?>

Silifke Belediyesi Kent Lokantası törenle hizmete açıldı

Silifke belediyesi kent lokantası düzenlenen törenle hizmete açıldı

Siyaset - 11 ay önce

Silifke Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği ve özellikle dar gelirli vatandaşların bütçelerine destek olmayı amaçladığı Kent Lokantası, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Silifke Belediyesi tarafından hizmete sunulan lokantanın açılışında CHP Mersin Milletvekili Talat Dinçer, Mersin eski Milletvekili Dr. Ali Su, İlçe Kaymakamı Abdullah Aslaner, Sanatçı Mersinli İsmail, CHP İlçe Başkanı Gökhan Arslan, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve yüzlerce vatandaş hazır bulundu.

Silifke halkını uygun fiyatlı, sağlıklı ve lezzetli yemeklerle buluşturan ve Saray Mahallesi Taşucu Durağı yanında hizmete giren?kent lokantasının açılışı yapılan ilk günde, vatandaşlara ücretsiz?yemek ikramında bulunuldu.

Yoğun katılımın gerçekleştiği kent lokantası açılışında, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ve CHP Mersin Milletvekili Talat Dinçer, vatandaşlara yemek ikram etti.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Silifke Belediyesi olarak, sosyal belediyecilik anlayışının önemli bir adımını daha hayata geçiriyor, halkımızın ekonomik ve sosyal ihtiyaçlarını gözeten projelerimize bir yenisini daha ekliyoruz. Giderek artan yaşam maliyetlerine karşı halkımızın yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Başkan Turgut, “Kent Lokantamız şehrimize hayırlı olsun”

Kent Lokantasının açılış konuşmasını gerçekleştiren Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Biz kampanya süresince sıkça bahsettik. Bu dönem ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik şartlar malum, enflasyon geçim sıkıntısı malum. Dolayısıyla bu dönemimizde sosyal hizmetlere ağırlık vereceğimizi belirttik ve şimdide daha bir yılımız dolmadan belki de en önemli hizmetlerimizden birinin açılışını yapmanın gururunu yaşıyoruz. Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin art arda hayata geçirdiği Kent Lokantası’nı Silifke İlçemizde de açmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Siz değerli vatandaşlarımızla lezzetli yemekleri en uygun fiyata sunmanın heyecanı ve mutluluğunu paylaşıyoruz. Saray Mahallesi Taşucu Durağı yanında hizmet verecek lokantamız, özellikle dar gelirli vatandaşlarımızın bütçesine katkı sağlayacak şekilde dizayn edilmiş olup, ekonomik ve sağlıklı yemek seçenekleri sunarak, halkın günlük yaşamını kolaylaştırmayı hedeflemektedir. Halkın belediyesi olarak, halkımızın en güzel şekilde yaşaması için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Özellikle ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlarımızın yemek ihtiyaçlarını karşılayabileceği, sağlıklı ve dengeli beslenme imkânı bulacağı güzel bir mekân oluşturduk. Kent Lokantamız, sadece uygun fiyatlı yemeklerin sunulduğu bir yer olmayacak; aynı zamanda dayanışmanın ve paylaşmanın da adresi olacak. Cumhuriyet Halk Partili Belediyeler olarak vatandaşlarımızın üzerindeki yükü bir nebze olsun hafifletmek amacıyla gece gündüz demeden çalışıyoruz. İşimiz gücümüz Silifke sloganıyla çıktığımız bu hizmette, siz değerli halkımızı paylaşmaya, bir ve beraber olmaya davet ediyoruz” dedi.

Açılışta Silifke Belediyesi tarafından hayata geçirilen hizmet ve projeleri anlatan Başkan Turgut, Silifke Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğini ve her yaştan, her gelir grubundan insanın ihtiyaçlarına hitap eden yeni projelerle halkın yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Açılışa katılan vatandaşlar da Kent Lokantası açılışından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Açılışa katılan emekli vatandaşlardan Muharrem Uslu, “Böyle bir hizmetin İlçemize gelmesi bizler için çok önemli. Uygun fiyata kaliteli ve sağlıklı yemek yiyebileceğiz. Özellikle ekonomik zorlukların giderek arttığı bu dönemde böyle bir hizmeti bizlere sunan Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Üniversite öğrencilerinden Ahmet Örs ise, “Belediyemize ve başkanımıza teşekkür ediyoruz. Öğrenciler için çok uygun bir yer olmuş. Özellikle yemeklerin hem sağlıklı hem de uygun fiyatlı olması bizim için büyük bir avantaj. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep’te 1,5 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-15 09:44 - Asayiş

2 kilogram metamfetamile yakalanan zehir tacirleri tutuklandı

2025-01-13 09:13 - Asayiş

Kömür Yüklü Tırda 50 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-13 09:50 - Asayiş

40 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-15 15:54 - Asayiş

Enis Bardhi’ye teşekkür plaketi

2025-01-15 18:52 - Spor

331 Gram Metamfetamin ve 30 Bin Hap Ele Geçirildi

2025-01-13 11:01 - Asayiş

Samsun’da yangın tüpüne gizlenmiş 4,7 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-01-15 11:17 - Asayiş

Dua ile Çay, Şifa ile Sohbet

2025-01-13 09:40 - İnsan

İngiltere Sokaklarında Marmaris Rüzgarı

2025-01-12 13:20 - Marmaris

OLYMPOS: DOĞA VE TARİHİN KUCAKLAŞTIĞI CENNET

2025-01-15 16:09 - Gezi

İlgili Haberler

Adalet Bakanı Tunç: "2025 yılında arabuluculuk ile 1 milyon 124 bin 200 dosyada uzlaştırma sağlandı"

19:56 - Siyaset

MİT Başkanı Kalın, Ukrayna Ulusal Güvenlik ve Savunma Konseyi Sekreteri Umerov ile bir araya geldi

19:48 - Siyaset

Dışişleri Bakanı Fidan, Ukrayna Milli Güvenlik ve Savunma Konseyi Sekreteri Umerov ile görüştü

15:55 - Siyaset

Bakan Yardımcısı Aydın: "2026, Adaletin ve kardeşliğin güçlendiği bir eşik olacak"

14:53 - Siyaset

Kahta Belediyesi’nden kar yağışına karşı seferberlik

14:38 - Siyaset

Günün Manşetleri

Genel Müdür Abdulkadir Çay’dan yeni yıl mesajı

14:23 - Gündem

Yatağanlı hayırseverden Filistin’e bağış

09:41 - Genel

Bodrum’da maddi hasarlı kazanın kavgası büyük oldu

20:10 - Asayiş

Dalaman’da Doğalgaz İçin 2026 Hazırlıkları Başladı

14:50 - Genel

Kar yağışı durdu, esnafın mücadelesi başladı

13:27 - İnsan