?>

Şehit ailesinden Manisa protokolüne duygu dolu ziyaret

1997 YILINDA TUNCELİ’DE ŞEHİT DÜŞEN PİYADE ER HÜSEYİN ÖZDEMİR’İN ANNESİ VE BABASI, DÜZENLENECEK HAYIR PROGRAMI ÖNCESİNDE MANİSA VALİSİ VAHDETTİN ÖZKAN İLE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI BESİM DUTLULU’YU ZİYARET EDEREK DAVETTE BULUNDU. PROTOKOLÜN SICAK İLGİSİ, ŞEHİT AİLESİNE DUYGU DOLU ANLAR YAŞATTI.

İnsan - 4 saat önce

1997 yılında Tunceli’de şehit düşen Piyade Er Hüseyin Özdemir’in annesi ve babası, düzenlenecek hayır programı öncesinde Manisa Valisi Vahdettin Özkan ile Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu’yu ziyaret ederek davette bulundu. Protokolün sıcak ilgisi, şehit ailesine duygu dolu anlar yaşattı.

Manisa’nın Salihli ilçesinde yaşayan, 1997 yılında Tunceli’de bölücü terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit düşen Piyade Er Hüseyin Özdemir’in ailesi, Manisa Valisi Vahdettin Özkan ile Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu’yu ziyaret etti.

Şehidin annesi Firdevs Özdemir ve babası Hasan Özdemir, şehitlerinin aziz hatırasını yaşatmak adına yıllardır düzenledikleri hayır programı öncesinde, Manisa Valiliği ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek yetkilileri bu yılki programa davet etti. Ailenin 23 Kasım Cumartesi günü saat 12.00’de Salihli Gümüş Cafe’de düzenleyeceği hayır etkinliğinin öncesinde gerçekleştirilen ziyaretler, duygusal anlara sahne oldu.

Firdevs Özdemir’in davet talebinin iletilmesi üzerine Manisa Valisi Vahdettin Özkan’ın "Kapımız sonuna kadar açık, başımızın tacıdır" diyerek aileyi kabul ettiği öğrenildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun da yoğun programına rağmen "Başımızın üstünde yeri var, bekliyorum" sözleriyle daveti memnuniyetle karşılayarak aileyi ağırladığı belirtildi.

İlk kez Manisa Valiliğine geldiği ifade edilen Firdevs Özdemir’in, hem Vali Özkan’ın hem de Başkan Dutlulu’nun samimi misafirperverliğinden büyük mutluluk duyduğu, ziyaret boyunca duygulanarak defalarca "Allah razı olsun, çok mutlu oldum" sözlerini tekrarladığı aktarıldı.

Şehit ailelerine gösterilen bu ilgi ve vefanın kendilerini derinden mutlu ettiğini belirten Özdemir ailesi, desteklerinden dolayı Manisa Valisi Vahdettin Özkan ile Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya teşekkür etti. Ziyaretlerde Özdemir ailesine Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Yusuf Kıyışkan da eşlik etti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Mehmet Oktay'dan CHP Genel Başkanı'na Sinpaş Yanıtı

2025-11-13 13:53 - Marmaris

Mehmet Oktay’dan Suç Duyurusu

2025-11-13 16:45 - Marmaris

72 YAŞINDAKİ ADAMA MARMARİS BELEDİYESİNDEN BARINAMAZSIN TUTANAĞI

2025-11-14 15:38 - Marmaris

Marmaris’te karavanda yaşayan emekliye belediyeden "barınma tutanağı" şoku

2025-11-14 19:01 - Asayiş

Motosiklet kazasında hayatını kaybeden genç memleketinde defnedildi

2025-11-14 16:31 - Asayiş

HASAN ÖZCAN YAŞAMEVİ İÇİN BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI

2025-11-14 12:14 - İnsan

Marmaris’te sokakta kalan 70 Yaşındaki Kıbrıs Gazisi Muğla huzurevine yerleştirildi

2025-11-13 15:07 - Marmaris

Ula’daki kazada ağır yaralanan kadın hayatını kaybetti

2025-11-15 10:54 - Asayiş

Bursa’da feci kaza: 1 ölü

2025-11-16 00:24 - Asayiş

Menteşe’de kaza: 1’i ağır 2 yaralı

2025-11-18 09:08 - Asayiş

İlgili Haberler

GTO’da Azerbaycan Ülke Günü gerçekleştirildi

15:42 - İnsan

Dünya Erkekler Gününde ETÜ’de yürütülen TÜBİTAK projesinin sonuçları açıklandı

15:35 - İnsan

Koruyucu Aile Farkındalık Toplantısı

15:20 - İnsan

Van’da üniversite öğrencilerinden 20 şehit için anlamlı etkinlik

15:14 - İnsan

Cizre’de "denetimli serbestliğin toplumdaki rolü ve önemi" konferansı

15:15 - İnsan

Günün Manşetleri

Göztepe’de hedef galibiyet serisini sürdürmek

12:28 - Spor

Doğalgaz çalışması sonucu bozulan yollar tehlike oluşturuyor

12:06 - Gündem

Annesi ve ağabeyini öldüren şahısla ilgili şok gelişme

11:55 - Asayiş

Çekiç kullanırken gözüne metal parça saplandı

11:23 - Sağlık

İş yerinde başlayan yangında alevler eve sıçradı

11:20 - Asayiş