?>

Tacreocard, Türkiye pazarına giriş yaptı

Yerli ve milli yazılımla geliştirilen tacreocard'ın türkiye pazarına giriş yaptığı duyuruldu.

Ekonomi - 2 ay önce

Yerli ve milli yazılımla geliştirilen Tacreocard’ın Türkiye pazarına giriş yaptığı duyuruldu. TACER Grup bünyesinde faaliyet gösteren Tacer Perakende Tekstil Ltd. Şti. tarafından 2025 yılı itibarıyla piyasaya sürülen Tacreocard, Türkiye pazarına giriş yaptı. Firmanın kurumsal satış müdürü Onur Aydın, konuya ilişkin olarak, " Bireysel ve kurumsal müşterilerimize hizmet vereceğiz. Ülkemizin dört bir yanına ulaşarak geniş bir üye iş yeri ağı oluşturmayı hedefliyoruz" dedi.

Onur Aydın, "Başlangıç aşamasında, bireysel ve kurumsal müşterilerimizin sayesinde yaklaşık 1 milyon bireysel müşteriye ulaşarak önemli bir başarıya imza attık. 2025 yıl sonuna kadar hedefimiz yaklaşık 10 milyon bireysel kullanıcı ve iş hacmine ulaşmak. Sektördeki diğer kurumsal firmalarla iş birliği yaparak hedeflerimize daha hızlı ulaşmayı planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Tacreo’nun kurumsal ve bireysel kullanıcılar için sadakat ve ödül platformu olarak konumlandığını söyleyen Aydın, "Şirketler ve çalışanlar için çift taraflı kazanç sağlayan bu platform, kurumların maliyet ve zaman yönetimini optimize ederken, çalışanların motivasyonunu ve bağlılığını artırmayı hedefliyor. Kurumlar için özel olarak tasarlanmış yönetim paneli ve dijital cüzdan aracılığıyla kurumlar ister toplu ister bireysel yüklemeler yapabilir, iş birimlerinin harcama davranışlarını analiz edebilir ve ödüllendirme geçmişini inceleyebilir. Detaylı raporlama özellikleri sayesinde, kurumlar finansal verimliliği artırırken operasyonel kolaylık ve maliyet avantajlarından da faydalanabilir" şeklinde konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS PAZARLARI CEP YAKIYOR

2025-02-28 14:36 - Marmaris

Denizli’de gece seferleri ile kesintisiz ulaşım başladı

2025-03-04 18:43 - Gündem

Marmaris Belediyesi’nden her gün 3 çeşit iftarlık

2025-03-02 20:47 - Genel

Köyceğiz’de öğretmenlere eğitim

2025-03-03 10:21 - Teknoloji

Muğla, ITB Berlin Turizm Fuarı’nda Tanıtıldı

2025-03-06 09:45 - Genel

Mardin’de iki mahallede daha içme suyu sorunu çözüldü

2025-03-05 12:23 - Gündem

Milas’ta Oto Galerinin Önünde Silahlı Saldırı

2025-02-27 16:36 - Asayiş

Marmaris, Berlin Turizm Fuarı’nda

2025-03-04 18:27 - Ekonomi

Kuşadası’nda turunç meyvesi Kuşadalı kadınların ellerinde tatlanıyor

2025-02-28 17:03 - Genel

Kırşehir’de ’Dijital Sıfır Atık Laboratuvarı’ açıldı

2025-03-05 17:40 - Eğitim

İlgili Haberler

Devlet çiftçiye "ekin" diyor, DSİ ekili alanları düzlüyor

19:15 - Ekonomi

Don zararı sonrası bağlarda yapılması gerekenler sıralandı

16:40 - Ekonomi

Bakan Şimşek: "Merkez Bankası’nın enflasyon hedefi yüzde 20-19 arası"

15:41 - Ekonomi

Müberra Eresin yeniden TÜROB Başkanlığına seçildi

15:28 - Ekonomi

20 BİN METRE HAT YENİLENECEK

15:17 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Uyuşturucu Satıcısı Adli Kontrolle Serbest Kaldı

17:02 - Asayiş

"05.05.2025" Evlilik Tarihi Türkiye Genelinde Yoğun İlgi Gördü

16:45 - Gündem

Tümörlerde Erken Tanı Hayat Kurtarıyor

15:42 - Sağlık

Türkiye'nin Kuş Göç Yolları Haritalanıyor

14:34 - Gündem

Gençler Kendilerini Ege'nin Serin Sularına Bıraktı

14:34 - İnsan