?>

"İsrail’in gözü Anadolu topraklarında"

?srail'in zulümlerinin bitmek bilmediğini belirten 15 temmuz demokrasi şehitleri, gazileri ve terör mağdurları derneği genel başkanı abbas gündüz, "bunlara artık müdahale etme zamanı gelmiştir. çünkü sırada israil’in gözünde anadolu toprakları vardır" dedi.

Asayiş - 3 ay önce

İsrail’in zulümlerinin bitmek bilmediğini belirten 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, "Bunlara artık müdahale etme zamanı gelmiştir. Çünkü sırada İsrail’in gözünde Anadolu toprakları vardır" dedi.

İsrail-İran savaşı devam ederken, Sivil Toplum Kuruluşları da (STK) İsrail’e tepkilerini sürdürüyor. 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, yıllardır bölgede kan döken, barışın her adımını sabote eden İsrail’in, bugün bir kez daha vahşetin, tahrikin ve kaosun baş aktörü olduğunu söyledi. Gündüz, "Bir yanda kibirli, gözü dönmüş bir devlet; diğer yanda susanlar, seyredenler, görmezden gelenler. Mazlumların yurduna düşen her bomba sadece bir coğrafyayı değil, insanlığı hedef alıyor. Kimse uzakta diyemez. Bu zulmün hedefinde sadece bombalarla vurulan şehirler değil, inançlar, değerler ve insanlık onurudur. Artık yeter. Zulüm devam ederken susan herkes, bu vahşetin ortağıdır.

İsrail terör devleti ve onun başbakanı soykırımcı Netanyahu bugün komşumuz İran’a saldırılarını devam ettiriyor. Yarın başka hangi devlete saldıracak belli değil. Dolayısıyla bunlara artık müdahale etme zamanı gelmiştir. Çünkü sırada İsrail’in gözünde Anadolu toprakları vardır. Adaletin, insanlığın, vicdanın tarafında saf tutmaya davet ediyoruz. Hiç kimse yaptığı ya da yapmadığı şeylerin hesabından kaçamayacak. Zalimlere karşı durmak, insan olmanın ilk şartıdır. Bu millete düşen ise her zaman olduğu gibi mazlumun yanında, zalimin karşısında durmaktır" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Meram’da görsel şov yeniden başladı

2025-06-20 14:11 - Gündem

Amasyalı çiftçi halılarını tırpanla yıkadı: "Halı yıkamada çığır açtık"

2025-06-16 09:50 - İnsan

Maltepe’de felsefe rüzgarı esti

2025-06-15 13:18 - Genel

Ula'da Servis Minibüsü Kazası

2025-06-19 10:07 - Asayiş

Avcılar’da sanal bahis nedeniyle yüksek meblağlarda borcu olan polis memuru intihar etti

2025-06-16 22:01 - Asayiş

Tunceli’de karne heyecanı

2025-06-20 15:07 - Eğitim

MUTTAŞ İLE 2025’İN İLK 5 AYINDA 202 BİN YOLCU TAŞINDI

2025-06-20 15:19 - Ulaşım

MUĞLA MİLLETVEKİLİ ERGUN “TRAFİK CEZALARIYLA EKONOMİ YÜRÜTÜLEMEZ”

2025-06-21 12:58 - Genel

Uzmanlardan LGS değerlendirmesi: "2025 LGS’de Türkçe, matematik ve fen sorularının belirleyici olduğu görülüyor"

2025-06-15 18:02 - Eğitim

Marmaris'te Başıboş Eşekler Toplandı, Hayvanseverler Tepkili

2025-06-19 20:47 - Marmaris

İlgili Haberler

Ataşehir’de makas kazaya neden oldu: 3 yaralı

03:00 - Asayiş

Üst geçitte otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 1 yaralı

00:43 - Asayiş

Kırıkkale’de zincirleme trafik kazası: 1 yaralı

00:39 - Asayiş

Polisin şüphe üzerine durdurduğu cipten ruhsatsız tüfek çıktı

23:36 - Asayiş

Adana’da geri dönüşüm fabrikasındaki yangın kontrol altına alındı

23:27 - Asayiş

Günün Manşetleri

Galatasaray, Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı

16:34 - Spor

Alev savaşçılarına kadınlardan ‘pişi’ desteği

16:30 - İnsan

Merseyside derbisinde kazanan Liverpool

16:29 - Spor

Tefecilik operasyonunda 5 tutuklama

16:28 - Asayiş

Glutensiz Diyet Gerçekten Sağlıklı Mı?

14:36 - Sağlık