?>

"Kim O?" sorusunun cevabı açıklandı

Osmangazi ilçe müftüsü mehmet uzun yaptığı açıklamada şunları söyledi; son günlerde bursa’nın cadde ve sokaklarında yer alan, kamuoyunda geniş yankı uyandıran ve merak uyandıran "kim o? " afişleri, osmangazi müftülüğümüzün mevlid-i nebi haftası kapsamında başlattığı farkındalık çalışmasının bir parçasıdır.

Genel - 3 gün önce

Bursa’da önemli mesajlar taşıyan sözlerle şehrin bir çok noktasına asılan "Kim o" pankartların sırrı çözüldü.

Osmangazi İlçe Müftüsü Mehmet Uzun, son günlerde Bursa’nın cadde ve sokaklarında yer alan, kamuoyunda geniş yankı uyandıran ve merak uyandıran "Kim O?" afişlerinin Osmangazi Müftülüğü’nün Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında başlattığı farkındalık çalışmasının bir parçası olduğunu açıkladı.

Uzun; şunları söyledi: "Koyu zemin üzerine beyaz harflerle yazılan bu soru, aslında tüm insanlığın yüzyıllardır aradığı ve gönüllerde cevabı hep aynı olan bir hakikati işaret etmektedir. Cevap, "O"nun kim olduğunu soranlara yol gösterecek, sevgisiyle, merhametiyle ve örnek hayatıyla dünyayı aydınlatan son peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa’dır. Hazırladığımız bu kampanya ile hem şehrimizde hem de sosyal medyada gençlerimizin ilgisini çekmeyi, onları düşünmeye sevk etmeyi ve Peygamberimizin örnekliğine dikkat çekmeyi amaçlıyoruz. QR kod aracılığıyla 1 Eylül itibarıyla erişime açılacak dijital içerikte de, Hz. Peygamberin örnek şahsiyetine vurgu yapan pankartlarda yer alan ifadelerin bir özeti bulunmaktadır.

Osmangazi Müftülüğü olarak, Mevlid-i Nebi Haftası’nı sadece geleneksel etkinliklerle değil; aynı zamanda gençlerin diline ve çağın iletişim araçlarına uygun yenilikçi projelerle idrak etmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Peygamber Efendimiz’in insanlığa armağan ettiği değerleri hatırlatmak, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek ve gençlerimizin gönüllerinde onun sevgisini canlı tutmak en büyük gayemizdir. Tüm Bursalı hemşehrilerimizi ve gençlerimizi, Mevlid-i Nebi Haftası boyunca düzenleyeceğimiz etkinliklere ve kampanyamıza katılmaya davet ediyoruz"

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris’te ’canım sıkılıyor turistlere takılıyorum’ paylaşımı emniyette bitti

2025-08-27 10:20 - Asayiş

PEMBE MİKROFON'DAN MARMARİS'İN SESİ

2025-08-27 12:34 - Marmaris

Sinop’ta köylüler kendi yollarını yaptı: "Artık yeter dedik ve yola çıktık"

2025-08-26 19:39 - İnsan

Marmaris'te Motosiklet Kazalarına Karşı Seferberlik

2025-08-28 16:43 - Asayiş

MUĞLA'DAN TOKYO'DAKİ OLİMPİYATLARA 6 SPORCU

2025-08-29 14:21 - Spor

Kestane Bahçesi Kenevir Tarlasına Dönüştürülmüş

2025-08-30 13:50 - Asayiş

Kuşadası’nda sene başı müdürler kurulu toplantısı yapıldı

2025-08-31 10:43 - Genel

Menteşe, 30 Ağustos'u Büyük Bir Coşkuyla Kutladı

2025-08-30 12:03 - Genel

MARMARİS'TE KASK TAKMAYANLAR HAYATINI KAYBEDİYOR

2025-08-30 13:42 - Marmaris

TCSG-310 BOTU VE TCG İMBAT MARMARİS’TE ZİYARETE AÇILDI

2025-08-30 13:11 - Marmaris

İlgili Haberler

İstanbul Havalimanı’nda dünyaca ünlü firmanın lojistik tesisi açıldı

15:59 - Genel

Görenler bir daha baktı, alışılmış renklerin dışındaki traktörler ilgi odağı oldu

15:55 - Genel

Afganistan’daki depremde can kaybı 2 bini geçti

15:47 - Genel

Köşk’te jandarmadan orman yangınlarına karşı bilgilendirme

15:55 - Genel

Kayseri Kalesi, kanserle mücadele için mor renge büründü

15:47 - Genel

Günün Manşetleri

Alkolü Şahıs Darp Edildi, 3 Şüpheli Gözaltına Alındı

15:34 - Genel

Beşiktaş, Başakşehir Maçının Hazırlıklarına Başladı

15:25 - Spor

Sahte Şeyhe 175 Milyon Liralık Dava

15:19 - Asayiş

Renault, Ağustos ayında en çok satan markalardan oldu

15:18 - Ekonomi

Şalterleri kapattı, yangının önüne geçti

15:11 - Asayiş