?>

Selçuk Özdağ: Hangi bakanlığa soracağını şaşırdı

Araç Muayene ücretleri konusunda bilgi edinmek için sorusu olan Gelecek Partisi Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ ilgili bakanlıklardan “Konunun bizimle alakası yoktur” şeklindeki cevabı üzerine sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Siyaset - 1 yıl önce

Gelecek Partisi Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ, araç muayene ücretleri konusunda bilgi edinmek için hangi bakanlığa başvurduysa, “Konunun bizimle alakası yoktur” şeklinde cevap aldığını açıkladı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özdağ, ‘Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi nedir’ yaşanan traji komik durumu paylaştı. 

“Nerdeyse modern bir soyguna dönüşmüş olan fahiş Araç Muayene ücretleri konusunda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e bir soru önergesi verdim” diyen Özdağ gelen cevabı aktardı.

 

KONUNUN BİZİMLE İLGİSİ YOK

Mehmet Şimşek’in “Konunun bizimle ilgisi yok, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının uhdesinde” şeklindeki cevabı üzerine, “Aynı soruları Ulaştırma ve Altyapı Bakanı’na sordum ve gelen cevap; ‘Bahse konu hususlar Hazine ve Maliye Bakanlığının uhdesinde’ şeklinde idi. Şimdi bu lakayt ve sorumsuz cevaplar bizzat söz konusu bakanların imzası ile tarafıma iletildi. Devlet yönetiminde liyakat ve kalitenin bitirildiğine dair en çarpıcı örneklerden biri olan bu durumu bu sefer de Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a ne yapacaklarını sordum. Cevdet Yılmaz ise 21 Şubat’ta ne cevap verdi peki? Cumhurbaşkanlığı kararnamesinin kurumların iş bölümü ile ilgili mevzuattan bazı notlar gönderdi. Yani sorduğum hiçbir soruya devlet ciddiyeti içinde bir cevap vermeyip sanki dalga geçti. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi nedir diye soruluyor ya, tam olarak budur. Ciddiyetsiz, lakayt ve ben yaptım oldu sistem(sizliği)dir” açıklaması yaptı.

Haftanın Öne Çıkanları

Hamaney: "Haniye’nin İntikamını Almayı Vazifemiz Olarak Görüyoruz"

2024-07-31 15:03 - Ulusal

KATLİAM YASASINA KARŞI, “KENT HAYVAN GÖNÜLLÜLERİ”

2024-08-03 12:15 - Gündem

ORMANCI TÜRKÜSÜ “AĞIT” AMA HERKES OYNUYOR  

2024-08-02 12:27 - Kültür Sanat

Eski Bakan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener, rehin aldığı anneannesini vurarak öldürdü

2024-08-01 01:56 - Asayiş

Eskişehir'de siyanürlü altın madeni herkesi zehirleyecek

2024-08-04 17:38 - ÇEVRE

Hakan Öner, Marmaris Kent Konseyi’nin Yeni Başkanı Seçildi

2024-08-03 21:55 - Marmaris

İsmail Haniye için Trabzon’da gıyabi cenaze namazı kılındı

2024-08-02 14:19 - Genel

Camide bulduğu dövizleri polise teslim etti

2024-08-05 15:21 - Asayiş

MARMARİS AMOS'TA SİNTİNE SIKINTISI

2024-08-05 13:16 - Marmaris

YATAĞAN’DA RES’E KARŞI ÇIKAN HALKTAN PROTESTO

2024-07-31 13:07 - Gündem

İlgili Haberler

Bakan Göktaş, yeni doğan bebekler ve ailelerini ziyaret etti

00:10 - Siyaset

Bakan Uraloğlu Bolu Dağı’ndan açıkladı: "13 bin 600 personelimizle her türlü hazırlığımızı yaptık"

23:31 - Siyaset

Bakan Bayraktar: "2026 yılı bir taraftan üretimi arttırdığımız bir yıl olacak"

23:27 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yavuz Sondaj Gemisi çalışanlarının yeni yılını kutladı

23:04 - Siyaset

Vali Bakan: "Temel hedefimiz Amasya’yı daha güçlü hale getirebilmek"

23:06 - Siyaset

Günün Manşetleri

Genel Müdür Abdulkadir Çay’dan yeni yıl mesajı

14:23 - Gündem

Yatağanlı hayırseverden Filistin’e bağış

09:41 - Genel

Bodrum’da maddi hasarlı kazanın kavgası büyük oldu

20:10 - Asayiş

Dalaman’da Doğalgaz İçin 2026 Hazırlıkları Başladı

14:50 - Genel

Kar yağışı durdu, esnafın mücadelesi başladı

13:27 - İnsan