?>

Sakaryaspor’da olağanüstü genel kurul: Aday yok, tepki çok

KURULDA BAZI TARAFTARLAR TEPKİLERİNİ DİLE GETİRİRKEN, KIRATLI İLE YAŞANAN DİYALOGLAR DİKKAT ÇEKTİ.

Spor - 3 saat önce

Sakaryaspor’un olağanüstü genel kurulunda başkanlığa yeni bir aday çıkmazken mevcut başkan Muhammet Kıratlı ve yönetimi göreve devam edecek. Kurulda bazı taraftarlar tepkilerini dile getirirken, Kıratlı ile yaşanan diyaloglar dikkat çekti.

4 Ekim tarihinde oy çokluğunun sağlanamaması sebebiyle ertelenen genel kurul, bugün Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda saat 14.00’de saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Divan kurulunun oluşturulmasının ardından kulübün faaliyet raporu okunarak mevcut yönetim ibra edildi. Gündemin seçim maddesine geçildiğinde divan kuruluna başkanlık için herhangi bir adaylık başvurusu yapılmadı. Yeni bir liste sunulmaması sebebiyle mevcut başkan Muhammet Kıratlı ve yönetim kurulu görevine devam edecek.

Genel kurulda konuşan Sakaryaspor Kulüp Başkanı Muhammet Kıratlı, "Olağanüstü genel kurul kararı aldık ve Sakaryaspor’u daha iyi yerlere getirecek iş insanları, arkadaşlarımız varsa, bunun önünü açmak için aldık. Çok zor durumlarda geldik buralara. Kimsenin sahip çıkmadığı bir ortamda ‘Biz sahip çıkarız’ dedik. Hiçbir aday çıkmadığına göre, biz de bunu Valimiz Rahmi Doğan ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Alemdar ile görüşerek değerlendireceğiz" dedi. Taraftardan sitem: "Sabrımız kalmadı"

Genel kurulun ardından bazı taraftarlar, maddi destek göstermeyen kuruluşlara tepki göstererek sitem etti. Bu tepkilerin ardından taraftarın yanına giden Başkan Kıratlı, "Problem yok. Bugüne kadar kimsenin yapmadığını yaptık, şeffaf şekilde ne aldıysak, ne verdiysek açıkladık. Çok fazla konuşup bir yerleri deşmenin bir anlamı yok. Önemli olan Sakaryaspor’un menfaati. Bize ‘Yapamıyorsunuz’ dediler, biz de kongre kararı aldık. Burada birilerinin çıkması gerekirdi, açıklama yapması gerekirdi. Ben kongre kararı aldıysam bu, koltuk sevdalısı olmadığımızı göstermek içindir" dedi.

Bir taraftar ise, "Sezon başında herkes poz veriyordu, ama şimdi o poz verenlerin hiçbiri burada yok. Bizim sabrımız kalmadı. Damarımızla kimse oynamasın. Susuyorsak Sakaryaspor’a zarar gelmesin diye sustuk. Ama artık susulacak zamanda değiliz, her şeyin farkındayız" sözleriyle tepkisini dile getirdi. "Ne zaman istenmezsek, çekiliriz"

Taraftarla kurulan diyalog sonrası Başkan Kıratlı, "Sakaryaspor sahipsiz kalmaz, illaki birileri çıkar. Ama bu süreçte biz buradayız. Bizi ne kadar isterseniz buradayız, ne zaman istemezseniz, yokuz" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

İYİ Parti Marmaris ilçe teşkilatında yeni yönetim hazırlığı

2025-10-07 18:00 - Marmaris

Muğla’da "Bu kadarı olmaz" dedirten görüntüler: Fayton çeken ata alkol içirdiler

2025-10-06 16:28 - Asayiş

GÖKOVA'NIN KALBİNE YAPILACAK TESİS TEPKİ ÇEKİYOR

2025-10-06 15:12 - Marmaris

Marmaris sosyal yardımlaşma vakfında zimmet iddiası: üç kişi tutuklandı

2025-10-10 17:28 - Marmaris

Buket Cançekenoğlu Marmaris Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün başına geçti

2025-10-07 13:57 - Marmaris

MARMARİS’İN YÜREĞİ SIZLADI, İDDİALAR ÇOK SERT

2025-10-10 13:55 - Asayiş

Ertelenen Aleyna Tilki konseri 10 Ekim’de yapılacak

2025-10-07 10:03 - Magazin

Marmaris’te sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi

2025-10-07 14:05 - Gündem

Marmaris Kent Konseyinden İncekum İmar Planına Tepki

2025-10-06 11:08 - Marmaris

Yenidoğan bebeğini terasa bıraktı, ekipler cansız bedeniyle karşılaştı

2025-10-10 01:06 - Asayiş

İlgili Haberler

Bölgesel Amatör Lig: TKİ Tavşanlı Linyitspor: 2 - Gemlikspor: 2

19:20 - Spor

Tomarza Belediyespor sahasında kazandı

19:12 - Spor

Kars 36 Spor: 4 Şırnak Petrol Spor: 1

19:09 - Spor

L’Etape Türkiye by Tour de France, Türkiye’de ikinci kez düzenlendi

19:03 - Spor

Kayserispor’da Radomir Djalovi’in ekibi belli oldu

19:05 - Spor

Günün Manşetleri

2 aylık evliyken eşinin boğazını keserek öldüren cani koca tahliye edildi

12:41 - Asayiş

Cinayet davası esnasında silahla adliye önüne gelen 3 şahıs yakalandı

12:31 - Asayiş

Çocuk tesliminde silahlı dehşet: Yeni eş başından vuruldu

12:13 - Asayiş

4. Alanya Tropikal Meyve Festivali başladı

10:15 - Kültür Sanat

Evden çelik kasa hırsızlığı: 5 şüpheliden 4’ü gözaltında

09:44 - Asayiş