?>

Tanju Özcan’dan Faruk Özlü’ye: "O giderken biz o yoldan dönüyorduk"

BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN, DÜZCE BELEDİYE BAŞKANI FARUK FARUK ÖZLÜ’YE "BEN KAŞAR BİR SİYASETÇİYİM, HEM DE ÇİFT KAŞAR. YANİ O İYİ BİR BÜROKRAT OLABİLİR, YÜKSEK EĞİTİM DE ALMIŞ OLABİLİR. AMA SİYASETÇİ OLMAK FARKLI BİR ŞEY. O GİDERKEN BİZ O YOLDAN DÖNÜYORDUK" DEDİ.

Siyaset - 1 saat önce

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Düzce Belediye Başkanı Faruk Faruk Özlü’ye cevap vererek, "Ben kaşar bir siyasetçiyim, hem de çift kaşar. Yani o iyi bir bürokrat olabilir, yüksek eğitim de almış olabilir. Ama siyasetçi olmak farklı bir şey. O giderken biz o yoldan dönüyorduk" dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün sosyal medyadan karşılıklı göndermelerine bir yenisi daha eklendi. Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün son olarak Bolu’nun doğa harikaları Abant Gölü Milli Parkı ve Yedigöller Milli Parkı’na Düzce’den yol açılacağını açıkladı. Bunun üzerine Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Belediye Meclisi’nin Aralık ayı ilk oturumunda Faruk Özlü’ye cevap verdi. "Bu tartışmalar niye çıkıyor?"

Faruk Özlü’nün ilk olarak ‘Bolu Dağı’nın adı Düzce Dağı olsun’ açıklamasına değinen Tanju Özcan, "Düzce’deki su hatları değişecek ‘Niye değişmedi?’ diye bana sorulmasın diye ikide bir Bolu’ya bulaşıyor. Yok, ‘Bolu Dağı’nın adı Düzce Dağı olsun’. Ya kardeşim, zaten Düzce’nin adı nereden geliyor? Düz olmasından geliyor. Şimdi, Ağrı Dağı’nın üçte ikisi Iğdır’da. Hiç Iğdırlılar ‘Ağrı Dağı yerine Iğdır Dağı diyelim’ demiyor. Bolu Dağı’nın üçte biri Düzce mülki hudutlarında kalıyor. Bu tartışmalar niye çıkıyor?" dedi. "O giderken biz o yoldan dönüyorduk"

Başkan Özcan, "Düzce Belediye Başkanı şunu bilsin, ben kaşar bir siyasetçiyim. Hem de çift kaşar. Yani o iyi bir bürokrat olabilir, yüksek eğitim de almış olabilir. Ama siyasetçi olmak farklı bir şey. O giderken biz o yoldan dönüyorduk. Dolayısıyla, sen Düzce’de tartışılmasını istemediğin konular olduğunda salla Bolu’ya. Biz de cevap veriyoruz. Bir de benim üzerimden sosyal medyada takipçi kasıyor. Uyardı arkadaşlar, artık cevap vermiyorum ama cevap verenleri de kutluyorum" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Samsun’da bazanın altında 1 kilo 727 gram metamfetamin ele geçti

2025-12-03 14:41 - Asayiş

METİN ERGUN'DAN HÜKÜMETE SERT ELEŞTİRİ: AÇLIK SINIRI REKOR KIRDI

2025-11-29 15:46 - Genel

İYİ Parti’den ÇED Raporları İçin Araştırma Komisyonu Talebi

2025-11-27 11:59 - ÇEVRE

Marmaris’e Doğal gaz geliyor 

2025-11-28 14:38 - Marmaris

Gıda zehirlenmesi olayı sonrasında Muğla Valiliği harekete geçti

2025-11-27 00:16 - Asayiş

7 defa ölümden döndü, hayat mücadelesinden vazgeçmedi

2025-11-30 14:04 - İnsan

MARMARİS’TE EROL UYSAL İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

2025-11-27 09:58 - Marmaris

Fenerbahçe, Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamladı

2025-11-30 19:24 - Spor

MARMARİS DEVLET HASTANESİ’NDE PALYATİF BAKIM SERVİSİ YENİDEN HİZMETE AÇILDI

2025-11-28 15:51 - Marmaris

Muğla Valiliği: “Zehirlenme Sebebi Adli Tıp Raporuyla Netleşecek”

2025-11-27 13:22 - Asayiş

İlgili Haberler

Ukrayna ve Avrupa’dan üst düzey güvenlik yetkilileri, barış müzakereleri ve güvenlik garantilerini görüştü

00:29 - Siyaset

Dışişleri Bakanı Fidan, Ukrayna Ulusal Güvenlik ve Savunma Konseyi Sekreteri Umerov ile görüştü

21:56 - Siyaset

Başkan Kul, Avrupa Liderler Zirvesi’nde

22:04 - Siyaset

Dışişleri Bakanı Fidan: "Bir-iki ülke hariç, AB üyesi ülkelerin hepsi ile ilişkilerimiz fevkalade"

21:35 - Siyaset

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Güngören’deki mitinge katıldı

21:36 - Siyaset

Günün Manşetleri

Engeller Muğla’da sevgi ve hizmetlerle aşılıyor

15:32 - Genel

Milas’ta Yeni Hastane Yolu Hızla İlerliyor

14:59 - Genel

Milas’ta Yeşil Alan Çalışmaları Hızlandı

14:59 - ÇEVRE

3 kişiyi öldüren şahıs bacağından vurularak yakalandı

13:53 - Asayiş

Yolda ölü bulunan genç üniversite öğrencisi olduğu ortaya çıktı

13:37 - Asayiş