?>

Tahliye edilen Kocagöz, özgürlüğü gökyüzüne beyaz güvercin salarak kutladı

Antalya'da, 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı teleferik kazası sonrası tutuklanan kepez belediye başkanı mesut kocagöz, tahliyesinin ardından kepez belediyesi’nin önüne gelerek, belediyenin önünde toplanan yüzlerce kişiyle ve belediye çalışanlarıyla selamlaştı. özgürlüğünü iki güvercini gökyüzüne bırakarak kutlayan kocagöz, tutukluluğu sırasında yazdığı dörtlüğü de ilçe sakinleriyle paylaştı.

Siyaset - 2 yıl önce

Antalya’da, 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı teleferik kazası sonrası tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, tahliyesinin ardından Kepez Belediyesi’nin önüne gelerek, toplanan yüzlerce kişiyle ve belediye çalışanlarıyla selamlaştı. Özgürlüğünü iki güvercini gökyüzüne bırakarak kutlayan Kocagöz, tutukluluğu sırasında yazdığı dörtlüğü de ilçe sakinleriyle paylaştı.

Antalya’daki teleferik kazası soruşturmasında tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, cezaevinden çıkış yaptıktan sonra Kepez Belediyesi önünde bekleyen vatandaşlarla sevincini paylaştı. Belediye önünde CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Antalya milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı ve vatandaşlar, Mesut Kocagöz’ün alana gelmesini bekledi. Türk bayrağıyla donatılan alanda, vatandaşlar “Başkan Kocagöz” sloganları atarak heyecana ortak oldu. "Yarından itibaren laf yok iş var"

Saat 20.00 sularında Kepez Belediyesi’ne eşiyle birlikte gelen Başkan Mesut Kocagöz, yanında getirdiği güvercinleri özgür bırakarak, şu ifadelere yer verdi: “Ayrılık bitti, merhamet dilenmedik adalet diledik. Bu yola insanlara hizmet için çıktık ve orada teleferik kazasında sabahlara kadar kriz yönettik, belki orada olmasam akıllarına gelmeyecektim. Talihsiz bir yol kazası yaşadık diye düşünüyorum. Bu saatten sonra 650 bin nüfuslu Kepez’imiz bizden hizmet bekliyor, yarından itibaren laf yok iş var. Tutuklu kaldığım sırada bir dörtlük yazdım; ’Çaresizlik içerisinde çare arıyorsan, adalet içinde adaletsizlik yaşıyorsan, dışarıdaki sevdiklerin sana kavuşamıyorsa sen onlara kavuşamıyorsan bittin be arkadaş.’ İşte geldim. Hiç kimseyi incitmeden geldim, ne ezen ne ezilen hakça bir düzen için geldim.”

Teleferik kazasında hayatını kaybeden vatandaşa rahmet dileyerek konuşmasına başlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise, “Azimle gururla Antalya’nın en büyük ilçesi Kepez’e hizmet etmeye devam edeceğiz. Özlem bitti, yaşasın özgürlük” diye konuştu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek de, “Bugün burada Mesut başkanla buluştuysak, Döşemealtı’nda cezaevinin önünde nöbet tutan Kepezlilere şükran borçluyuz” ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

SUÇIKAN'DA SU BİTTİ, ARTIK YETER

2024-06-09 14:59 - ÇEVRE

DÜNYA OKYANUS GÜNÜ’NDE DATÇA’DA KARA VE SUALTI TEMİZLİĞİ

2024-06-08 18:29 - ÇEVRE

MARMARİSLİ 14 YAŞINDAKİ FUTBOLCU MUĞLA KARMASINA SEÇİLDİ

2024-06-11 11:34 - Spor

DALAMAN SARSALA KOYU'NA GİRİŞE REKOR ZAM

2024-06-10 16:58 - Ekonomi

ŞANLIURFA'DA KÖPEKLERE YAŞATILAN VAHŞETİ DURDURUN

2024-06-10 11:48 - Yaşam

DUBLE YOL İÇİN ORMANI, ANTİK KENTLERİ, KÖYLERİMİZİ YOK ETMEYİN

2024-06-07 15:11 - ÇEVRE

MEHMET AKPINAR ATAUZDERE BAYRAM SEVİNCİ YAŞATTI

2024-06-10 13:39 - Gündem

MUĞLA’YA GELEN BU ADAYI GÖRMEDEN DÖNMESİN

2024-06-06 13:38 - ÇEVRE

PİK KURS MERKEZİ AÇILDI

2024-06-11 17:57 - Marmaris

Amasya’da otomobil yol kenarındaki tezgaha daldı: 1 ölü

2024-06-10 17:37 - Asayiş

İlgili Haberler

Tavas’ta 2024-2025 yıllarında üst yapıya büyük yatırım yapıldı

11:20 - Siyaset

Adalet Bakanı Tunç: "2025 yılında arabuluculuk ile 1 milyon 124 bin 200 dosyada uzlaştırma sağlandı"

19:56 - Siyaset

MİT Başkanı Kalın, Ukrayna Ulusal Güvenlik ve Savunma Konseyi Sekreteri Umerov ile bir araya geldi

19:48 - Siyaset

Dışişleri Bakanı Fidan, Ukrayna Milli Güvenlik ve Savunma Konseyi Sekreteri Umerov ile görüştü

15:55 - Siyaset

Bakan Yardımcısı Aydın: "2026, Adaletin ve kardeşliğin güçlendiği bir eşik olacak"

14:53 - Siyaset

Günün Manşetleri

Genel Müdür Abdulkadir Çay’dan yeni yıl mesajı

14:23 - Gündem

Yatağanlı hayırseverden Filistin’e bağış

09:41 - Genel

Bodrum’da maddi hasarlı kazanın kavgası büyük oldu

20:10 - Asayiş

Dalaman’da Doğalgaz İçin 2026 Hazırlıkları Başladı

14:50 - Genel

Kar yağışı durdu, esnafın mücadelesi başladı

13:27 - İnsan