?>

Tanju Çolak ve Hami Mandıralı öğrencilerle buluştu

ÜRK FUTBOLUNUN EFSANE GOLCÜLERİ TANJU ÇOLAK VE HAMİ MANDIRALI, TRABZON’UN ORTAHİSAR İLÇESİNDE BULUNAN DÜZYURT İLKOKULU VE ORTAOKULU’NDA ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ.

Spor - 5 saat önce

Türk futbolunun efsane golcüleri Tanju Çolak ve Hami Mandıralı, Trabzon’un Ortahisar ilçesinde bulunan Düzyurt İlkokulu ve Ortaokulu’nda öğrencilerle bir araya geldi.

Okulda öğrencilerle bol bol fotoğraf çektiren Çolak ve Mandıralı, organizasyona öncülük eden iş insanı Necati Kazaz’ın hediye ettiği formaları da imzaladı.

Trabzonspor’un eski futbolcusu ve teknik direktörü Hami Mandıralı, ziyaretin tamamen spontane geliştiğini belirterek, "Trabzon’un kıymetli iş insanlarından sevgili kardeşimiz Necati Kazaz’ın önderliğinde Düzyurt İlköğretim Okulu’nu ziyarete geldik. Çocuklarla bir araya geldik, resim çekildik, imza verdik. Şimdi gideceğiz, başka görevlerimiz var, onları yerine getireceğiz" dedi.

Türk futbolunun unutulmaz golcülerinden Tanju Çolak ise çocuklarla kucaklaşmaya büyük önem verdiklerini ifade ederek, "Çocuklar bizim en önemli, en özel varlıklarımız. Yarınları onlara bırakacağız. O yüzden buraya gelelim, kucaklaşalım, sevgimizi verelim, saygımızı gösterelim istedik. Aynı havayı soluyalım diye böyle bir güzellik yaptık. Herkesi mutlu etmeye çalışıyoruz. Önemli olan bu güzel sevgiye layık olmak. İyi ki varsınız" diye konuştu.

Organizasyonu düzenleyen iş insanı Necati Kazaz da duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Tüylerim diken diken oldu, ben de çok mutluyum. Efsanelerimizi çocuklarımızla buluşturalım istedik, çok da güzel oldu. Çocukların heyecanı, mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Onları görünce biz de mutlu olduk. Türkiye’nin iki büyük efsanesi burada ve çocuklar onlardan imza alma fırsatı buldu. Futbol bizim için çok büyük bir değer. Trabzonspor bizim için çok büyük bir değer. Tanju hocamız da geldi, bizi kırmadı; o da bizim için büyük bir değer. Spor dostluk ve barış gerektirir; futbol da bunun önemli paydaşlarından biri. İnşallah Türk futbolu daha iyi yerlere gelir, çocuklara da örnek oluruz" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

TEMAD ŞUBESİ’NDEN ASTSUBAY HAKLARI İÇİN EŞ ZAMANLI BASIN AÇIKLAMASI

2025-10-04 15:14 - Genel

Milas’ta Zeytin Ağacı Sayısı Üçe Katlandı

2025-10-02 10:41 - Gündem

MARMARİS’TEN ANTALYA’YA TOHUM DESTEĞİ

2025-10-03 13:31 - Marmaris

İYİ Parti Marmaris ilçe teşkilatında yeni yönetim hazırlığı

2025-10-07 18:00 - Marmaris

GÖKOVA'NIN KALBİNE YAPILACAK TESİS TEPKİ ÇEKİYOR

2025-10-06 15:12 - Marmaris

Muğla’da "Bu kadarı olmaz" dedirten görüntüler: Fayton çeken ata alkol içirdiler

2025-10-06 16:28 - Asayiş

İskenderun’da 1 milyon TL’lik kablo hırsızlığına 2 tutuklama

2025-10-04 16:41 - Asayiş

AYŞE EYGİ U15 BALKAN ŞAMPİYONASI İÇİN KAMPTA

2025-10-04 12:31 - Spor

32. Uluslararası Muğla kültür ve sanat şenliği başladı

2025-10-03 09:40 - Kültür Sanat

Marmaris’te otelde patlama: 3 yaralı

2025-10-02 14:19 - Asayiş

İlgili Haberler

Trabzon’da futbolun kalbi Emir Yuşa için attı

00:22 - Spor

Yağmur Teke, Avrupa’da tek koluyla tarih yazdı

23:29 - Spor

Başkan Dutlulu’dan Manisaspor’a destek ziyareti

23:20 - Spor

Şampiyonlar Kupası şampiyonu Fenerbahçe

22:33 - Spor

Ümit Milli Takım, Litvanya maçı hazırlıklarını Sakarya’da sürdürüyor

21:39 - Spor

Günün Manşetleri

20 bin balon gökyüzüyle buluşacak

17:04 - İnsan

Domuz avlarken babasını vuran oğula ev hapsi

16:38 - Asayiş

Güvenli olmayan gıdadan her yıl 420 bin insan ölüyor

14:57 - İnsan

Türkiye - Gürcistan maçının genel bilet satışları başladı

14:42 - Spor

Aranan uyuşturucu taciri JASAT tarafından yakalandı

13:38 - Asayiş