?>

Samsunspor Çim Topu Takımı uluslararası arenada göz doldurdu

30 NİSAN - 3 MAYIS TARİHLERİ ARASINDA KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ’NİN GİRNE KENTİNDE DÜZENLENEN ULUSLARARASI ÇİM TOPU ŞAMPİYONASI SONA ERDİ. FARKLI ÜLKELERDEN ÇOK SAYIDA SPORCUNUN KATILDIĞI ORGANİZASYON, DÖRT GÜN BOYUNCA BÜYÜK ÇEKİŞMEYE SAHNE OLDU.

Spor - 3 ay önce

Samsunspor Çim Topu Takımı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde(KKTC) düzenlenen Uluslararası Çim Topu Şampiyonası’nda dikkat çeken bir performans sergiledi.

30 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında KKTC’nin Girne kentinde düzenlenen Uluslararası Çim Topu Şampiyonası sona erdi. Farklı ülkelerden çok sayıda sporcunun katıldığı organizasyon, dört gün boyunca büyük çekişmeye sahne oldu.

Turnuvada Samsun’u temsil eden Samsunspor Çim Topu Takımı, elde ettiği derecelerle adından söz ettirdi. Erkekler çiftler kategorisinde Samsunspor sporcusu Görkem Duran ile İstanbul’dan Birkan Türlek şampiyonluğa ulaşarak önemli bir başarıya imza attı.

Kadınlar kategorisinde ise Samsunspor’dan Melek Ünlü’nün, İzmir’den Rahşan Akar ve Mersin’den Ayşenur Barış ile oluşturduğu takım zirvede yer aldı. Ayrıca Elif Güney ile Melike Şahin çifti kadınlar kategorisinde üçüncülük elde ederken, Melek Ünlü ile Rahşan Akar ikilisi aynı kategoride ikincilik kürsüsüne çıktı.

Takımın başarısında büyük pay sahibi olan Beden Eğitimi Öğretmeni ve Bocce Milli Takım Antrenörü Gökhan Bozdemir, turnuva sonrası yaptığı açıklamada yoğun bir hazırlık süreci geçirdiklerini belirterek, sporcularının hem Samsun’u hem de Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ettiğini vurguladı.

Bozdemir, organizasyonun Avrupa ve Dünya Çim Topu Şampiyonaları öncesinde önemli bir hazırlık niteliği taşıdığını ifade ederek, hedeflerinin uluslararası arenada altın madalya kazanmak olduğunu dile getirdi.

Ayrıca organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen Türkiye Çim Topu Sorumlusu Özkan Akar ve katkı sağlayan herkese teşekkür eden Bozdemir, başarıların artarak süreceğine inandığını sözlerine ekledi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Üretime genç kadın eli değdi: O ilçede yıllık 550 bin ton domates hasat ediliyor

2026-05-04 09:41 - Ekonomi

11 Mayıs’ta Notalar Umut Oluyor

2026-04-30 17:49 - Kültür Sanat

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü 'ye HAGB kararı

2026-04-30 14:59 - Marmaris

MARMARİS BELEDİYESİNE YENİ ATAMA

2026-04-28 14:50 - Marmaris

Bursa’da depoya kurşun yağmuru: Avukat hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı

2026-04-29 00:08 - Asayiş

Çorum FK, Erzurumspor FK maçı hazırlıklarına başladı

2026-04-28 19:55 - Spor

Elazığ Emniyet Müdürü Aydın Karan oldu

2026-04-30 00:24 - İnsan

Yıldırım’da Müminifest rüzgarı

2026-04-28 14:28 - Magazin

Osmangazi’de kadınlardan muhteşem ritim gösterisi

2026-04-28 10:10 - Magazin

Nilüfer’de dans şöleni

2026-04-30 15:19 - Magazin

İlgili Haberler

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında evinde 3 maç sonra kazandı

22:57 - Spor

Marco Asensio, 10 numaralı formasıyla Kadıköy’de

22:55 - Spor

Greenwood, ilk kez Fenerbahçe forması giydi

22:56 - Spor

İsmail Kartal, Fenerbahçe’deki 4. dönemine galibiyetle başladı

22:55 - Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi: Fenerbahçe: 1 - Gornik Zabrze: 0 (Maç sonucu)

22:53 - Spor

Günün Manşetleri

Kayıp şahıs ormanda yaralı halde bulundu

17:34 - Asayiş

Yük asansörü minibüsün üzerine devrildi

17:26 - Asayiş

Şüpheli şahısların üzerindn uyuşturucu ve silah çıktı

17:09 - Asayiş

Kafası kapıya sıkışan 4 yaşındaki çocuğun imdadına itfaiye yetişti

16:54 - Asayiş

YKS birincilerinden Tuğsem Bahar başarısının sırrını anlattı

16:50 - Eğitim