?>

Popüler müziğin şampiyonu Tüter

GSB 11. KÜLTÜR SANAT YARIŞMALARI KAPSAMINDA SES YARIŞMASI İL BİRİNCİLİĞİ POPÜLER MÜZİK DALINDA BEYZANUR TÜTER BİRİNCİ OLDU. GEÇTİĞİMİZ YIL OLDUĞU GİBİ BU YILDA BÖLGE ŞAMPİYONASINDA ERZURUM’U TÜTER TEMSİL EDECEK.

Kültür Sanat - 4 ay önce

GSB 11. Kültür Sanat Yarışmaları kapsamında ses yarışması il birinciliği popüler müzik dalında Beyzanur Tüter birinci oldu. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda bölge şampiyonasında Erzurum’u Tüter temsil edecek.

GSB 11. Kültür Sanat Yarışmaları kapsamında ses yarışması il birinciliği popüler müzik yarışmasıyla sona erdi. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Beyzanur Tüter il şampiyonu oldu. Erzurum Gençlik ve Spor İl müdürlüğünce düzenlenen ve Atatürk Üniversitesi Koservatuvar Bölümünde gerçekleştirilen yarışmada Ögr.Gör. Feyzi Berat Kaplan, Müzikoloji Bölümü Dr.Ögr.Gör. Tuncay Aras ile Müzik Ögretmeni Fatih Bayrak jüri olarak görev yaptı.

Popüler Müziğin Yarışmasının Birincisi Beyzanur Tüter

Ses yarışması popüler müzik kategorisinde 1.Beyzanur Tüter, 2. Resul Göktuğ Kandemir, 3.Okşan Durmaz oldu. 50 dolayında genç yarışmacının şampiyonluk mücadelesi verdiği popüler müzik il birinciliği yarışmasında genç sesler ayakta alkışlandı. Birbirinden başarılı performans sergileyen gençler arasında ilk üçü seçmek için jüri bir hayli zorlandı.

Geleceğin Sanatçılarına Ödülleri Verildi

Dereceye giren gençlerin ödüllerini Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, Gençlik Hizmetleri Müdürü Metin Günay ile Dr.Ögr.Gör. Tuncay Aras, Ögr.Gör. Feyzi Berat Kaplan ve Müzik Ögretmeni Fatih Bayrak takdim etti. Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, tüm yarışmacıları tebrik ederken, Bölge Birinciliğinde Erzurum’u popüler müzikte temsil edecek olan Beyzanur Tüter’e başarı dileklerini iletti. Bu arada birinci olan Beyzanur Tüter, 3 bin TL para ödülünün sahibi olurken, ikinci olan Resul Göktuğ Kandemir 2 bin TL, üçüncü olan Okşan Durmaz ise bin TL ödül kazandı.

Sizler Gençlik Merkezlerimizin Birer Parçası Oldunuz

Kıran kırana geçen müzik yarışmasının ardından Atatürk Üniversitesi Konservatuvar Salonunda yarışmaya katılan tüm isimlerle kısa süreli bir zirve yapan Gençlik Hizmetleri Müdürü Metin Günay, "Sizler artık gençlik merkezlerimizin birer parçası oldunuz. Sizleri her zaman gençlik merkezlerimize bekliyoruz. Yeteneklerini geliştirmek isteyen tüm adaylara desteğimiz sürecek" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Manavgat’ta otomobiller çarpıştı: 1 yaralı

2026-04-01 10:28 - Asayiş

Uzm. Dr. Bekfilavioğlu mide ilacı kullanımına yönelik uyarılarda bulundu

2026-04-01 10:39 - Sağlık

Minikler kort tenisi müsabakaları sona erdi

2026-04-01 10:43 - Spor

Şanlıurfa’da silah kaçakçılığı operasyonunda 2 tutuklama

2026-04-01 10:28 - Asayiş

İzmir’de, ulaşımda yeni tarifeler yürürlüğe girdi

2026-04-01 10:05 - Genel

Bingöl’de uyuşturucuyla mücadele: 1 tutuklama

2026-04-01 10:34 - Asayiş

AOSB Futbol Turnuvası’nda ilk hafta tamamlandı

2026-04-01 10:17 - Spor

OMÜ’de "Ustalara Saygı Anadolu Rock Konseri"

2026-04-03 14:48 - Magazin

32 sanatçı, sokak hayvanları için tek bir şarkıda buluştu

2026-04-04 16:04 - Magazin

Bonnie Tyler ilk kez İstanbul’da

2026-04-01 16:36 - Magazin

İlgili Haberler

"38. Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali" kortej yürüyüşüyle başladı

23:16 - Kültür Sanat

"36. Uluslararası Samsun Halk Oyunları Festivali" renkli görüntülerle başladı

22:48 - Kültür Sanat

Ahlat Selçuklu Meydan Mezarlığı’nda Gece Müzeciliği’ne yoğun ilgi

22:18 - Kültür Sanat

Anadolu’nun en eski yaşam izleri Yenice’de gün yüzüne çıkıyor

21:16 - Kültür Sanat

Tiyatroseverler, 13. Tiyatro Köyü’nde buluştu

17:01 - Kültür Sanat

Günün Manşetleri

Kayıp şahıs ormanda yaralı halde bulundu

17:34 - Asayiş

Yük asansörü minibüsün üzerine devrildi

17:26 - Asayiş

Şüpheli şahısların üzerindn uyuşturucu ve silah çıktı

17:09 - Asayiş

Kafası kapıya sıkışan 4 yaşındaki çocuğun imdadına itfaiye yetişti

16:54 - Asayiş

YKS birincilerinden Tuğsem Bahar başarısının sırrını anlattı

16:50 - Eğitim