?>

Polisle çatışıp, vurularak etkisiz hale getirilen şahsın annesine şiddet uygulayıp, rehin aldığı ortaya çıktı

çanakkale’de balkonda elinde av tüfeğiyle beklerken komşusu fikret okay’ı (50) vurarak yaraladıktan sonra polis ve jandarma ile çatışıp etkisiz hale getirilen gökhan arseven’in annesi ş. A’ya şiddet uyguladıktan sonra rehin aldığı ortaya çıktı.

Asayiş - 9 ay önce

Çanakkale’de balkonda elinde av tüfeğiyle beklerken komşusunu vurarak yaraladıktan sonra polis ve jandarma ile çatışan ve çatışmada ölü ele geçirilen şahsın annesine şiddet uygulayarak, rehin aldığı ortaya çıktı.

Çanakkale Valiliği’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "10 Mart 2025 Pazartesi (bugün) günü ilimiz Cevatpaşa Mahallesi Fırat Çıkmazı No: 7/3 sayılı adreste annesi Ş.A. ile birlikte ikamet eden ve psikolojik sorunları bulunan şüpheli Burak Arseven isimli şahsın annesine şiddet uyguladığı ihbarı üzerine emniyet birimlerimizce alınan ihbar üzerine 13.30 sularında adrese intikal edilmiştir. Şüpheli şahıs polisleri görünce eline tüfek alarak 1. katta bulunan evinin balkonuna çıkmış ve annesini rehin almıştır. Elinde bulunan tüfekle balkonundan çevredeki vatandaşları tehdit etmeye başlayan şüpheli şahıs, kendisini ikna etmeye çalışan komşusu F.O. (50) isimli şahsı karın bölgesinden hayati tehlike oluşturacak şekilde yaralamıştır. Yaralı şahıs hastaneye kaldırılmış olup, tedavisi devam etmektedir. Emniyet birimlerimizce çevrede gerekli güvenlik önlemleri alınmış olup, şüpheli şahsın tüfeği bırakması yönünde gerekli çalışmalar yapılmış, bu esnada ikamette bulunan annesi kurtarılmıştır. Şüpheli şahsın saat 15.40 sularında polislerimize hedef gözeterek tekrar ateş etmeye başlaması üzerine müdahale edilerek, saat 15.50’de etkisiz hale getirilmiştir. Olayda 1 polis memurumuz hafif yaralanmış olup, hayati tehlikesi bulunmamaktadır" denildi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Denizli’de gece seferleri ile kesintisiz ulaşım başladı

2025-03-04 18:43 - Gündem

Küçükçekmece’de iftar sofralarına büyük ilgi

2025-03-10 10:57 - Genel

25 Bin TL’lik Kablo Hırsızlığı

2025-03-07 09:40 - Asayiş

Muğla, ITB Berlin Turizm Fuarı’nda Tanıtıldı

2025-03-06 09:45 - Genel

İdris Keşan, İYİ Parti Marmaris İlçe Başkanlığı’na Atandı

2025-03-07 13:00 - Marmaris

Mardin’de iki mahallede daha içme suyu sorunu çözüldü

2025-03-05 12:23 - Gündem

Marmaris, Berlin Turizm Fuarı’nda

2025-03-04 18:27 - Ekonomi

Mardin Büyükşehir Belediyesi, Nusaybin Belediyesinin yapmadığı çöp temizliğini üstlendi

2025-03-10 13:35 - Gündem

Mardin’de ’bayat ekmek kutusu’na bırakılan ekmekler değerlendirilerek israf önleniyor

2025-03-10 13:45 - İnsan

Sultanbeyli Belediyesi evlere iftar ve sahur yardımını sürdürüyor

2025-03-09 15:11 - Genel

İlgili Haberler

Tokat’ta bıçaklanarak öldürülen gencin davasına devam edildi

13:18 - Asayiş

İzinsiz kazı yapan şüpheli jandarma tarafından yakalandı

12:54 - Asayiş

Muhittin Böcek ek ifadesini verdi

12:49 - Asayiş

Alev topuna dönen otomobilden geriye demir yığını kaldı

12:22 - Asayiş

Aydın’da 3 ayda 289 düzensiz göçmen kurtarıldı

12:22 - Asayiş

Günün Manşetleri

Bıçaklı cinayetin zanlısı kendini böyle savundu; "3 kişi bana saldırdı, yoksa ben ölecektim"

11:10 - Asayiş

Akran zorbalığı sessiz ilerliyor, uzmanlar aileleri uyarıyor

10:59 - Sağlık

Ceza yiyen sürücüler tepki göserdi: "Haftada 3 gün ceza yiyoruz"

09:51 - Asayiş

Türkiye’nin en yaşanılmayacak ilçesi olarak Yüreğir’i seçen ’Yapay zekaya’ tepki

09:28 - İnsan

Eski milli basketbolcu balkondan düşerek hayatını kaybetti

09:24 - Asayiş