bir etki oluşturmak istiyorum. Burada bir pozitif etkim olmasını istiyorum. Antrenmanlarıma tüm hızıyla devam ediyorum. Geleceğin neler göstereceğini hep birlikte göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

Serbest vuruştan goller atmaya devam edeceğini söyleyen 27 yaşındaki oyuncu, Brezilyalı futbolcular Neymar ve Ronaldo’yu örnek aldığını da sözlerine ekledi.

Son olarak Konya’daki yemek kültürü hakkında konuşan Pedrinho, "Konya mutfağına dair birçok şeyi denedim. Burada en çok sevdiğim yemeğin de kebap ile etliekmek olduğunu söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MUĞLA’DA DENİZE GİRİLECEK 145 MUHTEŞEM YER

2024-08-23 16:13 - Turizm

Köyceğiz olağanüstü kuraklıkla karşı karşıya

2024-08-22 14:47 - Gündem

YANAN ORMANDA ÇAM BALI ÜRETİMİ ANCAK 40 YIL SONRA

2024-08-21 12:09 - Asayiş

Çankırı’daki orman yangını hızla büyüyor: 4 köy tahliye edildi

2024-08-19 20:19 - Asayiş

MARMARİS'İN EN LEZZETLİ NOKTASI: MACROCENTER KAPILARINI AÇTI!

2024-08-23 14:46 - Genel

Muğla’ya iki yeni KYK yurdu: Kapasite 14 bin 611’e ulaştı

2024-08-24 10:35 - Genel

ÜLKE CAYIR CAYIR YANIYOR  

2024-08-19 12:50 - Asayiş

Marmaris'te Üniversite Öğrencilerine 5 Yıldızlı Yurt

2024-08-23 15:10 - Eğitim

Sakine Teyze’nin Pembe Dünyası

2024-08-21 19:58 - İnsan

Mehmet Çakar, Dalaman Vergi Dairesi Müdürü Oldu

2024-08-21 19:28 - Gündem

İlgili Haberler

Süper Lig’den 7 kulüp PFDK’ya sevk edildi

23:23 - Spor

18 yaşındaki Haydar Karataş ile 16 yaşındaki Alaettin Ekici, derbide forma giydi

22:47 - Spor

Fenerbahçe, Türkiye Kupası’nda Beşiktaş’a 12. kez kaybetti

22:48 - Spor

Fenerbahçe, bu sezon evinde ilk kez kaybetti

23:10 - Spor

Fenerbahçe, bu sezon derbide ilk kez kaybetti

22:46 - Spor

Günün Manşetleri

Muğla Büyükşehir’den yerel kalkınmaya katkı

12:55 - Ekonomi

TBB’den Milas Belediyesi’ne Ekskavatör Desteği

17:38 - Genel

Bıçak darbeleriyle öldürülen kadının damadı tutuklandı

13:58 - Asayiş

‘Ev Sahibi Türkiye’ projesine rekor talep

13:47 - Ekonomi

Kendini ifade etmekte zorlanan genç şair duygularını kitaplaştırdı

13:36 - Eğitim