?>

Ressam Burhanoğlu SANKO Sanat Galerisi’nde sergi açtı

Ressam burhanoğlu sanko sanat galerisi’nde sergi açtı

Kültür Sanat - 9 ay önce

Ressam Alev Burhanoğlu, kağıt üzerine karışık teknikle yaptığı eserlerinden oluşan "Son Kırmızı" isimli sekizinci kişisel resim sergisini, SANKO Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşturdu.

Sergi açılışında konuşan Burhanoğlu, eserlerinin çıkış noktasının minyatür tekniği olduğunu söyledi. Burhanoğlu, "Minyatür tekniğiyle tanışmam üniversite yıllarıma dayanıyor. Resimlerimi geleneksel minyatür tarzından ayrılıp çağdaş yorumlar katarak yapıyorum" dedi. Gaziantep’te sergi açmaktan memnuniyet duyduğunu belirten Burhanoğlu, "Tarihi, kültürü, doğal zenginlikleri, gastronomisi ve sanayisiyle çok özel bu şehirde eserlerimi sanatseverlerle buluşturduğum için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Burhanoğlu, "Sanata ve sanatçıya verdiği desteği bizlere her zaman hissettiren SANKO Sanat Galeri yönetimine teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Sergi açılışına katılan SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı da SANKO Sanat Galerisi’nin seçkin sanatçıları ağırladığına dikkat çekerek, toplumların gelişip ilerlemesinde bilim ve sanatın büyük önem taşıdığına vurgu yaptı.

SANKO Park AVM Genel Müdürü Sait Can Gizir ise eserlerini Gaziantepli sanatseverlerle buluşturan Alev Burhanoğlu’na teşekkürlerini iletti. Konuşmaların ardından SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, SANKO Holding’in katkıları ile yayımlanan Zeugma Fırat’ın Gerdanlığı isimli yayını ressam Burhanoğlu’na takdim etti.

Sergi açılışına, Slovenya Cumhuriyeti Gaziantep Fahri Konsolosu ressam Mizyal Karabiber Nacaroğlu, ressam Ayşegül Bakkaloğlu, SANKO Sanat Galerisi Yürütme Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Halil Çiçek, Yürütme Kurulu Üyesi Murat Köylüoğlu ve sanatseverler katıldı.

Alev Burhanoğlu’nun 34 eserinin yer aldığı "Son Kırmızı" isimli resim sergisi, SANKO Park AVM üçüncü katta bulunan SANKO Sanat Galerisi’nde 2 Mayıs 2025 tarihine kadar her gün 12.00- 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

36 Bin Metrekarelik Gençlik Parkı İnşaatı Başladı

2025-04-07 09:33 - Gündem

Turizmde Rekor Gelir Ama Düşük Harcama

2025-04-12 10:44 - Turizm

Rusya’dan Ukrayna’ya İHA’lı saldırı: 12 yaralı

2025-04-10 10:12 - Asayiş

YOLLAR VE KALDIRIMLAR SEZONA HAZIRLANIYOR

2025-04-11 11:26 - Marmaris

Ergun : “Suriye’de Türkmenler Yok Sayıldı”

2025-04-11 13:22 - Gündem

Muğlalı Doktor Antalya'da Hayatını Kaybetti

2025-04-09 10:43 - Asayiş

Marmaris’te öğretmenlerin görevden alındığı iddiaları asılsız

2025-04-11 17:05 - Marmaris

Ticari yatta göçmen kaçakçıları ve düzensiz göçmenler yakalandı

2025-04-09 21:18 - Asayiş

Hisarcık’ta "Sağlık İçin Hep Birlikte Yürüyoruz" etkinliği

2025-04-11 12:41 - Sağlık

Cihat Arslan: "Zorluk derecesi yüksek bir maçtı"

2025-04-12 22:14 - Spor

İlgili Haberler

İznik’te 1700 yıl sonra bir ilk: Konsil kültürel etkinlikle anılacak

23:27 - Kültür Sanat

Buharkentliler ‘doğa ve tarih’ için yürüdü

21:58 - Kültür Sanat

Dünyaca ünlü Fransız aktris Brigitte Bardot, 91 yaşında hayatını kaybetti

17:41 - Kültür Sanat

Tarihi Seferşah köprü alanı yeniden hayat buluyor

16:59 - Kültür Sanat

Ayvalık’ta müzik ve dayanışmayla özel konser

16:37 - Kültür Sanat

Günün Manşetleri

Köyceğiz Tazelenme Kampüsü’nde Prof. Dr. Tuna’dan konferans

12:02 - Eğitim

2 kişinin ölümüne sebep olan zanlılar tutuklandı

16:11 - Asayiş

9 dil biliyor, gören şaşırıyor

15:48 - Kültür Sanat

Yaşlılara kış uyarısı: Gizli susuzluğa ve enfeksiyonlara dikkat

15:00 - Sağlık

Sağlık Hizmetleri Bürosu’ndan Yarımada Genelinde Sağlık Desteği

14:52 - Sağlık