?>

Talas’ta hayvanlara özel patiyol

Talas belediye başkanı mustafa yalçın tarafından dört yıl hayata geçirilen patiyol, minik dostlarla sahiplerinin keyifli bir ortamda özgürce yürüyüş yapmalarına imkân sağlıyor.

Genel - 1 yıl önce

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından dört yıl hayata geçirilen Patiyol, minik dostlarla sahiplerinin keyifli bir ortamda özgürce yürüyüş yapmalarına imkân sağlıyor.

Yamaç Paraşütü İniş Alanı’nın arkasında bulunan doğal alanda oluşturulan ve minik dostlar için eşsiz bir gezi alanı sunan Patiyol, günün her saatinde ilgi görüyor.

Bin 600 metre uzunluğa sahip Patiyol içerisinde minik dostlar için özel olarak hazırlanmış bir de Patiparkı bulunuyor. Kapalı ortamda kalan evcil hayvanların enerjilerini atmaya imkân sağlayan park, can dostlar ve sahipleri için özellikle yaz aylarında vazgeçilmez bir etkinlik alanı oluyor.

Minik dostlarıyla Patiyola gelen vatandaşlar da duydukları memnuniyeti ifade ederek Başkan Yalçın’a teşekkür etti.

“Evcil hayvanlarımızı eğitirken çocuklarımıza da hayvan sevgisi aşılıyoruz”

Patiyolda köpeği ile gezintiye çıkan Oğuz Özel isimli bir vatandaş, alanın çok iyi düşünülmüş bir proje olduğunu belirterek şunları söyledi: “Patiyol çok iyi düşünülmüş, çok güzel. İçerisinde bulunan park da gayet güzel, biz orayı da kullanıyoruz. Mahalle içindeki parklarda insanlar rahatsız olabiliyor, bu bakımdan da burası bizim için iyi oldu. Başkan Mustafa Yalçın’a teşekkür ediyorum.”

Murat Çıklaatlı isimli bir vatandaş da “Patiyolu ve Patiparkı çok sevdik” sözleriyle memnuniyetini dile getirdi. Patiyolun çok yoğun kullanıldığına dikkat çeken vatandaş hem hayvanların eğitimi hem de çocuklara hayvan sevgisi aşılamak için Patiyolun ideal bir ortam olduğunu söyledi.

Benzer düşünceleri dile getiren bir diğer vatandaş da “Parkımız, hem çocuklara hayvan sevgisini göstermek açısından hem de hayvanların enerjilerini atabilmeleri açısından güzel oldu. Hem hayvan dostlarımız hem de insanlar açısında güzel bir proje, teşekkür ederim.” dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

İsrail ve ABD Bakanları İran'ın Askeri Tehditlerini Görüştü

2024-08-12 14:36 - Ulusal

DENİZLİ HONAZ’DA YERALTINDAKİ PAMUKKALE

2024-08-16 10:49 - Gezi

ÜLKE GENELİNDE “HEPİMİZ KIYIDA'YIZ EYLEMİ

2024-08-14 13:36 - Gündem

ÇİÇEK AÇINCA ÖLEN AĞAÇ

2024-08-14 16:15 - Genel

Dev Yangın Bulutları Gökyüzünü Kapladı

2024-08-18 15:59 - Asayiş

BİNLERCE DÜNYA KELEBEĞİ KONYA'DA UÇUYOR

2024-08-17 14:16 - Gezi

Bülent Uygun’un kızı şeker komasına girdi

2024-08-15 17:15 - Spor

İSTANBUL, DÜNYADA EN ÇOK GEZİLEN ŞEHİR

2024-08-12 11:06 - Gündem

Marmaris'te pazaryerinde trafik çilesi

2024-08-15 13:54 - Marmaris

TÜRKİYE’NİN TURİZMDEKİ LOKOMOTİFİ KAPADOKYA

2024-08-12 11:52 - Gezi

İlgili Haberler

ABD’den Suriye’deki DEAŞ unsurlarına operasyon açıklaması

04:02 - Genel

ABD Adalet Bakanlığı Epstein belgelerini yayınlamaya başladı

02:29 - Genel

Adliye mensupları, meslektaşlarının konserinde doyasıya eğlendi

01:44 - Genel

İş Bankası ve OSBÜK’ten İstanbul’da ikiz dönüşüm buluşması

21:49 - Genel

Rus Büyükelçi Karlov Ankara’da anıldı

20:41 - Genel

Günün Manşetleri

Seyir halindeki işçi servisi alev aldı

15:42 - Asayiş

FETÖ’nün sözde Ürgüp ilçe sorumlusu yakalandı

15:32 - Asayiş

Park halindeki duvarda asılı kaldı

15:25 - Asayiş

100 yıllık tarih yeniden canlandı

15:14 - Kültür Sanat

Bıçaklanmış halde ölü bulunan kadın son yolculuğuna uğurlandı

15:01 - Asayiş