?>

"Açılışa kuruyacak çiçeklerle değil çocukları sevindirecek oyuncaklarla gelin" çağrısı

RİZE’NİN ARDEŞEN İLÇESİNDE İŞLETME SAHİBİ SONGÜL ÖNDER, AÇILIŞA ÇİÇEK YERİNE OYUNCAK GETİRİLMESİNİ İSTEYEREK 2 GÜNDE SOLACAK ÇİÇEKLER YERİNE SEVGİ EVİNDEKİ ÇOCUKLAR İÇİN BİRBİRİNDEN GÜZEL OYUNCAKLAR TOPLADI.

İnsan - 4 ay önce

Rize’nin Ardeşen ilçesinde işletme sahibi kadın, açılışa çiçek yerine oyuncak getirilmesini isteyerek 2 günde solacak çiçekler yerine sevgi evindeki çocuklar için birbirinden güzel oyuncaklar topladı.

Rize’nin Ardeşen ilçesinde yeni açılışı yapılan bir mağaza için işletme sahibi Songül Önder farklı bir uygulamaya imza attı. Açılışın öncesinde sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Önder, "Çok fazla çiçek şimdiden gelmeye başladı. Bu çiçekler kuruyacak ve artık koyacak yer yok. Bu nedenle biraz faydalı bir şey olsun diye açılışa gelirken çiçeklerle değil oyuncaklarla gelin. Sonrasında bu oyuncakları sevgi evindeki çocuklara hediye etmek işitiyorum" diyerek işletmesinin açılışı için çiçek değil oyuncak istedi. Önder’in bu çağrısı karşılık buldu ve açılış günü vatandaşlar işletmeye birbirinden güzel oyuncaklarla geldi.

Tereddütle yaptığı çağrının sonucunda insanların geri dönüşlerinin kendilerini çok mutlu ettiğini kaydeden Songül Önder, "Aslında ilk başta tereddütle başlamıştım ama çok güzel tepkiler aldım. Çok güzel oyuncaklar geldi. Başka insanlar için nasıl katkıda bulunabilirim diye düşündüğümde sevgi evinde kalan çocuklarımız için böyle bir kampanya aklıma gelmişti. Zaten muhteşem de geri dönüşler aldık. İnşallah bundan sonra yapılacak açılışlarda bu uygulama açılışı yapacak kişilere örnek olur" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Manavgat’ta otomobiller çarpıştı: 1 yaralı

2026-04-01 10:28 - Asayiş

Uzm. Dr. Bekfilavioğlu mide ilacı kullanımına yönelik uyarılarda bulundu

2026-04-01 10:39 - Sağlık

Minikler kort tenisi müsabakaları sona erdi

2026-04-01 10:43 - Spor

Şanlıurfa’da silah kaçakçılığı operasyonunda 2 tutuklama

2026-04-01 10:28 - Asayiş

İzmir’de, ulaşımda yeni tarifeler yürürlüğe girdi

2026-04-01 10:05 - Genel

Bingöl’de uyuşturucuyla mücadele: 1 tutuklama

2026-04-01 10:34 - Asayiş

AOSB Futbol Turnuvası’nda ilk hafta tamamlandı

2026-04-01 10:17 - Spor

OMÜ’de "Ustalara Saygı Anadolu Rock Konseri"

2026-04-03 14:48 - Magazin

Bonnie Tyler ilk kez İstanbul’da

2026-04-01 16:36 - Magazin

32 sanatçı, sokak hayvanları için tek bir şarkıda buluştu

2026-04-04 16:04 - Magazin

İlgili Haberler

Kıbrıs Barış Harekatı’nın 52. yılında şehitler dualarla anıldı

09:29 - İnsan

Kaymakam Helvacı, OSB bölgesinde incelemede bulundu

09:26 - İnsan

Bilecik’te dolandırıcılık uyarısı

09:25 - İnsan

Bir zamanlar altın değerindeydi, şimdi imha ediliyor

09:16 - İnsan

19 yıllık eşine karaciğerini verdi: "Eşimin çektiği ağrıları görünce hiç düşünmeden karar verdim"

09:22 - İnsan

Günün Manşetleri

Kayıp şahıs ormanda yaralı halde bulundu

17:34 - Asayiş

Yük asansörü minibüsün üzerine devrildi

17:26 - Asayiş

Şüpheli şahısların üzerindn uyuşturucu ve silah çıktı

17:09 - Asayiş

Kafası kapıya sıkışan 4 yaşındaki çocuğun imdadına itfaiye yetişti

16:54 - Asayiş

YKS birincilerinden Tuğsem Bahar başarısının sırrını anlattı

16:50 - Eğitim