?>

Şehzadeler Belediyesinde taekwondo kuşak sınavı heyecanı

şehzadeler belediyesi spor kulübü’nün taekwondo kurslarına katılan öğrenciler, kuşak sınavında hünerlerini sergiledi. 28 sporcunun ter döktüğü sınavda, sporcuların heyecanı kadar velilerin gururu da gözlerden kaçmadı.

Spor - 7 ay önce

Şehzadeler Belediyesi Spor Kulübü’nün Taekwondo kurslarına katılan öğrenciler, kuşak sınavında hünerlerini sergiledi. 28 sporcunun ter döktüğü sınavda, sporcuların heyecanı kadar velilerin gururu da gözlerden kaçmadı.

Şehzadeler Belediyesi Spor Kulübü’nün düzenlediği Taekwondo kuşak sınavı büyük bir coşku ile gerçekleşti. Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun 2024 yılı faaliyet programında yer alan 3. Dönem kuşak sınavı kapsamında düzenlenen etkinliğe, Manisa Taekwondo İl Temsilcisi ve Şehzadeler Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Gökay Budak ile Taekwondo Milli Takımlar Antrenörü Süleyman Başar katıldı. 28 sporcu, antrenörleri Tuğrul Yağdıran’ın verdiği komutları başarıyla yerine getirerek yeteneklerini sergilediler.

Taekwondo Manisa İl Temsilcisi ve aynı zamanda Şehzadeler Belediyesi Spor Kulübü Başkanı olan Gökay Budak ile Milli Takımlar Antrenörü Süleyman Başar, sınav boyunca sporcuları dikkatle izledi. Antrenörleri Tuğrul Yağdıran’ın rehberliğinde disiplinli bir hazırlık süreci geçiren sporcular, kuşak sınavında performanslarıyla göz doldurdu. Komutları eksiksiz yerine getiren sporcular, Taekwondo’nun disiplini ve becerilerini sergilerken, sınavın sonunda başarılı olan öğrencilere kuşakları törenle verildi.

Sınav esnasında spor salonunda çocuklarını izleyen veliler ise duygu dolu anlar yaşadı. Başarıyla kuşak atlayan sporcuların mutluluğu kadar, ailelerin gururu da görülmeye değerdi.

Sınav sonrası bir açıklama yapan Gökay Budak, “Sporcularımızı disiplinli çalışmalarından dolayı kutluyoruz. Belediye Başkanımız Gülşah Durbay’ın da sporcularımıza büyük destekleri var. Kendisi, bu önemli gün vesilesiyle hepsine selamlarını ve başarı dileklerini iletti” dedi.

Budak ve Başar, sınavda başarı gösteren tüm sporcuları tebrik ederek onlara kuşaklarını bağladı. Kuşakların bağlanmasının sonrasında sporcular toplu hatıra fotoğrafı çekildiler.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep’te 123 kilo skunk ve metamfetamin ele geçirildi: 4 tutuklama

2024-10-21 08:39 - Asayiş

Gaziantep’te 86 kilo 650 gram skunk ve 37 kilo 200 gram metamfetamin ele geçirildi

2024-10-20 18:04 - Asayiş

Kahvaltı için aldığı peynirden metal somun çıktı

2024-10-21 10:22 - İnsan

Arnavutluk eski Cumhurbaşkanı Meta gözaltına alındı

2024-10-21 17:37 - Asayiş

Uludağ iş dünyasının buluşma noktası haline geliyor

2024-10-15 13:01 - Ekonomi

MARMARİS'TE EMEKLİLER “HALK-ET” İSTİYOR

2024-10-21 11:36 - Marmaris

Muğla’da keşfedilmeyi bekleyen cennet: Çandır

2024-10-17 12:04 - Gezi

Halk Kafe Marmaris'te emeklinin imdadına yetişti

2024-10-17 14:51 - Marmaris

Tarım girdi maliyetleri Ağustos’ta düştü

2024-10-21 13:36 - Ekonomi

Bodrum’daki villa projesine tepki: TFF Başkanı istifa etmeli

2024-10-17 13:53 - ÇEVRE

İlgili Haberler

Fenerbahçe, Eyüpspor maçı hazırlıklarına başladı

18:58 - Spor

TFF 2. Lig Play-Off: Vanspor: 2 - 68 Aksarayspor: 2

18:24 - Spor

Samsunspor, Sivasspor maçı hazırlıklarına devam ediyor

17:56 - Spor

Basketbol U16 Türkiye Şampiyonası rüzgarı Denizli’de esti

17:58 - Spor

Malatya tekvando antrenörü, Dünya Yıldızlar Tekvando Şampiyonası’nda görev aldı

17:56 - Spor

Günün Manşetleri

Bahçeli'den PKK'nın Fesih Kararına Tarihi Yorum

16:36 - Gündem

40 Yıllık Usta Antika Saatlere Hayat Veriyor

16:36 - Kültür Sanat

İnternet Dolandırıcılarına Büyük Darbe

16:36 - Asayiş

Yeni Papa Kayseri'den mi?

16:36 - Gündem

Silahlı Saldırıda 1 Genç Hayatını Kaybetti

15:27 - Asayiş