?>

Sualtı Hokeyi Türkiye Şampiyonası’nda şampiyonlar belli oldu

Türkiye sualtı sporları federasyonu (tssf) tarafından düzenlenen sualtı hokeyi 19 yaş altı ve 15 yaş ve altı türkiye şampiyonası-milli takım seçmeleri, kütahya dumlupınar üniversitesi olimpik yüzme havuzu’nda gerçekleşti.

Spor - 3 ay önce

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) tarafından düzenlenen Sualtı Hokeyi 19 Yaş Altı ve 15 Yaş ve Altı Türkiye Şampiyonası-Milli Takım Seçmeleri, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleşti. 6-9 Şubat tarihleri arasında yapılan mücadelelerde kadın ve erkek kategorilerinde şampiyon takımlar belli oldu.

15 yaş ve altı erkeklerde Deniz Yıldızları Spor Kulübü şampiyon olurken, Denizkızı Spor Kulübü ikinci, Atletik Yüzme ve Sualtı Sporları Kulübü üçüncü sırada yer aldı. Kadınlarda ise Çanakkale Üniversitesi Spor Kulübü birinciliği kazandı, Atletik Yüzme ve Sualtı Sporları Kulübü ikinci, Enerji İş Spor Kulübü üçüncü oldu.

19 yaş altı erkeklerde Derin Ege Spor Kulübü Türkiye şampiyonluğunu elde ederken, Deniz Yıldızları Spor Kulübü ikinci, Atletik Yüzme ve Sualtı Sporları Kulübü üçüncü sırayı aldı. Aynı yaş grubunda kadınlarda Deniz Yıldızları Spor Kulübü şampiyon olurken, Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü ikinci, Enerji İş Spor Kulübü üçüncü oldu.

Turnuvanın sonunda düzenlenen ödül töreninde kupa ve madalyalar, TSSF Başkan Vekili Hakan Arslan ve federasyon yetkilileri tarafından takdim edildi. Törene TSSF Yönetim Kurulu Üyesi Celal Kavaz, Dumlupınar Üniversitesi Genel Sekreteri Murat Tekeli, Kütahya Gençlik Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Tuna Şimşek Aslan ve diğer yetkililer katıldı. "Uluslararası başarılara uzanan yarışmalar düzenlemeye devam edeceğiz"

TSSF Başkanı Kadir Sağlam, şampiyona ile ilgili yaptığı açıklamada, organizasyonun büyük bir katılım ve rekabet içinde geçtiğini vurgulayarak, "Sualtı hokeyinde sezonun ilk şampiyonluklarını kazanan takımları tebrik ediyorum. Uluslararası başarılara uzanan yarışmalar düzenlemeye devam edeceğiz" dedi.

TSSF Başkan Vekili Hakan Arslan ise, "Tüm takımlarımıza ve sporcularımıza teşekkür ediyorum. Dereceye giren kulüplerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Sakarya’da uyuşturucu operasyonları: 76 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-02-04 12:49 - Asayiş

MARMARİS'TE SU FATURALARINA İSYAN BÜYÜYOR

2025-02-07 11:50 - Marmaris

Muğla’nın Ocak ayı ihracatı 80,5 milyon dolar

2025-02-04 11:31 - Ekonomi

Abdülkerim Bardakcı, bilinçli kart görme sebebiyle PFDK’ya sevk edildi

2025-02-04 23:52 - Spor

PROF. ERCAN: SANTORİNİ DEPREMLERİ MUĞLA VE AYDIN’I ETKİLEMEZ

2025-02-03 15:39 - Gündem

DALAMAN BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETİYOR

2025-02-07 15:22 - Ulaşım

GEBZE OSB-DARICA SAHİL METRO HATTINDA YENİ DÖNEM

2025-02-08 11:42 - Ulaşım

LİMANLARIMIZDAN 531,7 TON YÜK ELLEÇLENDİ

2025-02-03 16:02 - Ulaşım

DATÇA'DA HERKESİ KISKANDIRAN DADADOSK DOSTLUĞU

2025-02-03 12:01 - ÇEVRE

Samsun’da 292 gram metamfetamin ele geçirildi: 2 gözaltı

2025-02-05 18:31 - Asayiş

İlgili Haberler

Emre Belözoğlu: "Deplasman adına kötü bir performans"

23:01 - Spor

Sergej Jakirovic: "Ana hedefimiz olan ligde kalma adına çok önemli bir adım attık"

23:12 - Spor

Nurettin Açıkalın: "Kayserispor tüm Türkiye’ye örnek bir takım olmuştur"

23:14 - Spor

Taha Batuhan Yayıkcı, Bursaspor’da

23:15 - Spor

Keni Var Uzun: "Hedefimiz 1. Lig’e yükselmek"

22:58 - Spor

Günün Manşetleri

Bahçeli'den PKK'nın Fesih Kararına Tarihi Yorum

16:36 - Gündem

40 Yıllık Usta Antika Saatlere Hayat Veriyor

16:36 - Kültür Sanat

İnternet Dolandırıcılarına Büyük Darbe

16:36 - Asayiş

Yeni Papa Kayseri'den mi?

16:36 - Gündem

Silahlı Saldırıda 1 Genç Hayatını Kaybetti

15:27 - Asayiş