?>

Samsun emniyeti 2 yıllık verileri değerlendirdi

Samsun’da il emniyet müdürü ahmet arıbaş başkanlığında yapılan toplantıda 2 yıllık emniyet, asayiş, güvenlik ve trafik verileri değerlendirildi. Ayrıca süper lig öncesi spor güvenliği tedbirleri de gözden geçirildi.

Asayiş - 3 saat önce

SAMSUN (İHA) – Samsun’da İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş başkanlığında yapılan toplantıda 2 yıllık emniyet, asayiş, güvenlik ve trafik verileri değerlendirildi. Ayrıca Süper Lig öncesi spor güvenliği tedbirleri de gözden geçirildi.

Kentin kamu güvenliğinin sağlanması, suç ve suçlularla etkin mücadele kapsamında yürütülen çalışmaların değerlendirilmesi amacıyla Samsun İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde geniş katılımlı bir değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya merkez ve dış ilçelerde görev yapan ilçe emniyet müdürleri, şube müdürleri ile amir sınıfı tüm personel ve il emniyet müdür yardımcıları katılım sağladı.

Yapılan değerlendirmelerde son iki yıla ait asayiş olaylarına dair veriler detaylı olarak analiz edilerek, suç oranlarındaki değişimler, önleyici hizmetlerin etkinliği ve vatandaş memnuniyetine yönelik kazanımlar ele alındı. Ayrıca trafik birimlerinin sahadaki denetim faaliyetleri, kaza oranları, sürücü ihlalleri ve şehir içi trafik akışını rahatlatmaya yönelik alınan tedbirler de toplantının önemli gündem başlıkları arasında yer aldı. Trafik kazalarının azaltılmasına yönelik yeni uygulamalar ve teknolojik altyapıların kullanımı hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. Bunların yanı sıra yeni sezon Süper Lig karşılaşmalarının başlamasıyla birlikte artması beklenen taraftar hareketliliği ve maç günü yoğunlukları göz önünde bulundurularak, spor alanlarında alınacak güvenlik tedbirleri de kapsamlı şekilde değerlendirildi. Taraftar güvenliği, stat içi ve çevresi güvenlik önlemleri, deplasman organizasyonları ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik tüm planlamalar gözden geçirildi.

Toplantı sonrasında yapılan açıklamada, "Emniyet Müdürlüğü, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için başta asayiş ve trafik olmak üzere tüm birimlerle 7/24 görev başında olmaya devam edecektir. Yeni sezonda da sporun birleştirici gücünün zarar görmemesi adına tüm paydaşlarla iş birliği içerisinde gerekli tüm güvenlik önlemleri kararlılıkla uygulanacaktır" ifadeleri yer aldı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Mersin’de ’Yaz Şenlikleri’ başladı

2025-08-03 11:09 - Kültür Sanat

Çankırı’da akan bu sular okyanuslardan 8 kat daha tuzlu

2025-08-02 12:56 - Gündem

MARMARİS’TE DEVLET HASTANESİ ALARM VERİYOR

2025-08-06 13:45 - Marmaris

AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ KADEM METE’DEN ONAT AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ    

2025-08-02 11:57 - Genel

Marmaris’te Yaz Tatilinin Vazgeçilmezi Tekne Turları

2025-08-05 13:57 - Marmaris

Ömer Çelik'ten Özgür Özel'e Filistin Eleştirisi

2025-08-02 18:05 - Siyaset

Marmaris'te Araç Yangını Ormana Sıçramadan Söndürüldü

2025-08-03 00:48 - Asayiş

Marmaris açıklarında 2 göçmen kaçakçısı yakalandı

2025-08-02 11:15 - Asayiş

Otel havuzunda boğulan 9 yaşındaki çocuk Eskişehir’de toprağa verildi

2025-08-07 18:44 - Asayiş

Marmaris ve Datça'ya Yoğun Turist Akını

2025-08-05 09:31 - Genel

İlgili Haberler

Kayseri’de aranan şahıslara 140 personelle operasyon: 12 gözaltı

21:08 - Asayiş

Ahşap direk araçların üzerine devrildi

21:13 - Asayiş

Kütahya Emet’te korkutan yangın

21:07 - Asayiş

Kahramanmaraş’ta yıkımı yapılan binanın çökme anı kameraya yansıdı

20:38 - Asayiş

Bingöl’de iki hafif ticari araç çarpıştı: 11 yaralı

20:46 - Asayiş

Günün Manşetleri

Hayırsever Vatandaş 20 Ton Patates Dağıttı

17:28 - İnsan

Öldüresiye Darp Edilen Genç Kız, Trafik Kazasında Can Verdi

17:25 - Asayiş

Menteşe'de Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı

17:17 - Asayiş

Eş zamanlı operasyonda 171 aranan şahıs yakalandı

17:14 - Asayiş

Obezite Cerrahisiyle 1 Yılda 66 Kilo Verdi

16:40 - Sağlık