?>

Sungurlu’da proje döngüsü yönetimi eğitimi

Orta karadeniz kalkınma ajansı, bölgesindeki paydaşlarınnın proje hazırlama ve yürütme kapasitesini artırarak ajans mali destek programlarından ayrıca ulusal ve uluslararası proje fonu sağlayan kuruluşların fon kaynaklarından azami etkinlikte yararlanması amacıyla proje hazırlama ve uygulama eğitimleri düzenlemeye devam ediyor.

Eğitim - 9 ay önce

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı, bölgesindeki paydaşlarınnın proje hazırlama ve yürütme kapasitesini artırarak ajans mali destek programlarından ayrıca ulusal ve uluslararası proje fonu sağlayan kuruluşların fon kaynaklarından azami etkinlikte yararlanması amacıyla proje hazırlama ve uygulama eğitimleri düzenlemeye devam ediyor.

Sungurlu Belediyesi’nin ev sahipliğinde, belediye personeline yönelik olarak Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi gerçekleştirildi. OKA Çorum Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Tuğba Purtul Kılıç tarafından verilen 13 personel katıldı.

Eğitimde proje kavramı, fon kaynakları, Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen başarılı projeler, mantıksal çerçeve yaklaşımı ve proje yönetiminin temel adımları gibi başlıklar ele alındı. Katılımcılar; sorun, mevcut durum, hedef, strateji ve paydaş analizleri ile planlama, risk analizi ve bütçeleme süreçlerini detaylı biçimde inceleme fırsatı yakaladı.

Katılımcılar ile Sungurlu’nun ihtiyaçları, fırsatları ve gelişim alanlarının istişare edildiği eğitimde ekonomik, sosyal ve çevresel alanlarda yeni proje fikirleri geliştirmek için atölye çalışmaları da gerçekleştirildi.

Eğitim, Sungurlu’nun kalkınmasına katkı sağlayacak proje fikirlerinin ortaya çıkması açısından verimli geçti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MUĞLA’DA DENİZE GİRİLECEK 145 MUHTEŞEM YER

2024-08-23 16:13 - Turizm

Muğla Dalyan'da yiyeceğin gözdesi: Mavi Yengeç

2024-08-26 15:09 - Yaşam

Köyceğiz olağanüstü kuraklıkla karşı karşıya

2024-08-22 14:47 - Gündem

YANAN ORMANDA ÇAM BALI ÜRETİMİ ANCAK 40 YIL SONRA

2024-08-21 12:09 - Asayiş

MARMARİS'İN EN LEZZETLİ NOKTASI: MACROCENTER KAPILARINI AÇTI!

2024-08-23 14:46 - Genel

Marmaris'te su yogası ve nefes çalışması

2024-08-27 12:49 - Marmaris

Muğla’ya iki yeni KYK yurdu: Kapasite 14 bin 611’e ulaştı

2024-08-24 10:35 - Genel

Datça'da orman içi çöplüğe döndü

2024-08-20 14:19 - ÇEVRE

Yedi Uyurlar ve efsaneler şehri: TARSUS

2024-08-22 12:37 - Gezi

Sakine Teyze’nin Pembe Dünyası

2024-08-21 19:58 - İnsan

İlgili Haberler

Öğrenciler hem değerlerini sahiplendi hem de çevre bilinci kazandı

09:23 - Eğitim

Emet MYO’da "Madde Bağımlılığı" konulu seminer

09:19 - Eğitim

Hem okuyorlar hem de geleceğe hazırlanıyorlar: Okulda meslek öğrenen liseliler kolunda altın bilezikle mezun oluyor

09:20 - Eğitim

LGS’ye girecek öğrencilere başarılar diledi

09:01 - Eğitim

BARÜ, iklim dayanıklılığı hedefiyle güç birliği yapıyor

19:05 - Eğitim

Günün Manşetleri

Bayramda Nostalji Yolculuğu

11:46 - Kültür Sanat

Çocuklarda Hipertansiyon Tehlikesi

10:04 - Sağlık

Portekiz, UEFA Uluslar Ligi Şampiyonu

09:46 - Spor

132 Sentetik Ecza Hapı Ele Geçirildi

09:37 - Asayiş

Deniz Ürünlerinde Üretim Rakamları Açıklandı

08:53 - Ekonomi