?>

Sanayi esnafı tamir kanalını havuza çevirdi

TOKAT'TIN NİKSAR İLÇESİNDE SANAYİ USTASI KAVURUCU SICAKLARA DAYANAMAYIP ARAÇ TAMİR KANALINI SU İLE DOLDURUP HAVUZA ÇEVİRDİ.

İnsan - 2 yıl önce

Tokat’tın Niksar ilçesinde sanayi ustası, kavurucu sıcaklarda araç tamir kanalını su ile doldurup havuza çevirdi.

Niksar ilçesindeki Küçük Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren makasçı tamirhane dükkanının sahibi Aziz Erdem, kavurucu sıcaklarda serinlemenin çözümünü tamirhane dükkanının yanında bulunan araç tamir kanalını havuza dönüştürmekte buldu. Son günlerde Tokat’ta kavurucu sıcakların etkisini artırması üzerine Erdem, dükkanının önündeki araç tamir havuzunu suyla doldurdu. Erdem ve diğer esnaflar hem çalışıp hem de havuzun tadını çıkarıyor. Sanayi sitesindeki diğer iş yeri çalışanlarının da havuza ilgi gösterdiğini söyleyen Erdem, çevredeki sanayi esnaflarının ve yolu sanayiye düşen sürücülerin su dolu kanala girerek rahatlıkla serinleyebileceğini söyledi. “Karpuz da kesiyoruz, herkesi bekliyoruz"

Aşırı sıcaklardan bunaldıklarından araç tamir kanalını havuza dönüştürdüklerini belirten Aziz Erdem, “Sıcak havaların bizi bunaltmasıyla kafamda bir fikir oluştu. Dükkanda iki tane tamir kanalı var, birisi ihtiyaç fazlasıydı. Birini suyla doldurup havuza çevirdik. Arkadaşlarla hep beraber sıcakladığımız, bunaldığımız zaman içine girip serinlemeye çalışıyoruz. Bu şekilde daha güzel olacağını düşündük, arkadaşlar da memnun kaldılar. Havalar soğuyana kadar bu şekilde sıcak havalarda içine girip serinleyeceğiz. Yani bir nevi tatile, denize gitmeye gerek duymuyoruz. İhtiyacı olan gelip burada serinleyebilir. Suyumuzu hemen hemen tahliye ediyoruz. Temizlik giderimiz var, boşaltıp kendimiz yer altından çıkan kaynak suyuyla yeniden dolduruyoruz, temiz şekilde girip serinliyoruz. Buranın havuz kapasitesi yaklaşık 11,5 ton su alıyor. 11,5 ton suyla dolduruyoruz burayı. Sıcaktan bunalan, yanan varsa herkesi bekliyoruz. Hortumdan şelale de yaptık kendimizce. Ayrıca karpuz da kesiyoruz. Her şey güzel, herkesi bekliyoruz. Sanayideki eşimiz dostumuz, herkes istediği zaman gelip serinleyebilir. Aynı zamanda buraya araçlarının tamiri için gelen müşterilerimiz de bakıyorlar hava çok sıcak, suyu değerlendirelim şeklinde hemen suya dalıyorlar, memnun kalıyorlar” dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

GAZETECİ BARIŞKANER'DEN EMNİYET MÜDÜRÜ TÜZÜN'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

2023-08-10 15:48 - Marmaris

AKBELEN VE EMEKLİ MAAŞLARI İÇİN SESSİZ EYLEM

2023-08-08 16:29 - Marmaris

İÇMELER HAK ETTİĞİ DEĞERE KAVUŞUYOR

2023-08-08 14:41 - Marmaris

HİSARÖNÜNDE MUHTEŞEM EĞLENCE

2023-08-05 17:32 - Marmaris

İÇMELER'DE SU TANKERİ DEVRİLDİ

2023-08-05 17:28 - Marmaris

BELEDİYENİN PROJESİNE HALKTAN İMZALI İSYAN

2023-08-05 17:41 - Marmaris

İÇMELER'DE SU TANKERİ DEVRİLDİ

2023-08-05 17:28 - Marmaris

Motosikletiyle şarampoldeki taş yığınına çarpan sürücü hayatını kaybetti

2023-08-08 23:02 - Asayiş

Uçucu madde içti hayatını kaybetti

2023-08-11 09:57 - Asayiş

Tırla çarpışan hafif ticari aracın sürücüsü hayatını kaybetti

2023-08-08 22:55 - Asayiş

İlgili Haberler

Bursa’da damada işkence gibi düğün...Başına gelmeyen kalmadı

10:16 - İnsan

Antalya’da 30 Haziran Koruyucu Aile Günü kutlandı

10:07 - İnsan

Bisikletleri sanat eserine çeviriyor

10:05 - İnsan

Yüzde 60 görme engeline rağmen önce YKS Türkiye şampiyonu oldu, şimdi de üniversiteyi birincilikle bitirdi

10:03 - İnsan

Dükkanı yandıktan sonra açtığı kooperatifle kadınlara umut oldu

09:51 - İnsan

Günün Manşetleri

Beşiktaş'ta Yeni Sezon Sağlık Kontrolleri Başladı

14:18 - Spor

112 Acil Çağrı Merkezi'nin Yüzde 64'ü Asılsız Çağrı

13:34 - Genel

Milyonluk Vurgun Ortaya Çıktı

13:29 - Asayiş

İsrail Saldırıları Kurbanları İçin Dev Cenaze Töreni

13:25 - Asayiş

Bin 509 Sürücüye Ceza Yağdı

13:22 - Asayiş