?>

Samsun’un Köyler Arası Futbol Turnuvası sona erdi

Bu yıl 7. Si düzenlenen samsun köyler arası futbol turnuvası’nda 36 köy takımından 720 sporcu mücadele etti. Kabadüz ve akalan takımları arasında oynan final maçında farklı köylerden gelen yüzlerce taraftar tribünleri doldururken, kupaya uzanan takım ise penaltı atışları sonrasında akalan olmayı başardı.

Spor - 9 ay önce

Bu yıl 7.si düzenlenen Samsun Köyler Arası Futbol Turnuvası’nda 36 köy takımından 720 sporcu mücadele etti. Kabadüz ve Akalan takımları arasında oynan final maçında farklı köylerden gelen yüzlerce taraftar tribünleri doldururken, kupaya uzanan takım ise penaltı atışları sonrasında Akalan olmayı başardı.

Atakum Belediye Spor Tesislerinde bu yıl 7.si düzenlenen Samsun Merkez Köyler Futbol Şampiyonası görkemli bir final karşılaşmasına sahne oldu. 36 köy takımının katıldığı turnuvada finale kalma başarısı gösteren Kabadüz ve Akalan takımları arasında oynanan final mücadelesinin normal süresi 1-1 beraberlik ile sonuçlanırken penaltı atışlarını 5-4 kazanan Akalan, kupaya uzandı. Büyükoyumca ve Kamalı takımları arasında oynanan 3.lük mücadelesini 4-1 kazanan Büyükoyumca ise 3.lük kupasını elde etmeye hak kazandı. 36 takım, binlerce taraftar

2024 sezonu için 36 köy takımının katıldığı turnuva 6 takımlı 6 gruptan oluşurken, grup aşamasında günde 6 karşılaşma oynandı. Her takımın, takım listesinde 20 oyuncu yer aldı ve turnuvaya yaklaşık 720 sporcu ve binlerce taraftar katıldı. Son yılların en yüksek katılımlı köyler arası futbol turnuvasına ev sahipliği yapan Atakum Belediye Spor Tesisleri final mücadelesinde de taraftarların akınına uğradı.

Kabadüz ve Akalan takımları arasında oynanan final mücadelesi sonrasında düzenlenen kupa töreni izleyenleri hayran bıraktı. Turnuva yönetimi tarafından turnuvaya katılan 36 takıma katılım plaketi verilirken, gol kralı Asarağaç takımı oyuncusu Oğuzhan İçer, turnuvanın kalecisi Kabadüz takımı kalecisi İsmail Korgun, en iyi teknik direktör ödülü Akalan takımı Halil Aydın, turnuvanın en iyi çıkış yapan takımı Kamalı, en centilmen takımı Çanakçı ve fair-play ödülü sahibi Sarayköy takımları oldu.

Turnuvada 3.’cü olmayı başaran Büyükoyumca takımının kupası Samsun İl Emniyet Müdür Yardımcısı Harun Kökduman tarafından verilirken Kabadüz takımının ikincilik kupası ise Murat Kocaman tarafından verildi. Turnuvada şampiyon olmayı başaran Akalan takımı ise kupasını, turnuvanın yönetim kurulu başkanı Necmi Taflan’ın ellerinden aldı. 7 yıldır aralıksız olarak oynanan Samsun Merkez Köyler Futbol Şampiyonası, bugüne kadar gerçekleştirdiği en görkemli kupa töreni ile son buldu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Dehşet anları güvenlik kamerasında

2024-08-09 12:10 - Asayiş

Büyükşehir’de Yetkili Sendika Karmaşası…

2024-08-06 15:58 - Gündem

Okan Buruk: “Cuma günü rekorlarla dolu yeni bir yıl için tekrar buluşacağız”

2024-08-07 20:20 - Spor

Camide bulduğu dövizleri polise teslim etti

2024-08-05 15:21 - Asayiş

HER TÜRLÜ HUZURUN YAŞANDIĞI ‘SAKİN ŞEHİR’LERİMİZ

2024-08-09 15:36 - Gezi

Başkan Ünlü: Marmaris son yıllarda daha fazla geriye gitmiş

2024-08-08 15:25 - Marmaris

MARMARİS AMOS'TA SİNTİNE SIKINTISI

2024-08-05 13:16 - Marmaris

12 Eylül’de 100 yıldız kayacak

2024-08-08 12:07 - Yaşam

YATAĞAN'DA YENİ ORMAN, ZEYTİN VE TARİH KATLİAMI  

2024-08-07 11:35 - Asayiş

Giresun’da otomobil park halindeki tıra çarptı: 4 yaralı

2024-08-05 19:04 - Genel

İlgili Haberler

Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 1 - Eyüpspor: 0 (İlk yarı)

16:57 - Spor

Eskişehirli özel sporculardan atletizmde büyük başarı

16:58 - Spor

Şampiyon Sarıyer’den boğazda kutlama

16:54 - Spor

Şahinbey Ampute adım adım şampiyonluğa koşuyor: 2-1

16:48 - Spor

Müdür Yığmatepe, Yenipazar ve Nazilli’deki yatırımları inceledi

16:38 - Spor

Günün Manşetleri

Müşteriler Tarçın'lı Taksi İstiyor

15:33 - İnsan

Sahildeki Gizemli Cisim Alarm Yarattı

13:28 - Gündem

Justin Timberlake Türkiye'de Konser Verecek!

13:26 - Kültür Sanat

Filistinli Çocuğu Öldüren Katile 53 Yıl Hapis Cezası

13:09 - Asayiş

Süper Lig'de Bugünkü Maçların VAR Hakemleri Belli Oldu

12:27 - Spor