?>

Satın aldığı et karşılığında kasaba verdiği altın sahte çıkan hırsız kamerada

Ankara'da, sattığı 7 kilo et karşılığında aldığı çeyrek altının sahte olduğunu öğrenen kasap hayatının şokunu yaşadı. Müşteri kılığında dükkana giren hırsızın o anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Asayiş - 4 ay önce

Ankara’da müşteri gibi alışveriş yaptığı kasaptan 7 kilo et satın alan kişinin, ödemeyi sahte altınla yaptığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Olay 9 Ocak akşamı Keçiören’in Ayvalı Mahallesinde yer alan bir kasap dükkanında meydana geldi. Müşteri kılığında içeri giren kişi, kasap Aydın Avcı’dan satın aldığı 7 kilo etin ücretini çeyrek altınla ödedi. Ertesi gün kuyumcuyu giden Avcı, altının sahte olduğunu öğrendi ve durumu polise bildirdi. Avcı’nın ihbarı üzerine ekipler tarafından şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Sahte altın karşılığında yapılan alışveriş ücretinin ise 4 bin 850 lira olduğu öğrenildi.

“Yakalanmasını bekliyoruz”

Yaşadığı durumla ilgili konuşan Aydın Avcı “65 - 70 yaşlarında bir kişi işletmemize gelip 15 kişilik misafiri olduğunu söyleyerek kuşbaşılık et istedi. Müşterimizin ürünlerini hazırladık. Kasaya geçtiğimizde nakit parası yetmedi. Yanındaki çeyrek altını vermek istedi. Biz de müşteriye güvendiğimiz için sistemden altının ne kadar olduğuna baktık. Karşılığında eti verip altını aldık. Bir gün sonra da altını bozdurmaya gittiğimizde çeyrek altının sahte olduğu anlaşıldı. Durumu polise bildirdik. Yakalanmasını bekliyoruz. 4 bin 850 liralık bir kaybımız var. Kasap arkadaşlarımızın kazançları bellidir. Bir de böyle durumlarla karşılaşınca mağdur oluyoruz. Kendisiyle herhangi bir tanışıklığımız yoktu” diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

2 kilogram metamfetamile yakalanan zehir tacirleri tutuklandı

2025-01-13 09:13 - Asayiş

Kütahya’da Bonzai ve Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-10 10:22 - Asayiş

MARMARİS’TE ANAYOL ÜZERİNDEKİ GİZEMLİ SÜRGÜLÜ KAPI

2025-01-11 14:40 - Marmaris

Kömür Yüklü Tırda 50 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-13 09:50 - Asayiş

Meta’nın CEO’su Zuckerberg’den Biden yönetimine "baskı" suçlaması

2025-01-11 11:49 - Siyaset

331 Gram Metamfetamin ve 30 Bin Hap Ele Geçirildi

2025-01-13 11:01 - Asayiş

Abdülkerim Bardakcı 3. golünü kaydetti

2025-01-08 22:37 - Spor

İngiltere Sokaklarında Marmaris Rüzgarı

2025-01-12 13:20 - Marmaris

Dua ile Çay, Şifa ile Sohbet

2025-01-13 09:40 - İnsan

Metamfetaminle Yakalanan Şahıs Gözaltında

2025-01-10 10:01 - Asayiş

İlgili Haberler

Araç yedek parça fabrikasında yangın

00:50 - Asayiş

Oğuz Murat Aci’nin anne ve babasının avukatı konuştu

00:40 - Asayiş

"Lazer tutma" kavgası: 2 kişi bıçaklandı

00:28 - Asayiş

Alev alev yanan ev küle döndü, mahalleli seferber oldu

00:24 - Asayiş

Elindeki demir yüksek gerilim hattına temas edince akıma kapılarak hayatını kaybetti

23:43 - Asayiş

Günün Manşetleri

Uyuşturucu ham maddesi ele geçirildi

16:30 - Asayiş

Can ve Canan Leylek Yuvalarına Geldi

15:29 - Gündem

Japonya Tarım Bakanı Pirinç Açıklaması Sonrası İstifa Etti

15:19 - Siyaset

İSKİ'ye 3.3 Milyon Lira Çevre Kirliliği Cezası

15:12 - Gündem

Tıbbi Sekreter Eski Eşi Tarafından Öldürüldü

14:50 - Asayiş