?>

Pursaklar Belediyesi Gümüşoluk Göleti’nin çalışmalarına devam ediyor

PURSAKLAR BELEDİYESİ, İLÇEDE YEŞİLİN VE SUYUN HUZUR VEREN UYUMUNU VATANDAŞLARLA BULUŞTURACAK OLAN GÜMÜŞOLUK GÖLETİ’NDEKİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR.

Gündem - 2 saat önce

Pursaklar Belediyesi, ilçede yeşilin ve suyun huzur veren uyumunu vatandaşlarla buluşturacak olan Gümüşoluk Göleti’ndeki çalışmalarına devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi, doğaya değer katan ve sürdürülebilir bir yaşam alanı olarak planlandığı Gümüşoluk Göleti alanı ile ilçeye yeni bir cazibe merkezi kazandırmak için çalışmalarına devam ediyor. Gümüşoluk Göleti’nde yürütülen çalışmaları yakından takip eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, AK Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam ile birlikte alanda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

‘‘Her projemizde yeşili ve çevre duyarlılığını merkeze alıyoruz’’

Doğayla uyumlu yapısıyla dikkat çeken Gümüşoluk Göleti projesiyle ilçeye yeni bir nefes alanı kazandıracaklarını belirten Çetin, "Gümüşoluk Göleti, Pursaklarımız için sadece bir alan değil, yeşille suyun buluştuğu, hemşerilerimizin doğayla yeniden bağ kurabileceği çok özel bir yaşam alanı olacak. Bizler şehirleşirken betonun değil, doğayı ön planda tutuyoruz. Bu anlayışla hareket ediyor, her projemizde yeşili ve çevre duyarlılığını merkeze alıyoruz. Burada yürüttüğümüz çalışmalarla hem doğal yaşamı koruyor hem de vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte huzurla vakit geçirebilecekleri modern bir sosyal alan oluşturuyoruz. İnşallah çalışmalarımızı tamamladığımızda Gümüşoluk Göleti, ilçemizin en gözde yeşil alanlarından biri olacak ve vatandaşlarımızın keyifle vakit geçirdiği bir buluşma noktası haline gelecek’’ dedi.

Proje çerçevesinde yürüyüş yolları, dinlenme alanları, piknik alanları, hayvanat bahçesi, at binicilik alanları, sosyal donatılar, yeşil alan düzenlemeleri ve gölet çevresinin doğal dokusunu koruyacak peyzaj uygulamaları ile modern bir yaşam alanı olması planlanıyor.

Yeşilin ve suyun bir arada sunulduğu Gümüşoluk Göleti projesiyle, Pursaklar’da yaşam kalitesinin artırılması ve doğal alanların korunarak geleceğe taşınması amaçlanıyor.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

ERGUN; ÖĞRENCİLER YURTLARDA GÜVENDE Mİ?

2026-01-23 12:27 - Genel

Emlak Sektöründe Harç Krizi

2026-01-22 15:58 - Ekonomi

Engelli Haklarında Tasarruf Krizi

2026-01-24 20:01 - Marmaris

Kaza sonrası hayatını kaybeden vatandaş, bağışlanan organlarıyla 7 hastaya umut oldu

2026-01-22 14:53 - Sağlık

DATÇA’DA VİRAJI ALAMAYAN TIR DEVRİLDİ: 1 YARALI

2026-01-24 00:44 - Asayiş

ADD’DEN UĞUR MUMCU VE DEMOKRASİ ŞEHİTLERİNİ ANMA ETKİNLİĞİ

2026-01-24 16:39 - Marmaris

Datça’da sele kapılan sürücü, çalıya tutunarak hayatta kaldı

2026-01-27 21:57 - Asayiş

AK Parti Muğla Gençliği Bir Araya Geldi

2026-01-24 15:09 - Genel

Takla atan otomobil elektrik trafosuna daldı: 2 yaralı

2026-01-26 00:15 - Asayiş

ORMANLIK ALANDA BETON BLOKLAR MERAK KONUSU OLDU

2026-01-24 12:11 - Marmaris

İlgili Haberler

Bitkin halde bulunan yaban keçisi tedavi altına alındı

14:28 - Gündem

Edirne’de sağanak yağış: Cadde ve sokaklar göle döndü

14:26 - Gündem

Osmaniye’de deprem sonrası rezerv alanlarda sona doğru

14:25 - Gündem

11 yıl atıl kalan MYO binası için SUBÜ düğmeye bastı

14:13 - Gündem

Dolu ve hortumun vurduğu Seydikemer’de oda başkanlarından destek çağrısı

13:59 - Gündem

Günün Manşetleri

Bodrum Belediyesinden Ücretsiz Vücut Analizi Hizmeti

12:02 - Sağlık

Madde kullandığı iddia edilen 2 şahıs hastaneye kaldırıldı

11:10 - Asayiş

Uyuşturucu operasyonlarında 2 kişi tutuklandı

11:10 - Asayiş

Zayıflama iğneleri masum değil: Tiroit kanserine neden olabiliyor

11:07 - Sağlık

Büyükşehir’den Seydikemer Kumluova’da Yaşanan Afet Sonrası İnceleme

15:27 - ÇEVRE