?>

Sıcak havanın tadını böyle çıkarıyorlar: Kimi yürüyüş yaptı, kimi çocuğuyla eğlendi

Sakarya’da havaların ısınmaya başlamasıyla beraber bazı vatandaşlar soluğu parklarda aldı. Güneşli havanın tadını çıkartmak isteyen vatandaşlardan bazılar yürüyüş yaparken bazıları da çocuklarıyla eğlendi.

İnsan - 9 ay önce

Sakarya’da havaların ısınmaya başlamasıyla beraber bazı vatandaşlar soluğu parklarda aldı. Güneşli havanın tadını çıkartmak isteyen vatandaşlardan bazılar yürüyüş yaparken bazıları da çocuklarıyla eğlendi.

Sakarya’da hafta sonu güneşli havanın tadını çıkartmak isteyen bazı vatandaşlar soluğu parklarda aldı. Şehrin Aziz Duran Parkı’na adeta akın eden vatandaşlardan bazıları banklarda oturarak, bazıları yürüyüş yaparak bazıları da çocuklarıyla eğlenerek sıcak havanın tadını çıkardı. Çocuklarını parka getiren Burak Ertem, "Cemrenin düşmesi ve havaların ısınmasıyla beraber çocuklar hasret gidermek için dışarıda. Kış ayları nedeniyle uzun zamandır evlerdeydik. Şimdi dışarıya çıktılar. Dışarda oyun oynamayı çok seviyorlar. Parklarda çok kalabalık. Bizde bu güneşli günü değerlendiriyoruz. İnşallah Ramazan ayını bu şekilde geçireceğiz. Havalar önümüzdeki haftalarda biraz daha ısınıyor. Sıcaklıkların artmasıyla beraber daha çok dışarılarda olmaya çalışacağız. Her şey çocuklarımız için" dedi. "Artık kış ayından bahar ayına doğru geçmeye başlıyoruz"

Havaların ısınmasından dolayı mutluluğunu belirten Muhammet Ali Mumcu, "Havalar ısınınca bizde mutlu oluyoruz. Artık kış ayından bahar ayına doğru geçmeye başlıyoruz. Havalar ısınınca evden dışarıya çıkmaya başlıyoruz. Sevdiklerimizle dışarıda zaman geçiriyoruz. Bugünde ailecek dışarıya çıkıp hava alalım dedik. İnsan dışarıya çıktıkça aktivite yapmayı planlıyor. Havalar çok sıcak olduğu için insanlar mutlu oluyor" derken oğlu Ömer Mumcu ise, "Havalar güzel. Tam oyun oynama havası var. Bazı sporlar için güzel bir hava. Havaların güzel olmasından dolayı mutluyum" şeklinde konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Denizli’de gece seferleri ile kesintisiz ulaşım başladı

2025-03-04 18:43 - Gündem

25 Bin TL’lik Kablo Hırsızlığı

2025-03-07 09:40 - Asayiş

Marmaris Belediyesi’nden her gün 3 çeşit iftarlık

2025-03-02 20:47 - Genel

Köyceğiz’de öğretmenlere eğitim

2025-03-03 10:21 - Teknoloji

Muğla, ITB Berlin Turizm Fuarı’nda Tanıtıldı

2025-03-06 09:45 - Genel

İdris Keşan, İYİ Parti Marmaris İlçe Başkanlığı’na Atandı

2025-03-07 13:00 - Marmaris

Mardin’de iki mahallede daha içme suyu sorunu çözüldü

2025-03-05 12:23 - Gündem

Marmaris, Berlin Turizm Fuarı’nda

2025-03-04 18:27 - Ekonomi

Kırşehir’de ’Dijital Sıfır Atık Laboratuvarı’ açıldı

2025-03-05 17:40 - Eğitim

Mustafa Dalcı: "Malatyasporlu gençleri yürekten kutluyorum"

2025-03-06 21:22 - Spor

İlgili Haberler

"Kaza yaptım" diye çağırdı, evlilik teklifi etti

21:42 - İnsan

Fethiye’de sıra dışı düğün: Gelin ve damat cam vitrinde

20:51 - İnsan

Osmangazi’de Şehit Kubilay Anıtı açıldı

17:51 - İnsan

Altı Nokta Körler Derneği Kütahya Gençlik Meclisi’nden Proje Toplantısı

17:22 - İnsan

SUBÜ’de üniversiteli genç kadınlar bir araya geldi

17:16 - İnsan

Günün Manşetleri

TBB’den Milas Belediyesi’ne Ekskavatör Desteği

17:38 - Genel

Bıçak darbeleriyle öldürülen kadının damadı tutuklandı

13:58 - Asayiş

‘Ev Sahibi Türkiye’ projesine rekor talep

13:47 - Ekonomi

Kendini ifade etmekte zorlanan genç şair duygularını kitaplaştırdı

13:36 - Eğitim

6 yaşında başladığı bakırcılığı neredeyse yarım asırdır sürdürüyor

13:28 - Kültür Sanat