?>

Sarıgöl’de şehit ve gazi ailelerine anlamlı iftar

MANİSA’NIN SARIGÖL İLÇESİNDE, 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ KAPSAMINDA ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ İÇİN ANLAMLI BİR İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ. SARIGÖL BELEDİYESİ’NİN EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN PROGRAMDA DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI.

İnsan - 4 ay önce

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında şehit ve gazi aileleri için anlamlı bir iftar programı düzenlendi. Sarıgöl Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda duygu dolu anlar yaşandı.

Sarıgöl’de Halk Lokantası’nda düzenlenen iftar yemeğine Sarıgöl Kaymakamı Halil Dalak da katıldı. Şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenilen programda, Ramazan ayının manevi atmosferi birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdi.

Programda konuşan Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz, şehit ve gazilerin millet için taşıdığı öneme vurgu yaparak, "Soframızda gazilerimiz ve şehit yakınlarımızla bir araya geldik. Ramazan’ın maneviyatının kalplerimizi birleştirdiği bu anlamlı buluşmada, vatan uğruna canlarını feda eden kahramanlarımızı bir kez daha derin bir saygı ve özlemle yad ettik" dedi.

Akdeniz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu toprakları bizlere emanet eden aziz şehitlerimizin hatırası, her zaman yüreğimizin en kıymetli yerinde yaşayacaktır. Tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Onların bizlere bıraktığı mirasa sahip çıkmak, birlik ve beraberliğimizi her daim güçlü tutmak en büyük sorumluluğumuzdur. Gazilerimize minnet duyuyor, gösterdikleri fedakârlık ve cesaret için şükranlarımı sunuyorum. Bu mübarek Ramazan akşamında aynı sofrayı paylaşmanın huzurunu yaşarken, millet olarak ne kadar güçlü bir bağa sahip olduğumuzu bir kez daha hissettik. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin."

İftar programı, yapılan duaların ardından sona erdi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris’te Tıp Bayramı’na Özel Anlamlı Söyleşi

2026-03-14 17:28 - Gündem

Eskişehir’de sürücü kursu öğretmen ve personeli geleneksel iftar yemeğinde buluştu

2026-03-16 11:48 - Eğitim

GETOB Ormanı Projesi kapsamında fidanlar toprakla buluştu

2026-03-15 14:50 - Marmaris

GETOB Başkanı Aygün “Tedirginlik var ama büyük bir olumsuzluk yok”

2026-03-13 12:02 - Turizm

Başıboş diye şikayet edilen köpekler bakımevine gönderildi

2026-03-15 14:55 - Marmaris

Adana’da mobilya atölyesinde yangın çıktı

2026-03-14 00:50 - Asayiş

Marmaris 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 111. yılı programı 

2026-03-17 16:27 - Marmaris

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek depremzedelerle iftarda buluştu

2026-03-13 23:15 - Spor

Fenerbahçe, 67 yıl sonra Karagümrük’e mağlup oldu

2026-03-13 22:07 - Spor

Otomobil su kanalına düştü, sürücü yaralandı

2026-03-13 18:40 - Asayiş

İlgili Haberler

Van’da 1 yılda hafız olan 7 kız öğrenci için taç giydirme töreni düzenlendi

10:15 - İnsan

Gazilere vefa

10:09 - İnsan

Şehit Berkay’ın getiremediği Azerbaycan çayı, kardeş ülkeden ailesine gönderildi

09:51 - İnsan

ASKON Erzurum Şube Başkanı Turan: "Milletimizin o gün verdiği kahramanlık destanı unutulmamalıdır"

09:57 - İnsan

Tanfer: "Erzurum Kongresi, şanlı millet ruhunun yeniden dirilişidir"

09:54 - İnsan

Günün Manşetleri

Gökyüzü tutkunlarını bir araya gelecek

09:56 - Kültür Sanat

"Güneş yanıkları erken yaşlanmaya yol açabilir"

09:48 - Sağlık

"Yaz aylarında çocuklar daha fazla risk altında"

09:48 - Sağlık

Firari maymun, ortalığı birbirine kattı

09:39 - Genel

Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki 259. maçına çıkacak

09:38 - Spor