?>

Serinlemek isteyenlerin yeni adresi Korugöl oldu

Düzce'de hava sıcaklıklarının 37 dereceye kadar çıkmasıyla birlikte serinlemek isteyen vatandaşlar, merkeze 7 kilometre uzaklıkta bulunan korugöl'ü tercih ediyor.

Gündem - 5 ay önce

Düzce’de hava sıcaklıklarının 37 dereceye kadar çıkmasıyla birlikte serinlemek isteyen vatandaşlar, merkeze 7 kilometre uzaklıkta bulunan Korugöl’ü tercih ediyor.

Yaz sıcaklarının artmasıyla birlikte bunalan vatandaşlar, serinlemek için doğal alanlara yönelmeye başladı. Düzce’ye 7 kilometre mesafede bulunan ve Düzce Valiliği’nin çalışmalarıyla ulaşımı kolaylaştırılan Korugöl, doğayla iç içe vakit geçirmek isteyenlerin yeni adresi oldu.

Yeni tesislerin kurulmaya başlandığı ve doğal dokusunu koruyan Korugöl, özellikle betonlaşmadan uzaklaşmak isteyenlerin ilgisini çekiyor. Şehir merkezinde 37 dereceye ulaşan hava sıcaklıkları, Korugöl çevresinde en düşük 15 derece olarak ölçüldü.

Arkadaşlarıyla birlikte bölgeye geldiğini belirten Ebru Gül Kılıç, Korugöl’ün Düzce’de yeni yeni keşfedilen bir turistik bölge olmaya başladığını söyleyerek, "Düzce’de hava sıcaklıkları artınca insanlar da burayı tercih etmeye başladı. Korugöl yeni açıldı ve insanlar burayı yeni yeni keşfediyor. Etrafı koru ağaçlarıyla çevrili. Merkezde hava çok sıcakken burada serin bir hava hakim. İnsanlar aileleriyle birlikte gelip piknik yapıyor. Biz de arkadaşlarımızla geldik, çok güzel vakit geçiriyoruz. Manzara da çok güzel. Serinlemek isteyenlerin Düzce’yi tercih etmelerini bekliyoruz" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS’TE SICAKLIKLAR YÜKSELDİ SAHİLLER DOLDU TAŞTI

2025-07-19 11:16 - Ulusal

MİLAS KIRSALINDAKİ 80 MİLYONLUK YOL YATIRIMI TAMAMLANDI

2025-07-19 10:52 - Ulusal

MİLAS BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRİYOR

2025-07-14 13:09 - Ulaşım

Dil öğrenmek için girdiği uygulamada hayatının aşkını buldu

2025-07-13 21:10 - İnsan

Dev gemi Bodrum’a ilk kez geldi

2025-07-17 16:01 - Turizm

Akyaka Yine Tatilcilerin Gözdesi Oldu

2025-07-15 16:03 - Turizm

SAKAR GEÇİDİ'NDE OTOBÜS ŞOFÖRÜ AĞIR YARALANDI

2025-07-14 15:31 - Asayiş

Marmaris Esnaf Odası Başkanı Ayyıldız tahliye edildi

2025-07-19 11:14 - Asayiş

"KIDEM TAZMINATINDA TAVAN ÇÖKTÜ"

2025-07-14 14:18 - Genel

MARMARİS' TE TATİLCİLER AKŞAM SAATLERİNDE DENİZE GİRİYOR

2025-07-15 21:06 - Marmaris

İlgili Haberler

Muş’ta nehir kıyısında su samurları görüntülendi

22:47 - Gündem

Karlı yolda mahsur kalan tır, iş makinesiyle kurtarıldı

22:37 - Gündem

Sancısı tutan hamile kadın için ekipler seferber oldu

22:12 - Gündem

Tunceli’de 27 mahsur kalma ihbarına müdahale edildi

22:13 - Gündem

Hakkari’de akaryakıt istasyonunun çatısı çöktü: 8 kişi yaralandı

21:45 - Gündem

Günün Manşetleri

Genel Müdür Abdulkadir Çay’dan yeni yıl mesajı

14:23 - Gündem

Yatağanlı hayırseverden Filistin’e bağış

09:41 - Genel

Bodrum’da maddi hasarlı kazanın kavgası büyük oldu

20:10 - Asayiş

Dalaman’da Doğalgaz İçin 2026 Hazırlıkları Başladı

14:50 - Genel

Kar yağışı durdu, esnafın mücadelesi başladı

13:27 - İnsan