?>

Sakarya Büyükşehir’in sporcuları Türkiye Şampiyonası biletini aldı

Sakarya büyükşehir belediyesi taekwondo sporcuları ecrin yılmaz ve zeynep bulanık, kütahya’da gerçekleştirilen okul sporları taekwondo yıldızlar gruplar müsabakaları’nda aldığı derecelerle türkiye şampiyonası biletini aldı.

Spor - 2 ay önce

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Taekwondo sporcuları Ecrin Yılmaz ve Zeynep Bulanık, Kütahya’da gerçekleştirilen Okul Sporları Taekwondo Yıldızlar Gruplar Müsabakaları’nda aldığı derecelerle Türkiye Şampiyonası biletini aldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Taekwondo sporcuları Ecrin Yılmaz ve Zeynep Bulanık, 11 ve 13 Nisan tarihleri arası Kütahya’da yapılan düzenlenen Okul Sporları Taekwondo Yıldızlar Gruplar Müsabakalarında mindere çıktı. Sporculardan 41 kilogramda mücadele veren Ecrin Yılmaz, toplam 5 karşılaşmada sergilediği performansla ikinci olmayı başardı. Başarılı sporcu bu sonuçlarla birlikte mayıs ayında Adana’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. 21 ilden 450 sporcunun katıldığı organizasyonun son gününde bir diğer temsilcimiz olan Zeynep Bulanık 59 kilogramda üçüncü olmayı başardı. Sporcumuz bu sonuçlarla birlikte yine mayıs ayında düzenlenecek Türkiye Şampiyonası’nı biletini kaptı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü yaptığı açıklamada sporcularını kutlayarak şu ifadelere yer verdi, "Kütahya’da gerçekleştirilen Okul Sporları Taekwondo Yıldızlar Gruplar Müsabakalarında elde ettikleri derecelerle Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazan Ecrin Yılmaz ve Zeynep Bulanık’ı tebrik ediyor, sporcularımıza bu kritik şampiyona öncesi başarılar diliyoruz."

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Turizmde Rekor Gelir Ama Düşük Harcama

2025-04-12 10:44 - Turizm

İYİ Parti'li Ergun'dan Faiz Uyarısı

2025-04-16 13:11 - Ekonomi

YOLLAR VE KALDIRIMLAR SEZONA HAZIRLANIYOR

2025-04-11 11:26 - Marmaris

"Öğretmenime Dokunma"

2025-04-14 13:45 - Marmaris

Gazeteci Murat Ersan’a sokak ortasında saldırı

2025-04-15 20:11 - Marmaris

Ergun : “Suriye’de Türkmenler Yok Sayıldı”

2025-04-11 13:22 - Gündem

Akyaka'nın Doğal Mirası Tehdit Altında

2025-04-15 13:13 - ÇEVRE

Van’da iki mevsim bir arada

2025-04-16 09:46 - Gündem

Marmaris’te öğretmenlerin görevden alındığı iddiaları asılsız

2025-04-11 17:05 - Marmaris

Yağmur Sonrası Marmaris'te Bahar Sevinci

2025-04-15 14:25 - Marmaris

İlgili Haberler

Kerem ve Orkun’lu Benfica, Kulüpler Dünya Kupası’nda son 16’ya yükseldi

00:36 - Spor

A Milli Kadın Basketbol Takımı, çeyrek finalde İtalya’ya kaybetti

23:11 - Spor

Beşiktaş U16 ile Şırnak Petrolspor U16 dostluk maçında buluştu

23:03 - Spor

Bursaspor, Yiğitali Bayrak’a veda etti

23:03 - Spor

U17 Türkiye Futbol Şampiyonası Karabük’te başladı

22:09 - Spor

Günün Manşetleri

Böbrek Üstü Bezi Tümörlerinde Organ Koruyucu Yöntem

16:28 - Sağlık

Rüya Gördü, Mezarlığa Gönlünü Verdi

15:48 - Gündem

Eve Geç Gelme Tartışması Can Aldı

15:48 - Asayiş

Gurbetçiler ve Komşu Ülkeler Akın Ediyor

15:45 - Gündem

AB yeni İnsan Hakları Özel Temsilcisi atadı

15:32 - Siyaset