?>

Samsun’da vatandaşın fikri şehrin geleceğine yön veriyor

Kent genelinde memnuniyet anketleri, saha çalışmaları ve doğrudan temas yoluyla vatandaşın sesine kulak veren ekipler, aynı zamanda “samsun’a fikrinle yön ver” yarışmasına da başvuru alıyor.

İnsan - 2 ay önce

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Alo 153 Çözüm Merkezi aracılığıyla vatandaşla belediye arasındaki iletişimi güçlendirmeye devam ediyor. "Şeffaf ve ulaşılabilir yönetim" anlayışıyla faaliyet gösteren merkez, mobil araçlarla ilçeleri gezerek talepleri yerinde dinliyor ve çözüm süreçlerini hızlandırıyor.

Kent genelinde memnuniyet anketleri, saha çalışmaları ve doğrudan temas yoluyla vatandaşın sesine kulak veren ekipler, aynı zamanda "Samsun’a Fikrinle Yön Ver" yarışmasına da başvuru alıyor. "Samsun’a Fikrinle Yön Ver" yarışmasına ilgi büyük

"Bugünün Fikri, Yarının Şehri" mottosuyla düzenlenen yarışma kapsamında; kültür, turizm, çevre, sağlık, ulaşım, tarım, spor, gençlik, sosyal hizmetler, kent estetiği, akıllı şehir uygulamaları gibi başlıklarda proje önerileri kabul ediliyor.

Yarışmaya 14 yaş ve üzeri herkes başvurabiliyor. Birinciye 50 bin TL, ikinciye 40 bin TL, üçüncüye 30 bin TL, dördüncüye 20 bin TL, beşinciye ise 15 bin TL ödül verilecek. Her katılımcı en fazla üç proje ile başvuruda bulunabilecek.

Başvurular belediyenin internet sitesi üzerinden on-line alınırken, Mobil 153 ekipleri de sahada vatandaşlara başvuru sürecinde yardımcı oluyor. Yarışma için son başvuru tarihi 22 Mayıs Perşembe olarak açıklandı. Başkan Halit Doğan: "Her fikri önemsiyoruz"

Konuya ilişkin açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, "Biz bu şehirde hep birlikte yaşıyoruz ve herkesin bu şehirle ilgili söyleyecek sözü olduğuna inanıyoruz. Her görüş bizim için çok kıymetli. Bu projeyle Samsun’un yarınlarını hep birlikte inşa ediyoruz" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Başkan Aras'tan Marmaris'e Destek Sözü

2025-05-13 09:23 - Marmaris

Eski Uzman Çavuşlar Okullarda Güvenliği Sağlayacak

2025-05-07 13:41 - Gündem

Banka güvenlik görevlisi tuvalette başından vurulmuş halde bulundu

2025-05-12 10:40 - Asayiş

Büyükşehir'den Milas'a 14 Milyonluk Ulaşım Yatırımı

2025-05-13 11:50 - Ulaşım

Marmaris'te Motosiklet Cezaları Rekor Kırdı

2025-05-13 09:58 - Asayiş

SAFRA KESESİNDEN 491 TAŞ ÇIKTI

2025-05-09 10:12 - Sağlık

Marmaris Belediyesi'nde Yeni Başkan Yardımcısı

2025-05-06 15:49 - Marmaris

MUĞLA'DA ULUSLARARASI KOROLAR ŞENLİĞİ

2025-05-10 10:25 - Kültür Sanat

Marmaris’te engelli vatandaştan belediyeye tepki: "Ekmek kazanmak istiyorum ama yer vermiyorlar"

2025-05-11 16:46 - İnsan

MARMARİS'TE GÜVENLİK GÖREVLİSİ HAYATINI KAYBETTİ

2025-05-12 10:55 - Asayiş

İlgili Haberler

Başkan Subaşı, Burdur heyetini makamında ağırladı

10:25 - İnsan

Bayburtlu çiftçinin yıkılan serası devlet eliyle yeniden ayağa kaldırıldı

09:59 - İnsan

Makilik alanda korkutan yangın

09:54 - İnsan

Orman yangınında alevlerin ortasındaki köpeği kurtaran görevli takdir topladı

09:40 - İnsan

Gaz kaçağı mahalle sakinlerini korkuttu

09:42 - İnsan

Günün Manşetleri

Sırt Ağrısı Beyinde Başlıyor

10:06 - Sağlık

Yaz Geldi, Güneş Alerjisi Vakaları Arttı

10:01 - Sağlık

Reha Özcan'dan Duygusal Veda

09:50 - Kültür Sanat

Montella ile Yeni Sözleşme İmzalanıyor

15:20 - Spor

Küresel Isınma Doğal Mirası Yok Ediyor

14:41 - Gündem