?>

Sağlık Kampüsü’nde 530 araçlık otopark kazandırılıyor

Sakarya büyükşehir belediyesi’nin hastaneler bölgesinde hayata geçirdiği 530 araç kapasiteli katlı otoparkın inşa çalışmaları hızlandı. Kaba inşaatı tamamlanan, iç imalatları devam eden projede yüzde 70 seviyesine ulaşıldı. Proje hayata geçtiğinde seah, kadın doğum çocuk hastanesi ve acil durum hastanesi’nin otopark sorununa çözüm olacak.

Genel - 4 ay önce

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin hastaneler bölgesinde hayata geçirdiği 530 araç kapasiteli katlı otoparkın inşa çalışmaları hızlandı. Kaba inşaatı tamamlanan, iç imalatları devam eden projede yüzde 70 seviyesine ulaşıldı. Proje hayata geçtiğinde SEAH, Kadın Doğum Çocuk Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi’nin otopark sorununa çözüm olacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH), SEAH Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ile Acil Durum Hastanesi’nde yaşanan park sorununu çözmek için hayata geçirdiği katlı otopark projesinde çalışmalar devam ediyor. Hastaneler Kampüsü’nün hemen karşısında toplam 4 bin 561 metrekare alan üzerinde hayata geçecek 530 araçlı kapasiteli katlı otoparkın inşa çalışmalarında yüzde 70 seviyelerine gelindi.

Hummalı bir çalışmanın gerçekleştirildiği projede kaba inşaatı tamamlandı, elektrik ve duvar imalatları ise devam ediyor. Hastanelerin ve eczanelerin olduğu kampüs bölgesinde yetersiz kalan park alanları, katlı otoparkla nefes alacak. Büyükşehir, bu projeyle her gün binlerce kişinin ziyaret ettiği hastaneler bölgesine çözüm olacak. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Hastaneler bölgesinde yaşanan parklanma sorununa çözüm getirmek amacıyla inşa çalışmalarına başladığımız katlı otopark projemizde yüzde 70 seviyelerine gelindi. Toplam 4 bin 561 metrekare alan içerisinde 530 araç kapasiteli olarak hayata geçireceğimiz katlı otoparkın kaba inşaatı tamamlandı, iç imalat çalışmalarımız devam ediyor. Kısa süre içerisinde tamamlayacağımız katlı otopark, hizmet vermeye başladığında bölgedeki parklanma sorununa çözüm olacak” ifadelerine yer verildi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Samsun’da 1 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-01-22 00:40 - Asayiş

Hakkari’de 49 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-01-19 12:28 - Asayiş

Abdülkerim Bardakcı, 4. golünü kaydetti

2025-01-21 20:30 - Spor

Muğla’daki barajların doluluk oranı yüzde 71

2025-01-20 10:32 - Gündem

MARMARİS’TEKİ 41 KUYULARIN GİZEMİ HALA ÇÖZÜLEMEDİ  

2025-01-20 14:38 - Marmaris

MARMARİS TARİHİNDE İLK KEZ SÖMESTİRDE BOŞ KALDI

2025-01-22 12:59 - Marmaris

Mersin’de 3. Nergis Şenliği düzenlendi

2025-01-20 09:59 - Kültür Sanat

“Muğla Şiirleri” Kitabı 2025’te Yayınlanacak

2025-01-16 11:08 - Kültür Sanat

SAHTE ALKOL ÖLDÜRÜRKEN MARMARİS’TE LİTRELERCE YAKALANDI

2025-01-18 11:51 - Asayiş

İzmir merkezli dolandırıcılık operasyonu

2025-01-21 00:10 - Asayiş

İlgili Haberler

Tekirdağ’da 19 Mayıs coşkusu: Kenya ve Etiyopyalı dansçılardan renkli gösteri

23:24 - Genel

Siirt’te 19 Mayıs coşkusu "Survivor Parkuru"nda yaşandı

22:33 - Genel

MÜSİAD Başkanı Akgül: "Sertifikasız ya da eksik montajlı yangın kapıları büyük risk"

17:25 - Genel

Sirkeci’de Nakba’nın 77. yıldönümü için eylem yapıldı

17:20 - Genel

İnsansız su altı sistemleri aracı EnFest’te sergileniyor

16:41 - Genel

Günün Manşetleri

Gebelik Zehirlenmesine Karşı Kritik Uyarılar

17:00 - Sağlık

Uzmanlardan Koroner Kalp Hastalığı Uyarısı

16:52 - Sağlık

sağanak yağış sele neden oldu

16:15 - Asayiş

Rus İHA'sı Sivilleri Hedef Aldı

16:01 - Dünya

İlk Tahliye Uçağı Trablus'tan İstanbul'a İndi

15:52 - Gündem