?>

Şehzadeler Belediyesinden personeline bayram müjdesi

ŞEHZADELER BELEDİYESİ’NDE GERÇEKLEŞTİRİLEN İMZA TÖRENİNE ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI HAKAN ŞİMŞEK (ORTADAKİ), BELEDİYE YÖNETİCİLERİ, HİZMET İŞ SENDİKASI TEMSİLCİLERİ VE YAPI KREDİ BANKASI MANİSA ŞUBESİ YETKİLİLERİ KATILDI.

Ekonomi - 2 ay önce

Şehzadeler Belediyesi iştiraki Şehzadeler Mühendislik A.Ş.’de görev yapan 714 personeli kapsayan banka maaş promosyon anlaşması sonuçlandı. Yapı Kredi Bankası ile yapılan anlaşma kapsamında çalışanlara kişi başı 55 bin 500 TL ödeme yapılacak. Promosyonların Kurban Bayramı öncesinde hesaplara yatırılacağı açıklandı.

Şehzadeler Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Şehzadeler Mühendislik A.Ş.’de görev yapan toplam 714 personeli kapsayan banka maaş promosyon süreci tamamlandı. Yapı Kredi Bankası ile yapılan anlaşma kapsamında personele kişi başı 55 bin 500 TL promosyon ödemesi yapılacağı bildirildi.

Toplam 36 aylık protokol kapsamında yapılacak promosyon ödemelerinin Kurban Bayramı öncesinde personelin hesaplarına yatırılacağı açıklandı.

İmza töreninde konuşan Başkan Hakan Şimşek, belediye hizmetlerinin arkasındaki en büyük gücün emekçi personel olduğunu belirterek, "Hizmet İş Sendikası ve Yapı Kredi Bankası ile gerçekleştirdiğimiz görüşmeler neticesinde, Şehzadeler Mühendislik şirketimizde görev yapan 714 çalışma arkadaşımızı kapsayan 36 aylık promosyon protokolünü imzaladık. Şehzadeler Belediyesinde vatandaşımıza ulaşan her hizmette çalışma arkadaşlarımızın emeği, alın teri ve büyük fedakarlığı vardır. Gece gündüz demeden özveriyle çalışan emekçi kardeşlerimizin hakkını korumayı ve yaşam şartlarına katkı sunmayı önemli bir sorumluluk olarak görüyoruz" dedi.

Bayram öncesinde yapılacak ödemenin çalışanlar ve aileleri için önemli bir destek olacağını ifade eden Şimşek, sürece katkı sunan sendika temsilcilerine, banka yetkililerine ve emeği geçen herkese teşekkür ederek promosyon anlaşmasının tüm personele hayırlı olmasını diledi.

Şehzadeler Belediyesinde gerçekleştirilen imza törenine Şehzadeler Belediye Başkanı Hakan Şimşek, belediye yöneticileri, Hizmet İş Sendikası temsilcileri ve Yapı Kredi Bankası Manisa Şubesi yetkilileri katıldı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Mersin Valiliği’nden kanlı saldırı açıklaması

2026-05-19 01:59 - Asayiş

Muğla’da 19 Mayıs coşkusu Büyükşehir etkinlikleriyle yaşanacak

2026-05-18 20:16 - Kültür Sanat

Marmaris’te çocuklara portatif havuz sevinci 

2026-05-19 17:04 - Marmaris

Hayvan Sevgi Bahçesi Kalıcı Çözüm Bekliyor

2026-05-16 12:57 - Marmaris

19 MAYIS COŞKUSU GENÇLERLE YAŞANACAK

2026-05-18 09:00 - Resmi İlanlar

Elazığ’da özel sağlık kuruluşlarına yönelik operasyonda hastane sahibi gözaltına alındı

2026-05-18 22:34 - Asayiş

Aksaz’da temsili askerlik töreni duygusal anlara sahne oldu

2026-05-15 20:21 - Marmaris

Kestel’den kısa filmlerle dünyaya mesaj verilecek

2026-05-14 12:26 - Magazin

MUĞLA'DA DALTONLAR ÇETESİNE JANDARMA'DAN DEV OPERASYON

2026-05-16 11:08 - Asayiş

Karaman’da "Dilimizin Renkleri" konseri

2026-05-16 10:26 - Magazin

İlgili Haberler

Kayseri Sanayi Odası’ndan ‘İlk 50 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması’

10:11 - Ekonomi

Brent petrol arz endişesiyle 93 dolara yükseldi

10:01 - Ekonomi

Çoruh Havzası’nda üretilen Türk somonları dünya sofralarında

10:01 - Ekonomi

Torbalı’dan Urfa’ya biber çağrısı: "Acımızı yarıştıralım"

09:49 - Ekonomi

Mardinli muhtarlar Dicle Elektrik’in yatırımlarını memnuniyetle karşıladı

09:38 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Gökyüzü tutkunlarını bir araya gelecek

09:56 - Kültür Sanat

"Güneş yanıkları erken yaşlanmaya yol açabilir"

09:48 - Sağlık

"Yaz aylarında çocuklar daha fazla risk altında"

09:48 - Sağlık

Firari maymun, ortalığı birbirine kattı

09:39 - Genel

Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki 259. maçına çıkacak

09:38 - Spor