?>

Recep Uçar: "Galatasaray ve Alanyaspor maçında yaşadığımız kayıpları telafi etmek istiyoruz"

Konyaspor, trendyol süper lig'in 7. Haftasında evinde oynayacağı rams başakşehir hazırlıklarına devam ediyor.

Spor - 5 saat önce

Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, Başakşehir maçını kazanarak Galatasaray ve Alanyaspor karşılaşmalarındaki puan kayıplarını telafi etmek istediklerini söyledi.

Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında evinde oynayacağı Rams Başakşehir maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Kayacık Tesisleri’nde, Teknik Direktör Recep Uçar yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Yeşil-beyazlı ekip, idmanı taktik çalışma ile tamamladı.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, "Hafta sonu evimizde Başakşehir Futbol Kulübü’nü ağırlayacağız. Başakşehir son senelerde Avrupa kupalarına düzenli katılan bir ekip. Bu sene de hareketli bir transfer dönemi geçirdiler. Kadrolarını ciddi anlamda güçlendirdiler ama ligin başında ligde ve Avrupa kupalarında arzu ettikleri sonuçları alamadılar. 2 hafta öncesinde de bir teknik adam değişikliğine gittiler. Nuri hoca ile başladılar. Son 2 maç 4 puan aldılar. Biraz çıkışa geçtiler. Buraya da gelip, çıkışlarını sürdürmek isteyeceklerini düşünüyorum. Ama biz de Konyaspor olarak Galatasaray ve Alanyaspor maçında yaşadığımız kayıpları takım olarak telafi etmek istiyoruz. Hazırlıklarımız iyi geçiyor. İyi bir hafta geçiriyoruz. En iyi şekilde hazırlanıyoruz. Amacımız burada taraftarımızın desteği önünde iyi bir oyunla, iyi bir sonuç alarak tekrar bir ritim yakalayıp o ritimle sezon sonuna kadar gitmek olacak. Bunu başarabilecek her türlü güce, kaliteye de sahip olduğumuzu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Başarılı futbolcu Marko Jevtovic ise iyi bir takıma karşı oynayacaklarını ve maçı kazanarak Başakşehir’e karşı serilerini sürdürmek istediklerini dile getirdi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Muğla siyasetinde dikkat çeken isim: Ayşegül Mungan

2025-09-21 13:06 - Siyaset

Marmaris'te 19 Eylül Gaziler Günü coşkuyla kutlandı

2025-09-19 13:04 - Genel

Menteşe’de İkinci Kent Lokantası Hizmete Girdi

2025-09-22 15:14 - Genel

MHP Muğla Teşkilatından Protokol Ziyaretleri

2025-09-24 12:09 - Siyaset

Köyceğiz Yangınında Son Durum

2025-09-19 13:02 - Asayiş

Ava gitmesini istemeyen annesini av tüfeğiyle öldürdü

2025-09-25 11:12 - Asayiş

Marmaris'te Çevre Temizliği Seferberliği

2025-09-19 17:27 - Marmaris

Muğla Belediye Başkanı Aras'a Saldırı İhbarı

2025-09-24 15:42 - Siyaset

MUĞLA'DA KADIN VE ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ AVUKAT DESTEĞİ

2025-09-24 14:52 - Genel

Muğla’da alevlerle 36 saatlik savaş

2025-09-20 14:01 - Asayiş

İlgili Haberler

Tofaş, Engin Aksöz’ün adını yaşatacak

17:28 - Spor

Denizlili sporcu Dünya Şampiyonasında finalde

16:58 - Spor

Şanlıurfa’da Avrupa Birliği Spor Festivali düzenlendi

16:49 - Spor

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu kuraları çekildi

16:40 - Spor

Manisa FK’da, Bodrum FK maçında hedef 3 puan

16:36 - Spor

Günün Manşetleri

Çöpleri yakmak isterken meyve bahçelerini küle çevirdi

15:29 - Asayiş

Fenerbahçe’de Antalyaspor mesaisi başladı

15:03 - Spor

Eşini bardak ve yumruk darbesi ile öldüren koca adliyeye sevk edildi

14:22 - Asayiş

Alkol aldığı arkadaşını öldüren sanığa 16 yıl 6 ay hapis cezası

14:12 - Asayiş

Karekod bulundurmayan işletmelere 105 bin TL para cezası

14:00 - Asayiş